Connectify Digital Signage
verbindt bedrijven met hun doelgroep 

Digital signage - interactieve displays

Wat is digital signage?

Digital signage of beeldschermcommunicatie wordt gebruikt om klanten, bezoekers en voorbijgangers te informeren via digitale beeldschermen. Maar digital signage kan ook worden gebruikt voor interne communicatie. Dat is nu net het grote voordeel van beeldschermcommunicatie: communiceer wat je wil, wanneer je maar wil.

Digital signage - Interactieve displays
Digitale etalage schermen

Narrowcasting

Narrowcasting

Narrowcasting

Dankzij onze digital signage schermen heb je de mogelijkheid om vanuit één centraal punt de juiste boodschap te communiceren aan de juiste personen op het juiste moment.


Narrowcasting is op dat vlak veel effectiever dan broadcasting. Je hebt dus de mogelijkheid om gerichte informatie te verspreiden naar een geïnteresseerd en interactief doelpubliek, wat waardevol is voor elk bedrijf.

Voorbeelden van digital signage

Outdoor Led

Via onze mobiele outdoor led schermen kan Stad Roeselare op een efficiënte manier communiceren met hun bewoners & bezoekers.

Door middel van onze Digital Signage kan de stad informatie verspreiden van diverse mededelingen, nieuws tot evenementen.

Een mooi voorbeeld van een Smart City-project.

Voorbeelden van digital signage

Voorbeelden van digital signage

Digital signage kan worden ingezet voor allerlei soorten communicatie en elk soort content:

 • Bezoekers verwelkomen
 • Nieuwe producten en diensten promoten
 • Nieuwsfeed of weerberichten weergeven
 • Audiovisuele afspeellijsten of live tv
 • Bezoekers de weg wijzen
 • Veiligheidsinformatie en andere waarschuwingen meedelen
 • Evenementen aankondigen
 • Sociale media of webpagina’s promoten


De toekomst van digital signage ziet er goed uit. Er is een sterke groei te merken in de vraag naar visuele oplossingen. Bovendien voorspellen analisten dat deze groei tot ver in de tweede helft van het decennium zal aanhouden.

Digital signage | Connectify

De mogelijkheden van onze beeldschermen zijn eindeloos. Ontdek onze Digital signage smart tv. Bedrijven uit alle verschillende sectoren kunnen genieten van de voordelen van digital signage. De slager om de hoek, retail- of industriële bedrijven: iedereen heeft baat bij een goede communicatie met klanten en werknemers. Bovendien kan je zelf je digital signage content beheren dankzij onze gebruiksvriendelijke software, Pixee. Je hebt ook nog web-based digital signage, wat dat is lees je hier.

Infokiosk

Infokiosk

Naast digital signage schermen biedt Connectify ook info- en selfservicekiosken aan. Deze interactieve schermen kunnen bijvoorbeeld de taken van de receptie overnemen en een bezoeker ontvangen. De bezoeker registreert zich en de infokiosk wijst de weg. Minimale wachttijden, maximale efficiëntie.

Touchscreens en andere interactieve digitale displays zijn een grote meerwaarde voor je bedrijf. Onze infokiosk is een eenvoudige oplossing voor wie de bezoekersbeleving en hospitality naar een hoger niveau wil tillen.

Digital signage - Infokiosk

Voordelen van digital signage

Simulatie-LCD-schermen

Voordelen van digital signage

Digital signage biedt heel wat voordelen voor elke onderneming. Ten eerste vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf. Digital signage schermen zijn namelijk altijd in beweging: ze tonen dynamische content, de hele dag door. Ze trekken aandacht naar jouw bedrijf en zetten je producten en diensten in de spotlight.

Bovendien kan je deze digitale schermen ook helemaal aanpassen aan jouw smaak. Zo heb je de mogelijkheid om zelf een ontwerp en lay-out te creëren en zo je huisstijl volledig te integreren in de content die je communiceert. Ook zo vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf.

Daarnaast bespaart het digital signage systeem je heel wat tijd en geld. Gedaan met affiches ophangen, flyers uitdelen of papieren uitprinten. Doordat je de content heel makkelijk op voorhand kan plannen en alles digitaal verloopt, kan je in de toekomst onnodige taken voor je personeel beperken. Daardoor bespaar je tegelijk ook op financieel vlak. Kies voor de digital signage consultants van Connectify en wees zeker van kwaliteit.

Digital signage - Etalage TV - Connectify

Digital signage draagt ook bij tot een stijlvolle omgeving. Onze moderne, professionele displays zijn veel aantrekkelijker dan ouderwetse communicatiemiddelen als affiches of flyers. Dankzij de gedurfde kleuren en dynamische patronen zijn deze displays van nature fijn om naar te kijken en dragen ze bij tot een leuke omgeving voor klanten en personeel.

En het belangrijkste voordeel: de juiste informatie communiceren naar de juiste personen op het juiste moment. Je past moeiteloos je boodschap aan gebaseerd op tijd, locatie of doelgroep. Dat is de kracht van digital signage. Dit soort narrowcasting zorgt daardoor ook voor meer engagement en interactie bij klanten en werknemers.

De voordelen van digital signage op een rijtje:

 • Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf
 • Kan volledig worden aangepast aan jouw smaak en publiek
 • Bespaart heel wat tijd en geld
 • Draagt bij tot een stijlvol interieur
 • Up-to-date informatie aan de juiste personen op het juiste moment met de digitale infoschermen
 • Maak makkelijk aanpassingen en updates dankzij de gebruiksvriendelijke en intuïtieve software
 • Zorgt voor een verhoogd engagement bij de klanten en werknemers

Jouw Digital Signage systeem en software - Pixee

Gepersonaliseerd

De Pixee digital signage software is visueel hoogstaand en eenvoudig in beheer. Er is één centraal beheersysteem voor alle displays, zodat wij moeiteloos vanop afstand technische bijstand kunnen bieden. Bovendien wordt met de ‘System on chip’-technologie de software ook op elk toestel apart geïnstalleerd voor een gepersonaliseerde aansturing. 100% aangepast aan de gebruiker.

All-in-formule

Daarnaast bieden we een all-in formule aan, met ook hardware inbegrepen. Wij leveren kwalitatieve displays met een ultieme beeldkwaliteit. In alle maten en gewichten, volgens jouw budget. Gebruik je liever je eigen toestellen? Ook dan helpen we je graag met de aansluiting. We hebben voor elke sector oplossingen.

Vormgeving à la carte

Met Digital Signage van Pixee haal je high-end technologie in huis. Creatief design komt niet alleen haarscherp in beeld, het is ook een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen. Ons grafisch team ondersteunt je graag met sterke beelden voor maximaal effect. Ben je een creatieve doe-het-zelver? Ga met de editor eenvoudig zelf aan de slag.

Kies Connectify als jouw digital signage expert

Connectify biedt een complete service voor al je communicatienoden. We hebben aantrekkelijke prijzen tegenover andere digital signage providers. Ook de plaatsing van de digitale schermen nemen wij volledig op ons. Bovendien bieden wij een gratis demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie via onderstaand formulier.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Bericht