Maak je WZC klaar voor de toekomst met Tellie van Telenet!

Je wil de bewoners van je woonzorgcentrum een zo fijn mogelijk verblijf bieden. Bij een aangenaam verblijf, of het nu gaat om een langdurig verblijf of een kortverblijf, hoort natuurlijk een uitstekende technologie die makkelijk in gebruik is. Met Tellie IPTV van Telenet bied je je bewoners de mogelijkheid om interactief televisie te kijken én kunnen ze eenvoudig beeldbellen met vrienden en familie. Ontdek in dit artikel alle voordelen van Tellie.

WZC
WZC

Tellie voor de zorgsector, dat is:

Ongelimiteerd televisiekijken

Met IPTV van Tellie kan de bewoner ongelimiteerd televisiekijken.

TV-On-Demand, live pauzeren, terug- en vooruitspoelen of opnemen: net zoals de bewoner gewoon is van thuis!

Eenvoudig
beeldbellen

Nood aan een snelle babbel?

Met Tellie staan bewoners met één druk op de knop in contact met vrienden en familie. Beeldbellen was nog nooit zo eenvoudig!

Gepersonaliseerde boodschappen versturen

Snel de activiteiten van de dag doorsturen? Of wie er vandaag jarig is? Met Tellie verstuurt je personeel in een oogopslag elke gewenste boodschap naar alle bewoners!

Tellie van Telenet biedt je WZC tal van voordelen

Ongelimiteerd televisiekijken

Tellie is een IPTV-platform van Telenet speciaal ontworpen voor ouderen. IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision en betekent simpelweg dat je televisiekijkt via het internet. Daardoor komt Tellie met tal van interactieve functies, zoals TV-On-Demand, live pauzeren, terug- en vooruitspoelen of opnemen: net zoals de bewoner gewoon is van thuis!

De televisie maakt een belangrijk deel uit van het dagelijks leven van de patiënten in woonzorgcentra. Het is een manier om een deel van hun dag te vullen, bijvoorbeeld wanneer er geen activiteiten gepland zijn of wanneer er geen verwanten op bezoek kunnen komen. Daarom is het zeker geen slecht idee om te investeren in een makkelijk, maar toch veelzijdig televisieplatform, dat je bewoners toelaat eenvoudig interactief televisie te kijken. Zo maak je het wonen in een WZC zo aangenaam mogelijk!

Tellie van Telenet is speciaal ontworpen voor ouderen. Dankzij de eenvoudige en intuïtieve interface kunnen ouderen makkelijk zelfstandig de televisie bedienen. Bovendien is Tellie volledig personaliseerbaar, tot de knoppen van de afstandsbediening toe! Dit maakt het enorm aangenaam voor patiënten om de televisie te gebruiken.

Eenvoudig beeldbellen

Wat Tellie zo uniek maakt is de mogelijkheid tot beeldbellen met vrienden en familie. De bewoner kan eenvoudig, via het televisiescherm, oproepen beantwoorden en snel in contact komen met anderen. Of wat dacht je van het ontvangen van foto’s met leuke bijschriften? Met Tellie blijven bewoners op elk moment verbonden met de buitenwereld!

Hoe werkt beeldbellen met Tellie? Familieleden of vrienden met de Tellie Family applicatie op hun smartphone of tablet starten eenvoudigweg een oproep naar de oudere in het woonzorgcentrum. De oproep verschijnt vanzelf op het televisiescherm van de oudere, waarna hij of zij zelfstandig de oproep kan beantwoorden met de groene knop op de afstandsbediening. De video-oproep komt tot stand en beide partijen kunnen elkaar in hoge kwaliteit zien en horen. Alsof je bij elkaar in de ruimte bent!

Bekijk hier alle features van de Tellie Family applicatie voor iOS en Android:

Gepersonaliseerde boodschappen versturen

Met Tellie kan je eenvoudig gepersonaliseerde boodschappen versturen naar alle gewenste televisieschermen in je woonzorgcentra. Al je communicatie met bewoners wordt vanaf nu geïntegreerd in één centraal en overzichtelijk platform.

In een oogopslag deel je de activiteiten van de dag, de maaltijden van deze week, wie er vandaag jarig is, toekomstige evenementen, enzovoort. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Ook hier hoeft de bewoner zelf niet te interageren met het televisiescherm - de boodschappen verschijnen volledig vanzelf, voor een maximaal comfort.

Verhoog zelfredzaamheid van bewoners met Tellie!

Verhoog zelfredzaamheid van bewoners met Tellie!

Omdat Tellie zo eenvoudig in gebruik is verhoog je de zelfredzaamheid van bewoners aanzienlijk. Ze kunnen zelfstandig, zonder tussenkomst van een zorgverlener, de televisie bedienen en video-oproepen beantwoorden.

Woonzorgcentra die nog steeds gebruik maken van laptops en tablets voor het voeren van videogesprekken verliezen vaak veel tijd. Zorgpersoneel en vrijwilligers moeten zich bezighouden met het vinden en opstarten van de juiste programma’s, de oproep tot stand brengen en vervolgens gedurende het hele gesprek langs de zijde van de bewoner blijven. Met Tellie is dat verleden tijd!

WZC

Tellie in jouw woonzorgcentrum? Dat kan!

WZC

Tellie in jouw woonzorgcentrum? Dat kan!

Wil je ook graag genieten van Tellie in jouw woonzorgcentrum? Onze IPTV-experts staan met veel plezier voor je klaar. We streven ernaar onze klanten te voorzien van het beste IPTV-systeem met een uitstekende technische bijstand achteraf. We voorzien de (gewenste) afdelingen van je WZC van de juiste voorzieningen of gebruiken de bestaande voorzieningen, indien deze aan de vereisten voldoen. We leveren het Tellie IPTV-systeem op een korte periode, zodat je je bewoners zo snel mogelijk een uitstekende zorg op maat kan bieden! Je kan vrijblijvend onze experts contacteren. Ze staan je met veel plezier te woord met hun jarenlange ervaring op vlak van IT.

Je bent van harte welkom in onze Innovation Rooms

Wil je graag eerst de voordelen van Tellie zelf ervaren? Dat kan! Onze Innovation Rooms te Beernem zijn volledig uitgerust met de Tellie IPTV-technologie. De IPTV-experten van Connectify staan met veel plezier voor je klaar voor een persoonlijke demonstratie!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht