Reclame LED display: krachtig en flexibel!

Om de aandacht van voorbijgangers en potentiële klanten te trekken, maakt iedereen tegenwoordig gebruik van LED-schermen; ze zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet alleen voor bedrijven en kantoren, maar ook voor winkels, restaurants en cafés, winkelcentra en immokantoren zijn indoor en outdoor LED-schermen de beste oplossing voor doelgerichte reclame. De mogelijkheden van zo’n Etalage TV’s zijn eindeloos, dus lees hier meer over hoe Connectify jouw reclame naar een hoger niveau tilt!

Reclame led display
Reclame led display

LED-scherm - Digital signage

Reclame led display

LED-scherm - Digital signage

Om zoveel mogelijk op te vallen bij potentiële klanten en voorbijgangers, heb je dynamische en interactieve content nodig. Met digitale LED-reclame is dit erg eenvoudig; digital signage is tegenwoordig dé manier om te adverteren! Maar wat is digital signage precies?

Wat is digital signage?

Met digital signage vereenvoudig en digitaliseer je de interne en externe communicatie van jouw bedrijf of organisatie, en dit via digitale displays. De LED digital signage displays van Pixee zijn een uitstekende manier om al jouw communicatie te integreren in één eenvoudig en overzichtelijk systeem. De Pixee software is bovendien ook nog eens erg eenvoudig om te gebruiken, en qua content zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een ideale oplossing voor bedrijven uit alle sectoren die zich willen vestigen in de reclamewereld of die simpelweg hun communicatie een boost willen geven!

Reclame led display

LED reclameborden bieden je tal van voordelen. Ze zorgen voor meer brand awareness, vergroten de zichtbaarheid van je zaak bij klanten, passanten of voorbijrijdende voertuigen en brengen je reclameboodschap op de meest effectieve en krachtige manier over naar de klant. Een ideale manier dus om je zaak een stijlvolle, digitale make-over te geven! Lees in dit artikel van E-media meer over hoe digital signage reclame jouw organisatie helpt vooruitgaan.

Verder is een LED-scherm ook een lucratieve investering, omdat het voor een heleboel verschillende doelen ingezet kan worden. Je kan je boodschap op elk  moment van de dag aanpassen: op het ene moment adverteer je een bepaald product, op het andere moment breng je klanten op de hoogte van kortlopende acties of deel je een leuke boodschap. De tijd van manueel affiches of posters printen en plakken is gedaan: met de Pixee digitale schermen speel je doelgericht in op de noden van je klanten!

Pixee ook in jouw zaak?

Dat kan! Neem vandaag nog contact op met de digital signage experts van Connectify. Samen met jou gaan ze op zoek naar de digital signage-oplossing die het beste past bij jouw zaak. Zo wordt communiceren met klanten en bezoekers makkelijker dan ooit tevoren!

 • Reeds 50+ Vlaamse bedrijven gingen je al voor!

Pixee LED totem: de voordelen

Lees hier meer over de voordelen van onze Pixee producten!

LED displays trekken de aandacht

Met een LED display of LED totem doe je je bedrijf opvallen. Denk hierbij aan moderne, digitale LED’s met levendige kleuren en dynamische beelden van de hoogste kwaliteit en helderheid, die veel aantrekkelijker zijn voor voorbijgangers dan een gewoon reclamebord. Met de hoge resolutie van een groot LED-scherm trek je meteen de aandacht van voorbijgangers.

Verder toon je met je indoor of outdoor LED display jouw persoonlijkheid als bedrijf. Zo creëer je gemakkelijk dynamische content met jouw eigen huisstijl, wat op zo’n groot LED-scherm erg vakkundig overkomt.

Met de Pixee software creëer je een lay-out van hoge kwaliteit, die volledig aansluit bij jouw bedrijf. Vraag ons grafisch team om deskundig advies en ontvang een prachtige dynamische montage voor de schermen in jouw zaak!

LED gevelreclame voor elk doel

Met Pixee LED-schermen communiceer je gemakkelijk met potentiële klanten, op tal van verschillende manieren. Je kan simpelweg jouw producten en diensten promoten, maar ook bezoekers verwelkomen, veiligheidsvoorschriften meedelen, nieuwe werknemers voorstellen, reclame maken voor evenementen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos met onze Pixee-technologie!

De content die je wilt weergeven, pas je op elk gewenst moment aan op basis van de tijd, plaats of zelfs doelgroep! Zelfs op afstand je boodschap en content aanpassen is geen probleem met onze Pixee-toepassing.

Geen enkel ander communicatiemiddel is zo flexibel en veelzijdig in gebruik!

Deze flexibiliteit betekent dus ook dat onze Pixee LED displays geschikt zijn voor elke sector. Van industriële bedrijven, tot fashion stores, tot de bakker om de hoek: iedereen kan profiteren van een krachtige reclame met indoor en outdoor LED- schermen van Pixee!

LED-schermen besparen je tijd

Omdat je personeel zich niet meer moet bezighouden met reclamecontent bedenken, een goede lay-out van een affiche vinden, en die dan manueel uitprinten en ophangen, besparen LED displays je ook heel wat tijd! In een paar klikken creëer je gemakkelijk een passende reclameboodschap via het Pixee platform en verstuur je deze reclameboodschap naar alle schermen binnen jouw organisatie, zelfs naar andere filialen!

Een Pixee LED-scherm is kostenbesparend!

In tegenstelling tot klassieke LED’s, werken de LED-schermen van Pixee via de System-On-Chip technologie. Dit houdt in dat de software rechtstreeks op de display wordt geïnstalleerd via een microchip. Op deze kleine chip staat alle Pixee-software en informatie die je LED-schermen nodig zullen hebben!

Klassieke, oudere LED display software maakt meestal gebruik van een externe player. Dit houdt in dat er niets geïnstalleerd wordt in display zelf, maar het dus via kabels verbonden wordt aan een externe computer. Deze technologie heeft een hoger stroomverbruik, en is ook duurder. Onze Pixee LED-schermen daarentegen hebben een laag stroomverbruik, een lange levensduur én een hogere helderheid, waardoor ze beste maatwerkoplossing zijn voor jouw onderneming!

Daarnaast is het ook moeilijker om zo’n externe player te netjes verbergen, omdat er natuurlijk veel kabels voor nodig zijn. Concreet betekent System-On-Chip dus voor jou dat je displays er netjes zullen uitzien, van hoge kwaliteit zijn en je geen extra kosten maakt!

Pixee LED-scherm: til jouw reclame naar een nieuw niveau!

Met LED-schermen bereik je altijd de juiste personen

Met een digitale reclame via een indoor of outdoor LED-scherm pas je wanneer je wil je content aan. 

Op deze manier zal je boodschap veel effectiever zijn en zal die veel vaker tot interactie met voorbijgangers leiden. In tegenstelling tot broadcasting, waar je net zoveel mogelijk mensen tegelijk probeert te bereiken, wil je met narrowcasting net die ene specifieke doelgroep bereiken, zodat zij jouw volgende klanten worden! Met Pixee bereik je dus steeds de juiste passant op het juiste moment.

Connectify: displays van de beste kwaliteit

Reclame led display

Connectify: displays van de beste kwaliteit

Connectify kan je garanderen dat je zal opvallen in het straatbeeld, want we leveren indoor en outdoor LED displays met ultra high brightness en de hoogste helderheid en kwaliteit. Zelfs in het felste zonlicht blijft je reclame perfect zichtbaar! En tegen de hoge temperaturen die er in zulk zonlicht kunnen ontstaan zijn onze LED displays ook bestand, waardoor ze ideaal zijn voor zaken die hun LED-scherm willen gebruiken als Etalage TV!

Een Pixee LED-scherm is werkelijk een streling voor het oog door de hoge pixel resolutie en levendige kleuren, en ook duidelijke contrasten tussen licht en donker. Dat je content zal opvallen bij voorbijgangers, is gegarandeerd!

De Pixee reclame schermen zijn verkrijgbaar in LED, LCD of OLED en in verschillende formaten, zodat je precies de display kan vinden die perfect past bij de noden van jouw zaak én jouw budget! Natuurlijk kan je ook verschillende groottes combineren, en zo verschillende schermen gebruiken voor verschillende soorten content.

Deze bedrijven gingen je voor

Deze bedrijven gingen je voor

“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was.”
“Dankzij de digital signage schermen van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.”
“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve werklast.”
“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk.”

Producten en diensten van een Telenet Business Partner

Telenet Business Partner

Producten en diensten van een Telenet Business Partner

Sinds enkele jaren is Connectify is een vaste Telenet Business partner. In samenwerking met Telenet bieden we jouw bedrijf de beste combinatie van  kwaliteit én service! Onze gecombineerde expertises en ook de aanwezigheid van onze LED-specialisten zijn de perfecte match om jouw bedrijf een digitale upgrade te geven die gegarandeerd voor succes zorgt!

Interesse?

Zin gekregen om eenvoudig te adverteren met Pixee? Samen met onze specialisten vind je bij Connectify het digital signage-scherm dat precies aan jouw noden en wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op, of kom langs bij onze Innovations Rooms te Beernem!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht