IPTV België

Met Tellie IPTV België biedt Connectify jouw onderneming een volledig nieuwe televisie-ervaring. Tellie maakt het voor jouw klanten en bezoekers mogelijk om onbeperkt televisie te kijken, waar en wanneer ze maar willen en met een groot zenderaanbod. TV On Demand, terugkijken, livestreamen, gepersonaliseerde boodschappen weergeven… alles is mogelijk met de Tellie IPTV-software! Ook zin om de televisie-ervaring in jouw onderneming een upgrade te geven?

IPTV België
Pixee-hospitality_IPTV_Low-1920w

Maak van elke televisie een smart tv

IPTV België

Maak van elke televisie een smart tv

Tellie IPTV maakt van elk televisiescherm in jouw onderneming een Smart-tv met tal van unieke functies en mogelijkheden. IPTV staat voor Internet Protocol Television, wat betekent dat je televisie kijkt via het internet. Dat brengt heel wat voordelen en handige functies met zich mee voor de gebruikers: van onbeperkt tv-kijken tot interne en externe communicatie in jouw organisatie: alles is mogelijk met Tellie IPTV!

Tellie IPTV: slimme functies op jouw schermen

TV On Demand

Met Tellie IPTV ben je niet langer afhankelijk van het vaste uitzendschema van de zenders. Je kan terug- en doorspoelen, terugkijken, pauzeren en beschikt nog steeds over het grootste aanbod aan tv-kanalen. Tellie biedt een enorme flexibiliteit voor organisaties uit alle sectoren. Jouw klanten/bezoekers/… kunnen dankzij Video On Demand genieten van een premium televisie-ervaring, net zoals thuis.

Jouw favoriete films, series en programma’s van tal van verschillende kanalen zijn vanaf nu altijd binnen handbereik. Heb je de spannende seizoensfinale gemist door een drukke dag? Met Tellie kijk je eenvoudig terug wanneer je tijd hebt.

Zin om de televisie-ervaring in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Vraag hier een gratis demo aan!

Digital signage: gepersonaliseerde boodschappen op maat

Daarnaast biedt Tellie IPTV tal van andere handige functies die de communicatie binnen jouw organisatie een stuk makkelijker maken. Zo is het met Tellie mogelijk om op ieder moment aangepaste boodschappen te versturen naar elk televisiescherm. Tellie tovert elk scherm om tot een professioneel digital signage scherm, dat volledig kan aangepast worden op maat van de gebruiker.

Gedaan met tijdrovende, ouderwetse communicatiemethoden: met één druk op de knop stuur je jouw boodschap meteen naar de juiste persoon.

De interactieve mogelijkheden zijn eindeloos:

 • Bezoekers of gasten verwelkomen

 • De weg wijzen

 • Veiligheidsinformatie weergeven

 • Menu van de dag weergeven

 • Activiteiten in de buurt weergeven

Maar ook voor de interne communicatie in jouw organisatie is Tellie een uitstekende allround-oplossing. Zo kunnen onze digital signage-functies ook worden gebruikt om werknemers op elk moment van de dag belangrijke informatie mee te geven. Zo wordt er  meer tijd bespaard en kunnen werknemers efficiënter te werk gaan.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Voordelen van Tellie IPTV

IPTV België

Voordelen van Tellie IPTV

De voordelen van Tellie IPTV op een rijtje:

 • Hoogste kwaliteit: geniet van jouw favoriete films en series in de hoogste kwaliteit. Met jouw lievelingsprogramma’s in 4K zal je écht genieten van een avondje televisie. Tellie streeft steeds de beste kwaliteit na, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak!
 • Ongelimiteerd TV-kijken: met Tellie hoef je nooit nog iets te missen. Je ontvangt een tv-pakket met een breed aanbod aan tv-zenders. Bovendien kijk je terug, spoel je door en bekijk je films en programma’s waar en wanneer je maar wil. Tellie biedt een maximaal comfort en thuisgevoel voor elke gebruiker. Een échte smart tv, dat is Tellie!
 • Multifunctioneel: je tovert in een handomdraai elk scherm om tot een professioneel digital signage scherm met tal van mogelijkheden voor interne en externe communicatie. Zo bespaar je heel wat tijd en geld.
 • Verbeter de uitstraling van jouw zaak: onze Tellie IPTV-schermen zijn een stijlvolle oplossing voor elke organisatie die een positieve indruk wil nalaten op klanten, gasten of bezoekers. Connectify werkt steeds met schermen van de hoogste kwaliteit, zodat de televisie-ervaring gemaximaliseerd wordt. Bovendien is het met onze Tellie IPTV-software mogelijk om jouw huisstijl volledig te integreren in de content die je communiceert.

Tellie IPTV-abonnement van Connectify

Tellie IPTV-abonnement van Connectify

1. Expertise op maat

Als vaste Telenet Business partner kunnen we bij Connectify jouw organisatie de beste expertise op maat van jouw zaak verzekeren. Ons team van professionals bekijkt samen met jou wat de beste totaaloplossing is voor jouw onderneming en gaat meteen aan de slag. 

2. Technische bijstand

Je kan uiteraard 24/7 rekenen op technische bijstand van onze experts. Wij kunnen het centrale systeem vanuit ons kantoor monitoren en zelfs elk scherm apart bedienen. Indien er problemen optreden kunnen we dan ook snel en efficiënt te werk gaan, zodat jouw technisch team geen kostbare tijd verliest. En maak je geen zorgen over je data, want bij Connectify zitten de beste experts in cybersecurity en VoIP die altijd voor je zullen klaarstaan. 

3. Gepersonaliseerde aansturing

Wanneer je kiest voor Tellie IPTV, kies je voor een 100% gepersonaliseerde aansturing, volledig op maat van de uiteindelijke gebruiker. We kunnen dankzij de ‘System-On-Chip’-toepassing de software voor ondernemingen uit alle verschillende sectoren volledig aanpassen, zodat jouw IPTV-installatie aan al jouw noden voldoet. Zelfs de afstandsbediening kan aangepast worden indien je dat wenst.

Bovendien is het dankzij onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve software zelfs mogelijk om jouw huisstijl volledig te integreren in de software. Jouw logo, bedrijfsnaam, slogan, banner… kunnen allemaal geïmplementeerd worden in het systeem. Zo maak je een goede eerste indruk op elke nieuwe klant of bezoeker.

4. High-end technologie

Met Tellie IPTV haal je high-end technologie in huis. Of het nu gaat over hardware of software, bij Connectify kiezen we keer op keer voor de allerbeste kwaliteit. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw onderneming. Jouw logo en huisstijl komen haarscherp in beeld, alsook alle content die de gebruiker bekijkt op onze schermen. Ook de Tellie software is uitermate gebruiksvriendelijk en laat je toe om zelf alles eenvoudig te besturen. Kortom, Tellie is een toegankelijke, interactieve televisie.

IPTV België

IPTV kopen? Connectify helpt!

Zin om de televisie-ervaring in jouw onderneming een upgrade te geven? Connectify helpt je met de zoektocht naar het juiste tv-pakket voor jouw organisatie! Als vaste Telenet Business partner kunnen wij je het stabiele IPTV systeem van Tellie aanbieden waar je bezoekers en gasten ten volle van zullen genieten. Bovendien biedt Connectify jouw onderneming een gratis demo aan, zodat je alle voordelen van IPTV zelf kan ondervinden. Aarzel niet en contacteer ons via onderstaand formulier voor een vrijblijvende demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht