Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Etalage reclame: trek de aandacht met professionele digital signage schermen

Vandaag de dag zie je steeds vaker etalage reclame in het straatbeeld. De etalage is natuurlijk een ideale plek voor reclame. Tegenwoordig zijn er ook erg vernieuwende manieren voor het aankleden van winkeletalages: digitale etalage schermen of digital signage displays! Connectify is een ervaren expert in etalage tv’s voor winkels en panden die hun externe communicatie naar een hoger niveau willen tillen. Ontdek in dit artikel meer over de voordelen van een professionele etalage reclame voor jouw zaak.

Etalage reclame
Etalage reclame

Etalage TV

Etalage TV - Connectify

Etalage TV

Als extra inkomsten genereren via jouw etalage één van jouw doelen is, is etalage reclame een uitstekende oplossing. Een Etalage TV-scherm is dan dé manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers, via een hiervoor gespecialiseerd en kwaliteitsvol digital signage-scherm. Zo word je gezien en maak je door middel van jouw etalages indruk op duizenden potentiële klanten!

Het verzorgen van je etalage is één van de meest essentiële dingen als je voorbijgangers wil aantrekken. Je etalage bepaalt namelijk of ze al dan niet jouw winkel zullen binnenwandelen.

Een groot voordeel van etalage reclame is dat je de boodschap op je scherm kan aanpassen aan het moment van de dag, het publiek, en externe factoren zoals het weer. Op deze manier blijft je boodschap up-to-date, en je mogelijke klanten geïnteresseerd.

Etalagereclame voor makelaren

Etalage reclame

Etalagereclame voor makelaren

Etalage reclame ook je lege etalage een upgrade geven. Vaak zien we lege voorruiten in het straatbeeld, die nuttig gebruikt zouden kunnen worden. Ben je bijvoorbeeld makelaar, en wil je je vastgoed sneller verhuren? Investeer dan in etalage reclame: zo behoud je een aantrekkelijk straatbeeld!

Voordelen van etalage reclame

Voordelen van etalage reclame

Reclame op maat

Onze Pixee digital signage software kan volledig aangepast worden aan de noden van jouw zaak. Ook onze schermen zelf zijn erg flexibel: werkelijk alles is mogelijk! Je bepaalt zelf het formaat van de schermen en het aantal schermen dat je nodig hebt, zodat ze precies passen bij de uitstraling van jouw zaak! Zelfs het aanbrengen van jouw huisstijl is mogelijk via onze software. Bekijk met onze experten, die gespecialiseerd zijn in digital signage, wat voor jou de ideale oplossing is.

Interactiviteit

Via onze schermen is het ook mogelijk om voorbijganger te laten interageren met je content. Zo kan je bijvoorbeeld een QR-code laten verschijnen op je scherm, die je potentiële klanten naar jouw website of webshop kan leiden. Connectify biedt een breed scala aan mogelijkheden!

Zorg dat de passant voor jouw winkel kiest met onze Pixee etalage-software!

Bespaar tijd en geld

Handmatig afdrukken op ophangen van flyers, is verleden tijd; met onze digital signage schermen moet je maar op één knop drukken, en jouw reclame wordt naar al jouw schermen verspreid. Zelfs in andere filialen!

Omdat onze signage-schermen van de beste kwaliteit zijn, zijn ze ook kostenbesparend. Reclameschermen staan vaak urenlang in fel zonlicht, maar door slimme helderheidsaanpassingen en bestandheid tegen felle temperaturen, hebben onze Pixee schermen een lange levensduur. Daarnaast bieden ze ook een hoge resolutie, levendige kleuren, en dynamische touchscreen, zodat je content altijd in het oog zal springen!

Connectify, jouw partner voor etalage reclame!

Geïnteresseerd in het verzorgen van je etalage via een gespecialiseerd scherm? Bij Connectify staan we klaar om jou de perfecte oplossing te geven. Aarzel niet en contacteer ons voor een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht