Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digitale reclameborden - Pixee digital signage

Digitale reclameborden zijn een uitstekende manier voor jouw zaak om op te vallen in het straatbeeld, maar ook bv. in een sportarena. Dynamische beelden met levendige kleuren zijn immers veel aantrekkelijker dan traditionele reclamevormen, zoals posters en affiches.

Jouw producten en diensten verdienen het om zo goed mogelijk in de kijker te staan. Weet je niet goed hoe je hieraan begint? Connectify begeleidt je met de Pixee digital signage naar een innovatieve en in het oogspringende digitale reclameborden.

Digitale reclameborden
Digitale reclameborden

Alle voordelen van Pixee op een rijtje:

 • Waardevolle communicatie: inzetbaar voor alle doeleinden
 • Eenvoudig en overzichtelijk content management systeem
 • Schermen van de beste kwaliteit
 • Verlicht het werk van je technische dienst dankzij de System-On-Chip technologie

Waarom een digitaal reclamebord een uitstekende investering is

Digitale reclameborden

Waarom een digitaal reclamebord een uitstekende investering is

Digitale reclame maakte de laatste jaren een heuse opmars en is nu niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is een kwestie van zoveel mogelijk op te vallen bij voorbijgangers en potentiële klanten met dynamische en interactieve content die aanspreekt. Dan zijn digitale reclameborden, of ook wel digital signage, uiteraard een betere manier om te adverteren dan traditionele vormen van reclame, zoals statische affiches en posters.

Digitale reclameborden bieden je tal van voordelen. Ze vergroten de zichtbaarheid van je zaak bij klanten, passanten of voorbijrijdende voertuigen, zorgen voor meer naamsbekendheid en brengen je reclameboodschap op de meest krachtige manier over naar de klant. De ideale manier dus om je zaak een stijlvolle, digitale make-over te geven! 

In dit artikel van E-media ontdek je 5 manieren waarop digital signage jouw organisatie beter maakt.

Bovendien kunnen digitale reclameborden ingezet worden voor tal van verschillende doeleinden, wat het een rendabele investering maakt. Je past je boodschap op elk moment van de dag aan: op het ene moment adverteer je een bepaald product, op het andere moment breng je klanten op de hoogte van kortlopende acties of deel je een spontane boodschap om je persoonlijk op te stellen. Je hangt dus niet langer vast aan de boodschap die je op een affiche of poster hebt geprint, maar speelt doelgericht in op de noden van de klant.

Digital signage: een veelzijdig communicatieplatform

Digitale reclameborden

Digital signage: een veelzijdig communicatieplatform

Misschien ben je zelf nog niet zo bekend met de term ‘digital signage’, die je op deze pagina vaak zal zien verschijnen. Digital signage betekent letterlijk ‘digitale bewegwijzering’ en houdt dus alle vormen van digitale communicatie via beeldschermen in, of dat nu intern (bv. met je personeel) of extern (bv. met klanten) is.

Je hoeft digital signage dus heus niet alleen voor reclamedoeleinden inzetten, maar je kan ook spontane content delen met je klanten, je sociale media promoten, enzovoort. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! 

Of wat dacht je van een digitale upgrade van je interne communicatie? Met digital signage deel je gemakkelijk de juiste boodschap met de juiste persoon, op het juiste moment. Een uitstekende gelegenheid om je als bedrijf persoonlijk op te stellen!

Ontdek hier welke voordelen digital signage je allemaal biedt!

Digital signage inzetten voor reclame

Digitale reclameborden

Digitale reclameborden: Dé toekomst!

Je wil digitale reclameborden inzetten om reclame te maken voor je producten en diensten, maar voor welk reclamebord kies je? Kies je voor indoor/outdoor LED-schermen, LCD-schermen of OLED-schermen? Kies je voor een klein, middelgroot of groot formaat? Een LED-scherm kopen kan tegenwoordig op zo veel plaatsen dat het moeilijk is voor klanten om nog door de bomen het bos te zien. Bij Connectify bieden we daarom een breed aanbod aan signage-schermen aan, zodat je meteen een oplossing vindt op maat van jouw zaak!

We helpen bedrijven en organisaties uit elke sector, want iedereen kan profiteren van de voordelen van digital signage. Of je nu een immokantoor, horecazaak, industrieel bedrijf, kantoor of een bedrijf uit een andere sector bent: we zoeken een signage-solution die perfect past bij jouw zaak en reclame maken een fluitje van ‘n cent maakt!

Narrowcasting: bereik de juiste personen op het juiste moment!

Digitale reclameborden

Narrowcasting: bereik de juiste personen op het juiste moment!

Het feit dat je je reclameborden op eender welk tijdstip kan aanpassen, heeft als gevolg dat je vanaf nu altijd de juiste doelgroep zal bereiken! Dit noemt men ook wel narrowcasting. Traditionele reclame is veelal een vorm van broadcasting, waarbij minder rekening wordt gehouden met de doelgroep, het moment van de dag of de actualiteit. Ze hangen immers vast aan één statische boodschap voor een langere periode.

Met een digitale binnen- of buitenreclame heb je dat probleem niet. De boodschap op je borden kan eenvoudig gewijzigd worden naargelang tijd, plaats of zelfs doelgroep! Je speelt in op de periode van het jaar (bv. lenteshopping), op een evenement in de buurt, op de laatste trends of op de gedachten van je doelgroep. Op die manier blijf je op elk moment relevant en goed zichtbaar voor de juiste personen!

Wil jij ook digitale reclameborden inzetten voor je bedrijf?

Op zoek naar de beste en meest gebruiksvriendelijke digitale reclameborden om je zaak extra in de kijker te zetten? Met Connectify ben je zeker van je stuk!

 • Reeds meer dan 30+ Vlaamse bedrijven geholpen
Digitale reclameborden

Interactieve reclame: de Pixee Informatiekiosk

Onthaalkiosk

Interactieve reclame: de Pixee Informatiekiosk

Eerder op zoek naar een interactieve manier om je klanten en bezoekers te informeren? Met de Pixee Infokiosk kunnen klanten zelfstandig informatie opzoeken, zonder tussenkomst van een verkoper, bediende of receptionist. Zo hoeft je personeel niet steeds dezelfde vragen te beantwoorden en besparen ze heel wat tijd. 

Ook de Pixee Informatiekiosk kan ingezet worden voor tal van verschillende doeleinden, ongeacht de sector waarin je zaak zich bevindt.

Deze bedrijven maken dagelijks gebruik van Pixee

Connectify installeerde al in tal van bedrijven en organisaties Pixee digital signage om hun dagelijkse interne en externe communicatie te vergemakkelijken. Van immokantoren tot retail stores of zelfs industriële bedrijven: iedereen zet de handige functies van Pixee in voor hun eigen doeleinden.

Zo gebruikt Immo Axel Lenaerts in Gent de Pixee signage-schermen voor het tentoonstellen van hun panden, terwijl groepspraktijk Sain et Sauf de schermen inzet om reclame te maken voor producten en promoties aan te kondigen. 

Lees hier hun testimonials:

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts

“Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.” 

Lees hier de volledige testimonial.

Sain et Sauf

Sain et Sauf

“Een dynamische raampresentatie die meteen in het oog springt is een uitstekend lokmiddel voor nieuwe klanten.” 

Lees hier de volledige testimonial.

Pixee, de meest gebruiksvriendelijke digital signage software

De gebruiksvriendelijkheid van de signage-software die je gebruikt is enorm belangrijk. Je wil immers niet teveel tijd verspillen aan het opstellen van grafische designs en wil in een korte tijd elke boodschap kunnen delen. In samenwerking met Telenet ontwierpen we daarom Pixee, een signage-software die makkelijk in gebruik is voor jong en oud en geen technologische voorkennis vereist. We lijsten even alle voordelen van Pixee op:

Waardevolle communicatie

Zoals je uit bovenstaande tekst wel al kon concluderen, ontvang je met digital signage van Pixee een waardevol communicatieplatform. Het laat je niet alleen toe om je communicatie snel en efficiënt te laten verlopen, maar biedt je ook de mogelijkheid om je boodschap op eender welk moment aan te passen. Geen enkel ander communicatiemiddel bespaart je zo veel tijd en moeite als digital signage van Pixee!

Eenvoudig en overzichtelijk content management systeem

Eén van de belangrijkste prioriteiten bij het ontwerpen van de Pixee digital signage software, was een eenvoudig en overzichtelijk content management systeem. Het is immers niet voor iedereen evident om overweg te kunnen met de nieuwste technologieën, dus dan kan een intuïtief softwaresysteem zeker geen kwaad! Reclameborden beheren, content aanpassen of inplannen, een huisstijl opmaken… In enkele tellen stel je prachtige content op!

Lees meer over de verschillende digital signage oplossingen die mogelijk zijn bij Connectify!

Schermen van de beste kwaliteit

Uiteraard kan je met Pixee rekenen op schermen van de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak. Niet alleen beschikken de schermen over een hoge resolutie, we zorgden er ook voor dat de schermen beschikken over een ultra high brightness (hoge helderheid), zodat ze in alle omstandigheden goed zichtbaar zijn. Ook op een zonnige dag zal je dus mooie content kunnen tonen. Bovendien zijn de schermen ook bestand tegen extreme temperaturen, wat in een etalage geen overbodige luxe is.

Verlicht het werk van je technische dienst

En tot slot een van de belangrijkste voordelen: Pixee verlicht de werklast van je technische dienst. Dat is grotendeels te danken aan de System-On-Chip technologie, waarbij we de software rechtstreeks installeren op het signage-scherm. Zo ontvangen we bijvoorbeeld meldingen wanneer een scherm bijvoorbeeld buiten dienst is, zodat we meteen kunnen ingrijpen waar nodig. Je technische dienst hoeft zich dus geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud van de schermen!

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Samen willen we reclame maken voor bedrijven zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken! Onze gecombineerde expertises zorgen ervoor dat we je steeds de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze expertise op vlak van digital signage en IT, gecombineerd met de producten en diensten van Telenet zijn een winning combo voor iedere organisatie die wil profiteren van een uitstekende service!

Adverteren met Pixee?

Wil je ook graag eenvoudig adverteren met Pixee? Connectify zorgt voor de verkoop en verhuur van digital signage schermen van de beste kwaliteit. Onze experts zoeken samen met jou welk scherm het best bij jouw noden past. Neem gerust contact met ons op voor een gratis consultatie.


Benieuwd hoe Pixee jouw leven kan vergemakkelijken? Kom gerust langs in onze Innovation Rooms bij ons op locatie! Onze experts tonen je graag alle handige functies van Pixee, zodat je ze in persoon kan ervaren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht