Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

De beste technologie voor een logistiek medewerker in een rusthuis!

Net zoals een logistiek medewerker onmisbaar is in een woonzorgcentrum voor een vlotte werking, is kwalitatieve technologie onmisbaar voor een logistiek medewerker! Met de technologie van Connectify optimaliseer je de taken van de logistiek medewerker, ondersteun je de werking van het rusthuis én zorg je voor een aangename sfeer in je woonzorgcentrum. Zo bespaar je veel tijd bij het onderhouden van een rusthuis.

Ontdek de voordelen van innovatieve technologie en contacteer Connectify vandaag nog voor een gratis demo!

Logistiek medewerker rusthuis
Logistiek medewerker rusthuis

Technologie en logistiek werk

Logistiek medewerker rusthuis

Technologie en logistiek werk

Het staat meestal niet in de functiebeschrijving, maar bij een logistieke job heb je vaak kwalitatieve technologie nodig om je werk goed uit te voeren. Of het nu gaat om goede televisieschermen zodat bewoners kunnen ontspannen of een degelijk telefoniesysteem zodat de communicatie altijd vlot verloopt: technologie is een van de belangrijkste middelen van een logistiek medewerker!

Liefdevolle zorg voor alle patiënten

Als logistiek assistent probeer je voor een fijne sfeer te zorgen binnen een woonzorgcentrum. Een goede levenskwaliteit is namelijk essentieel voor een goed herstel. Deze job vergt diverse disciplines: het gaat hier niet enkel om het voorschrijven van de juiste medicijnen, maar ook goede maaltijden geven, extra verzorging ter beschikking hebben en af en toe ook gewoon een luisterend oor bieden.

Deze boeiende job is echter niet altijd even simpel. Je kan niet op 5 plaatsen tegelijkertijd aanwezig zijn en af en toe is het moeilijk om te weten wie wat op welk moment nodig heeft. Als je dan ook nog eens met verouderde communicatietechnologie te maken hebt, wordt het zeker moeilijk om de juiste zorg te geven. Met Connectify krijg je de beste technologie voor de beste prijs (je bespaart zelfs 40% van je kosten!). Geen peperdure snufjes, maar goede technologie die de dagelijkse taken aanzienlijk versimpelen!

Nieuwsgierig naar de voordelen van technologie in de zorg? Lees ons artikel over digitalisering in de zorgsector!

Met de juiste technologie aan te slag gaan

Geschikte technologie kan de beste collega zijn van een logistiek medewerker! Je verbetert de levenskwaliteit van je patiënten aanzienlijk door hen eenvoudige technologie aan te bieden, zoals speciale Smart TV's die ontworpen zijn voor de zorg. 

Maar ook een heldere interne communicatie is essentieel. Denk dan aan speciale digital signage-schermen die het weekmenu tonen of melden wanneer er iets leuks te doen is in de buurt. Of een goed telefoniesysteem waarmee een bewoner altijd meteen iemand kan bereiken. Zo kan een bewoner duidelijk communiceren en kan de logistiek assistent er meteen op reageren.

Versimpel huishoudelijke taken met de juiste communicatiemiddelen

Logistiek medewerker rusthuis

Versimpel huishoudelijke taken met de juiste communicatiemiddelen

Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor een goede dagelijkse werking van een woonzorgcentrum. Daarbij zijn de juiste communicatiemiddelen cruciaal om het contact met de bewoners zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Connectify zorgt voor efficiënte communicatie met onze kwalitatieve telefoniesystemen en beeldschermen.

3CX: dé oplossing voor interne communicatie

Met klassieke telefonie is het vaak moeilijk om zeker te zijn dat de juiste persoon altijd gecontacteerd kan worden. Meestal heb je dan een aparte onthaalmedewerker nodig. Met het 3CX-telefoonsysteem kan je dat geld echter aan andere dingen uitgeven.

3CX is een VoIP-systeem (Voice over Internet Protocol). Je telefonie verloopt dus gewoon via een internetverbinding! Het 3CX-systeem is op elk apparaat beschikbaar en kan gemakkelijk centraal beheerd worden vanop een computer. Stel een status in, kies hoe onbeantwoorde gesprekken moeten worden doorgeschakeld of configureer een virtuele receptionist.

Doordat 3CX werkt via Unified Communications (UC) is het ook mogelijk om verschillende vormen van communicatie tegelijkertijd, via hetzelfde platform, te gebruiken. Telefoongesprekken, chat, e-mail, en zelfs webmeetings; alles is mogelijk via 3CX.

Altijd en overal bereikbaar

Dankzij de internetverbinding is er ook geen limiet op hoeveel telefonen en apparaten er op het systeem kunnen worden aangesloten. Met de 3CX-app ben je altijd en overal bereikbaar. Deze software kan eenvoudig op elke smartphone geïnstalleerd worden. Zo ben je als logistiek assistent overal bereikbaar, zelfs wanneer je even een ronde doet in het rusthuis.

Tellie IPTV: high-tech televisie met een simpele interface

Logistiek medewerker rusthuis

Tellie IPTV: high-tech televisie met een simpele interface

Niet enkel technologie die je werk stroomlijnt is handig, ook technologie die wat werk uit je handen neemt kan nuttig zijn. In een rusthuis is persoonlijk contact belangrijk voor de bewoners die vaak wat verder van hun familie en vrienden wonen. Via beeldbellen kunnen ze gemakkelijk een fijne babbel hebben, maar de meeste technologie is niet zo eenvoudig om zelfstandig te bedienen. 

Daar zorgt Tellie IPTV voor de ideale oplossing!

Wat is een IPTV?

IPTV staat voor Internet Protocol TeleVision. Hiermee kan je dus televisiekijken via een internetverbinding. Je hebt hiervoor geen apart kabelabonnement nodig: alles verloopt gewoon via dezelfde verbinding. Daarnaast heeft digitale televisie een veel stabielere connectie en betere kwaliteit dan traditionele televisie.

Zelfstandig beeldbellen

Door de eenvoudige interface van een Tellie TV wordt beeldbellen gemakkelijk voor iedereen! Met één druk op de vereenvoudigde afstandsbediening kunnen bewoners via hun eigen televisie gemakkelijk beginnen bellen met vrienden en familie of zelfs externe zorgkundigen. Zo kan een bewoner zelf een video-afspraak hebben met een dokter of therapeut.

Op deze manier verlies je als logistiek assistent geen kostbare tijd aan technologische hulp voor de bewoners. Bewoners zullen zich ook veel beter voelen wanneer ze zelfstandig kunnen beeldbellen via de televisie.

Hebben je bewoners al televisies op hun kamer? Geen probleem, want Tellie TV werkt via onze System-On-Chip technologie. Er wordt een klein chipje met alle nodige Tellie-software in je bestaande televisie gemonteerd, en zo kan je nu dus ineens ook beeldbellen via de TV!

Digital signage

IPTV's zijn ook perfect te gebruiken als informatieve beeldschermen. Toon het lokale nieuws, evenementen in de buurt, het weekmenu of andere belangrijke informatie voor de bewoners. Je kan de boodschap ook volledig personaliseren: heb je een groepje cultuurliefhebbers? Dan kan je hen gericht tonen welke voorstellingen in het cultureel centrum of de schouwburg spelen. Al deze mogelijkheden zijn geïntegreerd in the System-On-Chip van Connectify.

In het systeem houd je alles gemakkelijk bij. Je moet als logistiek assistent dus niet meer met papieren lijstjes sukkelen, maar kan digitaal alles overzichtelijk bijhouden. Tegen dat je je rondje doet langs de kamers, kunnen de bewoners al zelf snel aangeven naar welke voorstelling, voetbalmatch of andere activiteit ze graag willen gaan!

Bovendien is de digital signage software eenvoudig en intuïtief in gebruik! De schermen zijn makkelijk zelf te bedienen door je personeel: vanuit eender welk lokaal bestuur je de screens en beheer je de content die erop wordt weergegeven. Een boodschap overbrengen was nog nooit zo eenvoudig!

Entertainment voor bewoners

Op je oude dag wil je je zeker niet vervelen. Naast de communicatiemogelijkheden van Tellie, heeft deze slimme TV ook een heel groot entertainment-aanbod!

Het aanbod van Tellie IPTV

Met Tellie IPTV krijg je een groot aanbod aan live televisiezenders. Daarnaast kan je ook gebruikmaken van on-demand televisie, streaming en nog veel meer. Mist een bewoner de laatste aflevering van een favoriete serie? Of wordt een bepaalde film of serie veel te laat uitgezonden? Geen probleem! Met Tellie kijk je later eenvoudig terug.

Volledig gepersonaliseerd

Heb je een sportliefhebber? Of iemand die graag oude films ziet? Je kan de TV-gids van elke Tellie TV volledig personaliseren zodat de bewoner altijd eenvoudig de juiste zenders terugvindt. Zo bespaar je de bewoners heel wat moeite en moet de logistiek medewerker geen tijd verliezen met dat ene programma voor de bewoner terug te vinden. De eenvoudige interface is gemakkelijk in gebruik, ook voor ouderen.

Tellie Family App

Wanneer het leven even te druk is voor een bezoek of beeldcontact, kunnen familie en vrienden ook gemakkelijk berichten en video's sturen via de Tellie Family App. De bewoner krijgt deze dan direct op hun eigen televisiescherm te zien. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS.

Tellie familie app

De expertise van Connectify

Als vaste Telenet Business partner en 3CX Titanium partner hebben wij jarenlange ervaring met allround oplossingen te vinden voor verschillende sectoren, zoals de zorgsector. Wij zorgen voor een oplossing op maat van jouw organisatie, die volledig binnen je budget past. Een investering in Connectify betaalt zich door zijn efficiëntie en kwaliteit bovendien al snel terug!

Ontdek de voordelen van Connectify via een gratis demo.

Connectify: jouw logistieke partner

Een goede samenwerking is cruciaal om een rusthuis goed te laten draaien. Met onze expertise en aandacht voor innovatie en kwaliteit is Connectify de perfecte logistieke partner voor elk woonzorgcentrum. 

Contacteer ons vandaag en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht