Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Wat is interactieve televisie en wat kan het voor jouw bedrijf betekenen?

Interactieve televisie van Connectify is de nieuwe manier van tv-kijken. Het is vandaag niet meer weg te denken uit hotels, ziekenhuizen, woonzorgcentra… Maar wat is het juist? En waarom is het zo interessant voor jouw organisatie? Lees hieronder verder om meer te weten te komen over IPTV.

Wat is interactieve televisie?
Wat is interactieve televisie?

Wat is interactieve televisie?

Wat is interactieve televisie?

Wat is interactieve televisie?

Interactieve tv is dé nieuwe manier van tv-kijken. Het is een innovatieve televisietechniek die interactie mogelijk maakt tussen de kijkers en de content die ze te zien krijgen op hun scherm. Deze interactie kan op verschillende manieren vorm krijgen, waarbij de gepersonaliseerde beleving van de kijker volledig centraal staat. 

Deze gepersonaliseerde beleving kan vorm krijgen via TV- en Video On Demand-, live pauzeren en terugspoelen, programma’s opnemen, het herbekijken van gemiste programma’s… De mogelijkheden van interactieve tv zijn eindeloos. Kortom, je hoeft nooit meer iets te missen en televisiekijken wordt een hele beleving. IPTV België vormt een echte meerwaarde!

Hoe werkt interactieve tv? Via internet natuurlijk!

Wat is interactieve televisie?

Hoe werkt interactieve tv? Via internet natuurlijk!

De tijd van de analoge televisie en kabels is voorbij. Interactieve televisie via internet is het nieuwe normaal. Interactieve, smart tv naar jouw bedrijf, hotel, woonzorgcentrum… brengen moet niet langer gepaard gaan met grootschalige verbouwingen, het trekken van meterslange kabels of boringen in de muren.

Wat is er dan wel nodig? Een vaste internetverbinding (al dan niet via kabel), een televisietoestel en een interactieve tv-ontvanger. Bij interactieve tv kun je dus gewoon gebruik maken van de bestaande internetverbinding. Natuurlijk is een geschikte televisie ook wel een randvoorwaarde, maar deze is in de meeste gevallen reeds aanwezig.  Het aanschaffen van een nieuw televisietoestel voor elke kamer zal dus hoogstwaarschijnlijk niet nodig zijn.

Connectify brengt interactieve tv naar jouw bedrijf!

Connectify brengt interactieve tv naar jouw bedrijf!

Wat is Tellie?

Connectify is jouw betrouwbare partner in het realiseren van al jouw ICT-projecten. Met kennis van zaken en gezond verstand streven we ernaar om jouw dromen en projecten tot in de kleinste details volledig naar wens uit te werken. Met onze creativiteit, gedreven inzet en zin voor innovatie realiseren we samen jouw projecten. Dat is onze missie en visie.

Tellie is het product van Connectify dat interactieve tv in een mum van tijd naar jouw bedrijf brengt. Of het nu gaat over hotels, woonzorgcentra of bedrijven uit andere sectoren: wij zorgen voor een unieke uitwerking op maat die volledig aan de eisen van jouw project is aangepast. 

Wat is interactieve televisie?

Hoe gaat Tellie in zijn werk?

Tellie maakt geen gebruik van een interactieve settopbox zoals bijvoorbeeld de gekende digicorder van Telenet. Op de ingebouwde harde schijf van elk televisietoestel wordt een zeer toegankelijke en easy-to-use software gedownload om het hele tv-pakket tot bij jou in de kamer te brengen. Hierdoor zijn er geen extra kosten voor een decoder nodig en kan de overschakeling naar interactieve tv makkelijk en geruisloos plaatsvinden. Verder is er geen kabelaansluiting nodig.

Waarom kiezen voor interactieve televisie? Ontdek de voordelen van Tellie!

Tellie van Connectify brengt de volledige kijkervaring van interactieve televisie tot in jouw organisatie. De kijkervaring van Tellie brengt heel wat voordelen met zich mee die je niet terug zal vinden bij een gewone televisie.

1. Terugkijken en terugspoelen wanneer je maar wilt

De kijkervaring van interactieve tv met Tellie is heel flexibel en omvat heel wat On-Demand functies aan de beste HD-kwaliteit. Denk hierbij aan:

 • Video On Demand

 • De mogelijkheid om programma’s op te nemen

 • Nieuwe films huren

 • Een live of uitzending programma pauzeren

 • Een gemist programma herbekijken

 • Een film of programma opnemen

 • Tal van beschikbare series

 • Mogelijkheid tot Netflix

2. Verbinding tussen familie, ook via het scherm

Naast tv en film kijken brengt Tellie je ook andere interactieve diensten, zoals beeldbellen via tv. Het is mogelijk om via deze interactieve tv ook effectief in interactie te gaan met andere mensen. Een toepassing hiervoor hoeven we niet ver te zoeken: eenzaamheid bij ouderen in woonzorgcentra is een vaak voorkomend probleem. Tellie biedt hiervoor dé oplossing in de vorm van beeldbellen via tv. Zo kunnen bewoners via digitale weg het contact met hun familie optimaal onderhouden via beelden in de hoogste HD-kwaliteit.

3. Voor ieder wat wils: personaliseer de kijkervaring

Daarnaast kan elk scherm volledig aangepast worden aan het profiel van de gebruiker. Een favoriete serie of programma kan makkelijk als favoriet worden aangeduid, zodat de gebruiker het zelf makkelijk terugvindt. Er is ook een mogelijkheid om verschillende extra zenders aan favorieten toe te voegen, wat ervoor zorgt dat ze later snel bereikbaar zijn. Verder komt Tellie ook samen met een eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Dit is echt een must voor een ouder doelpubliek, zoals bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum. De knoppen zijn fel gereduceerd waardoor een overzichtelijke lay-out gegarandeerd wordt. 

4. Gerichte informatie op het juiste scherm

Naast de extra toepassingen van interactieve televisie, zoals bijvoorbeeld beeldbellen, kan je Tellie ook gebruiken voor digital signage-doeleinden. Maar wat is digital signage? Het is de meest efficiënte manier om aan interne én externe bedrijfscommunicatie te doen. De aanwezige schermen worden op een andere, slimmere manier ingezet. Wanneer de televisie niet actief in gebruik is, kunnen er boodschappen verspreid worden via deze schermen.

Zo heb je de mogelijkheid om de activiteiten van die dag weer te geven, wat er op het menu staat of welke bewoner in het woonzorgcentrum jarig is. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien vergroot je het gevoel van samenhorigheid binnen je organisatie aanzienlijk wanneer je gasten of bewoners meer probeert te betrekken.

Connectify, paraat als jouw Telenet Business partner!

De juiste technologie en een vlotte connectiviteit zijn onmisbaar binnen een bedrijf. Ook binnen dat van jou. Daarom zijn wij als onderdeel van de Telenet Group dé geschikte partner om jouw ICT-project uit te werken. Wij bieden jou het Telenet Business portfolio voor bedrijven en ondernemers, gecombineerd met de persoonlijke service van Connectify. Als je dus met technische problemen zitten, staan Telenet en Connectify voor je paraat. De bundeling van deze twee krachten zorgt ervoor dat wij de beste producten en diensten voor jouw bedrijf kunnen garanderen.

Zie je interactieve tv binnen jouw bedrijf passen? Heb je nog vragen? Wens je meer informatie? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op de nemen! Ons team staat met veel plezier klaar om al je vragen te beantwoorden.

TELENET_2020_BUSINESS_120px_90K_Hor_RGB

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht