Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digitaliseren van de zorg

Digitalisatie in de zorgsector is vandaag belangrijker dan ooit. Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven en is aan een opmars bezig in verschillende sectoren, waaronder ook de gezondheidszorg. Het is dan ook een goed idee om te investeren in nieuwe technologieën die de dagelijkse taken binnen de zorg vergemakkelijken en jouw zorginstelling toekomstbestendig maken. Connectify biedt tal van diensten die jouw organisatie klaarmaken voor de toekomst. Het digitaliseren van de zorg is een goed idee en wel om volgende redenen. 

Senior op de telefoon
Senior op de telefoon

Digitaliseren zorg

Digitaliseren zorg

Digitaliseren zorg

Het digitaliseren van de zorg is een breed concept en omvat allerlei soorten technieken en technologieën die op verschillende vlakken kunnen worden ingezet. Het kruispunt tussen digitale technologie en de zorg biedt veel voordelen voor zowel zorgverleners als patiënten en vergemakkelijkt dagelijkse taken aanzienlijk

Digitale zorg kan een groot deel van de tijdrovende taken overnemen en automatiseren. Zo is het mogelijk om de administratie en de interne en externe communicatie binnen je organisatie volledig te stroomlijnen, wat heel wat tijd en geld bespaart. Maar ook eenzaamheid in de zorg kan dankzij een digitalisering van de infrastructuur worden tegengegaan door videocommunicatie te versimpelen voor de bewoners van je zorginstelling.

Onze diensten voor de zorgsector

Digitaliseren zorg

Onze diensten voor de zorgsector

Connectify biedt een breed aanbod aan digitale oplossingen voor de zorgsector en streeft ernaar om steeds een totaaloplossing te voorzien voor jouw organisatie. Zo krijg je een volledig geïntegreerd systeem dat je toelaat betere zorg te verlenen aan alle bewoners.

IPTV

IPTV

Met Tellie interactieve televisie kijken bewoners en patiënten televisie waar en wanneer ze maar willen. Met Tellie heb je net zoals bij een gewone digibox toegang tot een groot aantal zenders, maar dan met een vereenvoudigde interface, speciaal ontworpen voor woonzorgcentra. Bewoners zijn ook niet langer afhankelijk van het vaste uitzendschema. Terugkijken, doorspoelen, TV On Demand… Het kan allemaal!

Het is eveneens mogelijk om evenementen of gebeurtenissen in de buurt, bijvoorbeeld een misdienst, rechtstreeks naar de kamer van de bewoner te livestreamen. Zo hoeft niemand ooit nog iets te missen en kunnen evenementen van op de eerste rij beleefd worden, vanuit het comfort van de kamer.

Een grote meerwaarde van Tellie IPTV is de toegang tot dynamische communicatie: wanneer bewoners nood hebben aan een goed gesprek nemen ze met één druk op de knop rechtstreeks contact op met vrienden en familie die de Tellie Family app hebben geïnstalleerd. Het is ook geen probleem om een e-consult te organiseren met een arts indien een fysiek consult niet mogelijk zou zijn. Zeker sinds COVID-19 is dit een onmisbare functie in de digitale zorg.

Digital signage

Digitaliseren zorg

Digital signage

Onze Pixee digital signage schermen zijn een echte blikvanger in elke ruimte. Met deze digitale schermen verspreid je belangrijke informatie op elk gewenst moment: het weekmenu, de activiteiten van de dag, nieuws uit het woonzorgcentrum, … De mogelijkheden van digital signage zijn eindeloos!

Digital signage is een totaaloplossing voor alle interne en externe communicatie in jouw organisatie. Je verstuurt boodschappen naar elk gewenst scherm: in de kamer, in de cafetaria of in de hal. Zowel jouw personeel als bewoners blijven steeds van alles op de hoogte.

Bovendien bespaart digitale communicatie je ook heel wat tijd en geld. Je personeel hoeft zich niet langer bezig te houden met tijdrovende bezigheden zoals het handmatig opstellen en uitprinten van affiches of documenten. Dankzij Pixee digital signage verspreid je elke boodschap snel en efficiënt naar de juiste personen, en dit zonder hoogstaande digitale vaardigheden!

Connectiviteit

Digitaliseren zorg

Connectiviteit

Een goede netwerkverbinding is essentieel voor het optimaal functioneren van jouw organisatie. Als vaste Telenet Business partner hebben we een jarenlange ervaring in het verzorgen van zakelijke netwerken en kunnen we steeds een professionele service garanderen. Connectify zorgt voor een stabiele internetverbinding die je niet in de steek laat. Bovendien kunnen we het volledige onderhoud en beheer van jouw netwerk verzorgen, zodat je geen kostbare tijd verliest.

Ook wat betreft cybersecurity ben je bij ons aan het juiste adres; jouw organisatie zit namelijk boordevol belangrijke informatie, zoals persoonlijke gegevens en gezondheidsgegevens. Met de nodige tools zorgt Connectify voor een waterdicht netwerk dat goed beveiligd is tegen cybercriminelen. 

Communicatie

Connectify zorgt ervoor dat de communicatie binnen jouw organisatie volledig gestroomlijnd wordt. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig!

Met VoIP bellen jij en jouw collega’s via het internet, wat ervoor zorgt dat je kan telefoneren waar en wanneer je maar wil. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding, onze software doet de rest.

Bovendien biedt VoIP tal van unieke functies aan, zoals een virtuele telefooncentrale met wachtrijen en wachtmuziek. Zelfs videobellen is mogelijk met VoIP!

Voordelen van digitalisering in de zorg

Voordelen van digitalisering in de zorg

Digitale processen vergemakkelijken het werk van zorgverleners

Digitale zorg maakt het mogelijk voor zorgprofessionals om hun prioriteiten te verleggen naar zaken die echt dringend zijn. Communicatie, administratie en andere tijdrovende bezigheden worden dankzij al onze diensten volledig geautomatiseerd. 

Digitalisering van de zorg gaat eenzaamheid tegen

Met Tellie interactieve televisie willen we eenzaamheid in de zorg drastisch verminderen. Steeds meer ouderen voelen zich namelijk wekelijks of dagelijks alleen. Dankzij Tellie staan bewoners in een handomdraai in contact met vrienden en familie. Zo hoeft niemand nog het gevoel te hebben geïsoleerd te zijn van de buitenwereld. Dat is - zeker sinds COVID-19 - geen overbodige luxe. 

Alle communicatie wordt geïntegreerd in één systeem

Dankzij Connectify wordt alle communicatie binnen jouw organisatie geïntegreerd in één systeem. Zo kan alle interne en externe communicatie bijvoorbeeld planmatig gebeuren met digital signage schermen die doorheen het woonzorgcentrum worden ophangen. Maar ook onze telefonie- en netwerkoplossingen maken communiceren makkelijker dan ooit tevoren! 

Data wordt overzichtelijk bewaard

Digitalisering heeft als voordeel dat al jouw data in één overzichtelijk systeem bewaard wordt. Connectify kan voor jouw organisatie slimme databases voorzien die jouw data veilig en ordelijk opslaan. Zo hebben de juiste personen op elk moment snel en efficiënt toegang tot de juiste data en hoef je je niet meer bezig te houden met het handmatig bijhouden en bewaren van belangrijke documenten. 

Alle gegevens worden goed beveiligd

Connectify zorgt voor een stabiele cybersecurity, zodat belangrijke medische gegevens en gevoelige data goed worden beveiligd op het netwerk. Op deze manier kan je aan iedere bewoner garanderen dat hun gegevens bij jou in goede handen zijn. Dankzij een non-stop monitoring door onze experten hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw netwerk en kan je je bezighouden met jouw core business.

Zin om jouw organisatie te digitaliseren?

Ontwikkeling en innovatie staan bij Connectify hoog op de agenda, en dankzij onze ruime ervaring kunnen we voor elke situatie of organisatie expertise op maat verlenen. Je kan altijd op ons rekenen bij het digitaliseren van jouw woonzorgcentrum: ons team van specialisten staat met plezier voor je klaar bij vragen of problemen.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.