Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digital signage België: met Connectify

Wil je graag de interne communicatie van je bedrijf verbeteren? Of droom je van een gebruiksvriendelijke oplossing om kwalitatieve content te verspreiden naar klanten en bezoekers? Dan is Pixee digital signage België de oplossing voor jou! Connectify vertelt je in dit artikel alles over deze handige digitale schermen. 

Digital signage
Digital signage

Wat is digital signage?

Digital Signage België

Wat is digital signage? 

Digital signage schermen zijn digitale schermen die elk soort content kunnen verspreiden of waarmee je eenvoudig met klanten en bezoekers  kan communiceren. Zo’n systeem bestaat uit digitale displays waarmee bedrijven een blijvende indruk kunnen maken bij duizenden klanten. 

Informatie verspreiden

Ten eerste zorgt digital signage voor het genereren van content naar klanten. Dit gebeurt met behulp van afbeeldingen en tekst via een digitale beeldweergave. Met meerdere schermen kan je dynamische content maken over wat je ook maar kan bedenken. Digital signage schermen zijn dan ook een passende oplossing voor bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren!

Zo is het mogelijk om digitale menuborden weer te geven, aan te geven welk nieuw product beschikbaar is, informatie te geven over toekomstige evenementen… De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Communiceren

Eén van de krachtige functies van de software is dat zo’n display ook met andere werknemers kan communiceren. Pixee is dus een uitstekende manier om ook al je interne communicatie te voeren. Je kan de software namelijk zo beheren dat het de juiste boodschap aan de juiste persoon geeft, op het juiste moment. 

Verschillende schermen kunnen ook op meerdere locaties worden geïnstalleerd. Zo kan je bijvoorbeeld vanaf je bureau aan je collega’s in het magazijn laten weten welke leveranciers nog verwacht worden. Zo’n cloud based digital signage systeem is dus een uitstekende oplossing wanneer je over verschillende locaties heen werkt, of wanneer je personeel regelmatig telewerkt. Je bedient de schermen eenvoudig, waar je je ook bevindt.

Professionele look

Digital signage software is ook iets wat merken helpt om klant-gegenereerde inhoud te verzorgen die er professioneel uitziet. Je kan bijvoorbeeld je branding implementeren in je displays, naargelang je eigen behoeften. 

Voordelen digital signage

Digital Signage België

Voordelen digital signage

Digital signage software komt met heel wat voordelen voor jou én de klant. Hier geven we een overzicht van wat deze displays voor jou kunnen betekenen.

Zichtbaarheid

Onze beeldschermen zorgen er ten eerste voor dat je op maat gemaakte boodschappen kan verspreiden naar je klanten. De implementatie van digital signage geeft je bedrijf dan ook heel wat meer zichtbaarheid

Gepersonaliseerd

Dat digital signage oplossingen biedt aan bedrijven die een duidelijker beeld van zichzelf naar hun klanten willen overbrengen was al duidelijk. Het is echter ook belangrijk te weten dat je je eigen digitale handtekeningen kan zetten op deze digitale displays.

Wil je graag je huismerk integreren in je boodschappen? Dan kan dat! Je kan de afbeeldingen en bewegende beelden van de digital signage makkelijk zelf beheren en aanpassen. Met een beetje creativiteit kan je je digitale signage content beheren en er een aantrekkelijke ervaring van maken. Ben je zelf niet zo creatief aangelegd? Geen nood! Ons grafisch team staat met veel plezier voor je klaar om de content voor jou te ontwerpen!

Een plezier voor het oog

Met de gebruiksvriendelijke software van Pixee is het erg makkelijk om je digitale displays zo aan te kleden dat ze niet alleen informatief, maar ook mooi zijn. Zo verkrijg je de perfecte mix van communicatie naar je klanten en esthetisch plezier

Don’t judge a book by its cover mag dan misschien een mooi gezegde zijn, toch vinden klanten vaak makkelijker de weg naar je display en dus ook je product als het geheel er mooi uitziet. Met de digital signage van Connectify plaats je je bedrijf dus in de schijnwerpers!

Efficiëntie vergroten

Verlies je heel wat tijd door je klanten zelf te informeren of door handmatig boodschappen naar je werknemers te brengen? Ook dan is digital signage een complete oplossing voor je bedrijf.

Communicatie wordt heel wat makkelijker met displays. Zo kan je je collega’s laten weten welke taken ze mogen uitvoeren of wat er in de cafetaria op het menu staat, terwijl je op hetzelfde moment je klanten de juiste weg wijst op een van de andere displays. En dat allemaal vanuit één centraal systeem! Communiceren was nog nooit zo eenvoudig.

Snel en makkelijk aan te passen

Heb je een nieuwe aanbieding die je snel wil promoten of moeten er enkele laatste aanpassingen gebeuren? Geen nood! De digital signage oplossingen van Connectify bieden een gebruiksvriendelijk digital content management system. 

Je kan meerdere schermen snel aanpassen met de handige software van Pixee. Zo zijn je klanten altijd van de laatste nieuwtjes op de hoogte en hoef jij niet veel moeite te doen.

Meer engagement

Het echte omzetverhogend effect van de software is dat zo’n digitale displays zorgen voor meer engagement van de klant. Ze worden bijvoorbeeld met een QR-code op het scherm meteen op de hoogte gesteld van de webpagina’s waarop je bedrijf zijn producten aanbiedt, zonder snel te moeten zoeken naar een online oplossing. 

Zo kan de digital signage ook je sociale feeds weergeven, waardoor je klanten jouw socials sneller zullen terugvinden en je ook via deze weg meer engagement kan uitlokken.

Hoe kan ik digital signage gebruiken?

Hoe kan ik digital signage gebruiken?

Digital signage biedt oplossingen voor tal van problemen. We geven je hier dan ook graag een overzicht van alle manieren waarop je digital signage kan implementeren in jouw bedrijf. 

Bezoekerservaring verbeteren

Digitale displays zorgen ervoor dat klanten zich snel meer betrokken voelen bij het bedrijf. Ook kan je digital signage gebruiken om je bezoekers bijvoorbeeld in de juiste richting te wijzen of om ze meer informatie te geven over wat je bedrijf voor hen kan betekenen. 

Nieuwe diensten of producten promoten

Wil je graag een nieuwe activiteit van je bedrijf in de kijker zetten? Dan is een digital signage scherm daarvoor de perfecte oplossing. Je kan in een handomdraai je nieuwste producten en diensten op de schermen laten verschijnen en zo de aandacht van potentiële klanten trekken. 

Veiligheidsinformatie

In tijden van een globale pandemie hebben we allemaal kennis gemaakt met veiligheidsvoorschriften, waarvan je ook je klanten op de hoogte moet stellen. Met een digitaal scherm is dit heel wat makkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld meteen de voorschriften aanpassen wanneer er versoepelingen of verstrengingen optreden. 

Sociale media

Met displays kan je ook je sociale media promoten. Zo nodig je je klanten uit om nauwer met je bedrijf in verband te staan en zorg je ervoor dat ze zich jouw bedrijf herinneren. 

Evenementen aankondigen

Organiseer je binnenkort een evenement? Dan bestaat er geen betere reclame dan de displays van Pixee. Met een digitale boodschap geef je je klanten meteen alle details van je evenement mee. 

Afspeellijsten

Is je winkelervaring gebaseerd op muziek en vragen je klanten zich altijd af waar je die goede nummers vandaan haalt? Toon dan je afspeellijst op een van je displays. Zo kunnen je klanten nog lang meegenieten van jouw muzieksmaak. 

De interactieve schermen: infokiosk

Infokiosk - Connectify

De interactieve schermen: infokiosk

Digital signage kan ook heel interactief zijn dankzij de infokiosk. We vertellen je hier graag meer over deze andere implementatie van Pixee.

Wat is dat?

Een infokiosk bestaat uit een of meerdere digitale schermen waar klanten mee in interactie kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan een digitale receptie of digitale menuborden. 

Voordelen infokiosk

Aantal bezoekers weergeven

Ten eerste kan je je infokiosk inschakelen om op elk moment op de hoogte te zijn van het actuele bezoekersaantal. Zeker in coronatijden is dit een handige tool. 

 

Efficiënt

Door de belangrijkste informatie op je interactieve displays weer te geven bespaar je een receptionist heel wat werk. Dit verhoogt de efficiëntie van je bedrijf aanzienlijk. 

Professionele indruk achterlaten

Interactieve digitale displays zijn niet alleen handig, ze ogen ook nog eens enorm professioneel. Zo kan je je klanten meteen overtuigen van jouw business intelligence. 

Interactie klant verhogen

Een interactief scherm zorgt er uiteraard ook voor dat je klant zich rechtstreeks kan engageren in je bedrijf. Op die manier laat je makkelijk een blijvende indruk achter. 

Infokiosk van Pixee: een uniek aanbod

De onthaalkiosk van Pixee wordt verbonden met jouw bestaande telefooncentrale, waardoor het systeem volledig met elkaar geïntegreerd is. Verder is het ook een betaalbare oplossing voor je bedrijf: voor slechts 199 euro per maand kan je al genieten van deze klantvriendelijke receptie. 

Digital signage van Pixee

Digital signage van Pixee

Bij Connectify gebruiken we de digital signage systemen van Pixee. Deze komen met heel wat voordelen, die we je hier graag even uitleggen. 

All-in formule

We maken gebruik van een all-in formule. Dat betekent concreet dat zowel hardware als software inbegrepen zijn bij onze installatie. Ook de bestaande displays van je bedrijf kunnen worden aangesloten op het systeem door een van onze experten. 

Persoonlijke touch

Voor mooie en kwalitatieve beelden zorgen we graag met ons eigen grafisch team, maar natuurlijk staat het je ook vrij om zelf je displays in te vullen. Zo zorg je ervoor dat je bedrijf en jouw huisstijl volledig in de schijnwerper staan. 

Installatie en uitleg van Connectify

De installatie van jouw display gebeurt door een van de experten van Connectify. We geven je graag wat meer uitleg over wat je nieuwe systeem allemaal voor jou kan betekenen, van narrowcasting tot de handige ‘System-On-Chip’-technologie, wat ook wel SOC wordt genoemd. 

In simpele termen is SoC een microchip waarop software geïnstalleerd staat. Deze chip kan in eender welk apparaat geplant worden, om het zo van een centraal systeem te voorzien. De chip heeft bijvoorbeeld een graphical processing unit (GPU), een central processing unit (CPU) en een korte termijn geheugen (RAM). Toen SoC’s pas op de markt kwamen in 2013, was Samsung de eerste die er gebruik van maakte. Tegenwoordig vind je SoC’s in bijna elke smartphone, en ze worden dus ook gebruikt in digital signage systemen. 

Meer informatie over SoC’s en het belang dat ze spelen voor digital signage, vind je hier.

Gratis demo

Twijfel je nog over het aanschaffen van een digital signage display? Vraag dan zeker een gratis demonstratie aan! Zo kan je alle voordelen die Pixee je kan bieden zelf ervaren.

Digital signage België: Samen met Connectify

Met Connectify kies je gegarandeerd voor een kwalitatieve aanpak. We komen echter nog met heel wat voordelen.

 • Professionele aanpak:

  Ons bedrijf biedt op een professionele manier een complete ervaring. Onze collega’s zijn gepassioneerd door hun job en helpen je met veel plezier verder in je digital signage-avontuur.

 • Partner van Telenet:

  Als vaste partner van Telenet is het heel makkelijk voor ons om je nieuwe schermen te installeren. Zo maken we het voor jou ook makkelijker om met de digital signage software te werken zonder grote aanpassingen uit te voeren in je bedrijf.

 • Mooie prijzen:

  Onze digital signage is niet alleen praktisch, efficiënt en professioneel, het is ook nog eens betaalbaar! Met Connectify geniet je voor een degelijke prijs van onze kwalitatieve service. 

 • Expertise en kwaliteit:

  Connectify zorgt ervoor dat jij optimaal gebruik kan maken van je nieuwe digital signage. We staan je dan ook doorheen het installatieproces bij en uiteraard is er altijd klantenondersteuning beschikbaar. Zo bieden wij enkel de beste kwaliteit!

Contact

Ben je klaar voor de volgende stap om je bedrijf op de markt te zetten? Contacteer ons dan voor meer informatie over digital signage.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht