Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Verspreid dynamische content via digital signage schermen

Digital signage is vandaag de dag dé oplossing voor bedrijven, winkels, ondernemingen en organisaties die hun externe en interne communicatie eenvoudiger willen beheren en naar een hoger niveau willen tillen. Maar wat is digital signage nu precies, hoe werkt het en wat zijn de voordelen? Ontdek hier wat het Pixee digital signage platform van Connectify voor jou kan betekenen!

Wat is digital signage
Wat is digital signage

Wat is digital signage?

Wat is digital signage

Wat is digital signage?

Digital signage, of letterlijk “digitale bewegwijzering”, is een digitale tool om steeds de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te sturen. Het helpt organisaties uit verschillende sectoren, omdat het toelaat vanop afstand elke soort content te creëren en te verspreiden. Zo regel je dus externe communicatie, maar ook interne communicatie: je personeel informeren, klanten aantrekken en entertainment bieden, en nog heel wat meer! Het is allemaal mogelijk met digital signage.

Narrowcasting

Digital signage geeft je de mogelijkheid om aan narrowcasting te doen. Dat betekent dat je steeds de juiste content verstuurt naar de juiste doelgroep op het juiste moment. Zo wordt strategisch communiceren een eitje! Narrowcasting is dus het omgekeerde van het beter bekende broadcasting, waarbij een boodschap steeds een zo groot mogelijk bereik moet hebben. 

Door het inzetten van narrowcasting via digital signage wordt het dus eenvoudiger om passanten en klanten met een actieve interesse in jouw product of dienst te informeren. En dat allemaal vanuit één centraal punt: je digital signage platform!

Vormen van digital signage

Wat is digital signage

Vormen van digital signage

Digital signage kan verschillende vormen aannemen, afhankelijk van het doel en doelpubliek ervan. Vanzelfsprekend worden er altijd digitale beeldschermen gebruikt wanneer er over digital signage gesproken wordt. Maar voor interne en externe communicatie ziet digital signage er toch watanders uit. 

Interne communicatie

1. Deel belangrijke informatie

Voor interne communicatie binnen je onderneming kan digital signage heel wat voordelen bieden. Via strategisch geplaatste beeldschermen, in het centrum van de werkruimte en de hal bijvoorbeeld, hou je je personeel op de hoogte van belangrijke informatie: statistieken, belangrijke webpagina’s, de vergaderagenda van de dag, aankomende evenementen en veiligheidsinformatie

2. Verhoog het welzijn van je medewerkers

Nu je alle informatie niet meer via mail moet versturen naar elke aparte medewerker, bespaar je ook heel wat tijd. Met meerdere schermen verspreid door je gebouw helpt onze Pixee digital signage je bij het bereiken en inspireren van je personeel. Want ook dat is cruciaal.

Acerta, de grootste HR-dienstengroep in België, schrijft namelijk dat verbindende, digitale communicatie bijdraagt aan het welzijn van je personeel. Zo hou je hen op de hoogte, maar hou je hen ook gelukkig!

Digital signage platform

Externe communicatie

1. Promoot producten en diensten

Via digital signage verspreid je natuurlijk ook erg eenvoudig reclame voor je producten en diensten. Omdat digital signage je toelaat om op elk moment van de dag je boodschap eenvoudig en snel te veranderen, zal je gegarandeerd de juiste doelgroep aantrekken, die actief geïnteresseerd is in jouw product!

2. Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf

Traditionele, statische reclame valt tegenwoordig niet meer op. In het straatbeeld zijn bewegende beelden de norm geworden, en met digital signage is het erg eenvoudig om beelden zelf te ontwerpen.

Onze schermen tonen waar en wanneer je maar wil flashy en aantrekkelijke content, zodat jouw bedrijf in de kijker blijft staan. Op deze manier vergroot je ook de zichtbaarheid van je bedrijf, en zet je je producten en diensten in de spotlight!

3. Creëer je brand identity en trek het juiste doelpubliek aan

Ook is het met digital signage eenvoudig om je brand identity duidelijk te maken aan je publiek. Met een eigen huisstijl, logo en kleurenpallet vertel je jouw publiek wie je bent als onderneming en waar je voor staat. Ook zo bereik je je doelpubliek: wie eerder jongeren wil bereiken, gebruikt flashy kleuren en jongerentaal, maar wie eerder een ouder publiek wil aantrekken, houdt het misschien beter klassiek. Met narrowcasting en digital signage zorg je dus dat je als bedrijf opvalt bij de juiste mensen!

4. Ontwerp je eigen templates

Manueel designs ontwerpen voor posters is tegenwoordig tijdrovend, maar ook achterhaald. Onze digital displays daarentegen zijn snel en eenvoudig aan te passen aan jouw smaak. Je hebt de mogelijkheid om zelf ontwerpen en templates te creëren en dus je eigen huisstijl volledig te integreren in de content die je deelt. Ook zo vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf. 

5. Digital signage bespaart tijd en geld

Digital signage zal je ook heel wat tijd en geld besparen. Handmatig affiches en posters ontwerpen, afdrukken en uitdelen ligt in het verleden. Met digital signage kan je makkelijk de content op voorhand plannen. Ook verloopt alles natuurlijk digitaal, zodat je in de toekomst onnodige taken voor je personeel kan beperken. Daarbij is onze software gebruiksvriendelijk en intuïtief, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Zo bespaar je ook op financieel vlak

6. Eenvoudige installatie

In tegenstelling tot verouderde digital signage softwares, werkt Pixee met een System-On-Chip (SoC) technologie. Dit betekent dat de software rechtstreeks op de display wordt geïnstalleerd via een microchip. Op deze kleine SoC-chip staat alle Pixee-software die je nodig hebt. De software installeren op meerdere digitale schermen wordt zo ook erg eenvoudig!

Traditionele digital signage maakt veelal gebruik van een externe player. Dit betekent dat er niets geïnstalleerd wordt binnenin je displays zelf, maar je displays dus verbonden worden aan een externe computer. Deze technologie verbruikt veel meer energie, en is ook een pak duurder. Daarnaast is het ook moeilijker om zo’n externe player te verbergen. Er komen namelijk veel kabels aan te pas.

Voor jou betekent onze eenvoudige technologie dus dat je scherminstallatie er netjes uit zal zien, en geen extra kosten maakt!

Meer weten over onze technologie? Lees hier meer over onze digital signage hardware en software.

7. Kwaliteitsvolle displays

Wie onze Pixee digital signage gebruikt, weet dat kwaliteit bij Connectify van uiterst groot belang is. Onze digital signage displays en smart TV’s zijn gemaakt voor langdurig gebruik. We gebruiken namelijk ultra high brightness displays van de hoogste kwaliteit. Ze zijn bestand tegen de hoge temperaturen die kunnen ontstaan door urenlang in fel zonlicht te staan, wat natuurlijk een groot voordeel kan zijn voor sectoren als de retail, waar digital signage vaak voor Etalage TV gebruikt wordt. 

Onze schermen zijn steeds goed zichtbaar, dankzij de hoge helderheid! Zelfs in het felste zonlicht blijft jouw content stralen. Onze levendige kleuren, hoge resolutie en diepe contrasten zorgen ervoor dat je content steeds goed tot zijn recht komt. 

8. Mogelijkheid tot interactie

Digital signage screens waarmee je kan interageren? Ook dat is mogelijk met Pixee! Onze touchscreens, speciaal ontworpen voor digital signage, maken het mogelijk om bijvoorbeeld te zoeken naar een bepaald product in je zaak. Op die manier hoef je niet steeds personeel in te zetten wanneer een klant met een vraag zit. Ook kan je met Pixee gasten ontvangen in je gebouw, zonder tussenkomst van een receptionist

Lees verder over de Pixee Informatiekiosk en de Pixee Onthaalkiosk

Zin om jouw bedrijf een moderne upgrade te geven?

Met Pixee digital signage til je de interne en externe communicatie van je bedrijf naar een hoger niveau, en trek je gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers, klanten of gasten! Zin gekregen om jouw bedrijf een moderne upgrade te geven? De digital signage experts van Connectify staan klaar met persoonlijk advies om jouw bedrijf helemaal klaar te maken voor de toekomst. Connectify is dé digital signage specialist waar jij naar op zoek bent!

Connectify, jouw digital signage expert

Wil je eerst de voordelen van Pixee digital signage zelf eens ervaren? Onderneem actie en vraag vandaag nog je gratis vrijblijvende demo aan! Kom ook eens langs bij onze innovation rooms te Beernem, die volledig uitgerust zijn met de Pixee digital signage-technologie, zodat je alle functies zelf kan uittesten!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht