Tellie ziekenhuis tv: bied patiënten een comfortabel verblijf!

Digitale schermen spelen een belangrijke rol in ziekenhuizen. Patiënten kijken graag televisie om de tijd te doden, maar ook in vergaderzalen, wachtruimtes, cafetaria’s en gangen worden schermen gebruikt voor het weergeven van belangrijke informatie. Wat als we je vertelden dat er een eenvoudig, all-in-one platform bestaat dat het mogelijk maakt om elk scherm in je ziekenhuis snel en eenvoudig te beheren en aan te passen? Met Tellie van Connectify kijk je ongelimiteerd televisie, verstuur je belangrijke boodschappen én kunnen patiënten beeldbellen met vrienden en familie! Ontdek in dit artikel alle voordelen.

Ziekenhuis TV
Ziekenhuis TV

Tellie, dat is:

Ongelimiteerd televisiekijken

Met Tellie kan de patiënt ongelimiteerd televisiekijken.

TV- en Video-On-Demand, live pauzeren, terug- en vooruitspoelen of opnemen: net zoals de patiënt gewend is van thuis!

Eenvoudig beeldbellen met vrienden en familie

Nood aan een snelle babbel met je naasten?

Met Tellie staan patiënten met één druk op de knop in contact met vrienden en familie. Beeldbellen was nog nooit zo eenvoudig!

Belangrijke boodschappen versturen

Snel en efficiënt communiceren, ook dat kan Tellie!

Met Tellie verstuur je snel en eenvoudig belangrijke boodschappen naar alle schermen: in vergaderzalen, wachtruimtes, cafetaria’s of in de gang.

Tellie: het beste ziekenhuis tv-systeem op de markt!

Ziekenhuis TV

Tellie: het beste ziekenhuis tv-systeem op de markt!

Tellie maakt van elk scherm in het ziekenhuis een smart tv met tal van extra functies en mogelijkheden. Dat maakt van Tellie een uiterst interessante keuze, want vanaf nu is alles geïntegreerd in één overzichtelijk platform dat bovendien ook nog eens enorm eenvoudig in gebruik is voor zowel jong als oud.

In ziekenhuiskamers kunnen patiënten genieten van de IPTV-functie van Tellie, die hen toelaat om ongelimiteerd en interactief televisie te kijken. In vergaderzalen, wachtruimtes, cafetaria's of in gangen kan Tellie dan weer gebruikt worden voor het weergeven van belangrijke informatie of bewegwijzering. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Interesse in Tellie? Contacteer onze experten.

Interesse in Tellie? Contacteer onze experten.

Wil je ook genieten van de voordelen van Tellie in jouw ziekenhuis? Contacteer vandaag nog de IPTV-experten van Connectify. Ze geven je graag meer uitleg over de voordelen van Tellie en bekijken samen met jou wat de beste IPTV-oplossing is voor jouw ziekenhuis.

Ziekenhuis TV

Ontdek de handige functies van Tellie ziekenhuis tv’s

1. Ongelimiteerd televisiekijken

Het Tellie ziekenhuis tv-systeem laat patiënten toe om ongelimiteerd en interactief televisie te kijken, net zoals ze gewend zijn van thuis! TV- en Video-On-Demand, live pauzeren, terug- en vooruitspoelen of opnemen: het is allemaal mogelijk met IPTV van Tellie. Ook streamingdiensten zoals Netflix en Streamz zijn uiteraard beschikbaar. Dit maakt van Tellie een uiterst goede keuze voor ziekenhuizen, want deze diensten worden alsmaar populairder.

Ziekenhuizen kiezen soms ook voor bedside terminals voor entertainment. Deze terminals zijn kleine schermen die worden bevestigd aan een arm, waarop de patiënt televisie kan kijken of spelletjes kan spelen. Deze terminals bieden echter weinig meerwaarde voor de patiënt en zijn bovendien een stuk duurder dan standaard televisies (die patiënten bovendien beter gewend zijn van thuis).

2. Beeldbellen met vrienden en familie

Met Tellie kunnen patiënten eenvoudig beeldbellen met vrienden en familie, wat geen overbodige luxe is tijdens een verblijf in het ziekenhuis. Familie en vrienden met de Tellie Family applicatie starten een oproep naar het televisiescherm in de kamer van de patiënt, waarna de patiënt de oproep met één druk op de knop kan beantwoorden.

Op die manier maak je het verblijf van de patiënten in je ziekenhuis een pak aangenamer en bied je hen de beste in-room ervaring mogelijk!

3. Belangrijke informatie versturen

Met Tellie kan je ten slotte ook je communicatie naar een hoger niveau tillen. Niet alleen in de kamer van de patiënt, maar ook erbuiten: in vergaderzalen, wachtruimtes, cafetaria's of in de gangen!

De ziekenhuis tv’s in de patiëntenkamers beheer je eenvoudig vanaf het content management systeem. Je deelt er in één oogopslag belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld veiligheidsinstructies, zodat patiënten steeds op de hoogte zijn. Maar je kan ook luchtigere boodschappen delen, zoals wat er vandaag op het menu staat of intern nieuws via je eigen informatiekanaal. Dit wordt ook wel digital signage genoemd. 

Ook in vergaderzalen, wachtruimtes, cafetaria’s en gangen tover je elk scherm om tot een communicatietool die op efficiënte wijze je boodschap deelt met de juiste ontvangers! In vergaderzalen wordt de Tellie-software gekoppeld met je medische software, zodat je snel en gericht over bepaalde zaken kan praten. In gangen wijs je bezoekers de weg, in wachtruimtes geef je aan wie als volgende aan de beurt is… Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bespaar je personeel én technische dienst heel wat tijd!

Ziekenhuis TV

Bespaar je personeel én technische dienst heel wat tijd!

Met Tellie bespaar je je personeel en technische dienst heel wat tijd. Dankzij het easy-to-use softwaresysteem wordt het een fluitje van ‘n cent om de schermen te beheren en aan te passen, zelfs vanop afstand. Je personeel verliest dus geen kostbare tijd meer met het opstellen en klaarzetten van informatie.

Wie voor Tellie kiest, krijgt er bovendien de uitstekende technische bijstand van Connectify bij. Onze IPTV-experten zorgen voor de installatie en het onderhoud. Configuratie van de schermen nemen we uiteraard ook voor onze rekening. Dankzij de System-On-Chip technologie, waarbij de software rechtstreeks op de schermen geïnstalleerd wordt, kunnen de experten van Connectify trouwens je schermen vanop afstand monitoren en bedienen. Zo kunnen we snel ingrijpen indien er zich technische moeilijkheden voordoen.

Wist je dat…

Wist je dat…

Wist je dat je dankzij de System-On-Chip technologie ook heel wat kosten bespaart? Andere IPTV-platformen maken vaak gebruik van externe players, maar die verbruiken heel wat meer. Omdat de software bij Tellie rechtstreeks op het scherm wordt geïnstalleerd via onze Pixee-chip, verbruik je dus niets extra!

Ziekenhuis TV

Tv-kijken met Tellie in jouw ziekenhuis?

Ziekenhuis TV

Eenvoudig in gebruik

Het Tellie IPTV-platform is speciaal ontwikkeld door Telenet voor de hospitality branche. Het content management systeem (CMS) moest dus eenvoudig en efficiënt in gebruik zijn, zodat zowel technisch ervaren personeel als ander ziekenhuispersoneel de schermen met gemak kunnen bedienen. En daar is Telenet dan ook dubbel en dik in geslaagd! Het CMS is intuïtief en overzichtelijk. In één oogopslag stel je content op en stuur je die door naar alle gewenste schermen in het ziekenhuis, vanaf één centraal punt. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig!

Je hebt zelf maximale controle over alle schermen in je ziekenhuis. Je bepaalt welke content er op welk moment weergegeven wordt en kiest de gewenste apps voor elk televisiescherm. Zo bereik je steeds de juiste mensen, op het juiste moment!

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner. Naast de expertise van Connectify kan je dus ook rekenen op de kwaliteit van de producten en diensten van Telenet! Met het speciale gezondheidszorg-platform Tellie willen we de gezondheidszorg in ziekenhuizen en woonzorgcentra naar een hoger niveau tillen.

Tv-kijken met Tellie in jouw ziekenhuis?

Ziekenhuis TV

Tv-kijken met Tellie in jouw ziekenhuis?

Ziekenhuiskamers gaan meer en meer op hotelkamers lijken, want je wil je patiënten uiteraard de best mogelijke zorg bieden. Met Tellie zorg je mee voor een spoedig herstel en zorg je voor een exceptionele service voor patiënten en gasten. Heb je ook interesse in Tellie voor jouw ziekenhuis? Neem dan vandaag nog contact op met de experten van Connectify. Samen met jou gaan ze op zoek naar een IPTV-oplossing, 100% op maat van jouw ziekenhuis!

Connectify biedt complete oplossingen op vlak van IT en IT-services. Met al meer dan 20 jaar ervaring kan je bij Connectify rekenen op een betrouwbare en professionele partner. Sinds vijf jaar spitsen we ons specifiek toe op de hospitality branche en zorgsector en hebben we reeds tal van woonzorgcentra, hotels en ziekenhuizen voorzien van een uitstekende IT-infrastructuur.

Bezoek de Connectify Innovation Rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht