Klusjesman rusthuis: laat het ingewikkelde IT-werk over aan een expert!

Het is belangrijk dat je woonzorgcentrum grondig onderhouden wordt. Wellicht heb je een allround klusjesman in dienst die het grootste deel van de taken op zich neemt. Toch is niet alles evident voor je klusjesman, zoals bijvoorbeeld het technische onderhoud van de IT-infrastructuur. Het is daarom geen slecht idee om het algemeen onderhoud van de IT uit te besteden aan een expert zoals Connectify. Zo’n expert begeleidt je van A tot Z: van installatie tot onderhoud en herstellingen.

Klusjesman rusthuis
Klusjesman rusthuis

Een manusje-van-alles is geen expert in IT…

Klusjesman rusthuis

Een manusje-van-alles is geen expert in IT…

De klusjesman of onderhoudsmedewerker van je woonzorgcentrum staat wellicht in voor de reparaties en het onderhoud van zowat alles. Van kleine klusjes tot grotere klusjes, zoals bijvoorbeeld het onderhoud van het sanitair, de centrale verwarming, schrijnwerk of de IT-infrastructuur.

Toch blijft de IT-infrastructuur vaak een pijnpunt in veel woonzorgcentra in Vlaanderen. Van veel klusjesmannen wordt een technisch diploma gevraagd, zoals mechanica of elektriciteit. Je kan echter uiteraard niet van je klusjesman verwachten dat hij ook een expert is in IT en hem verantwoordelijk stellen voor het beheer en onderhoud van je hele IT-infrastructuur, zeker met de digitalisering van de laatste jaren.

… maar Connectify is dat wel!

Klusjesman rusthuis

… maar Connectify is dat wel!

Om de werklast van je klusjesman wat te verlichten, is het geen slecht idee om te kiezen voor één vaste partner voor al je IT-concerns. Connectify heeft al meer dan 20 jaar ervaring op vlak van IT en focust zich de laatste vijf jaar vooral op woonzorgcentra en ziekenhuizen in Vlaanderen en Nederland. We staan in voor de installatie, het beheer en het onderhoud van de volledige IT-infrastructuur of van een deeltje ervan, precies zoals jij het wenst.

Onze diensten en producten

IT-services: beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur

Connectify neemt graag het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur op zich. De technische dienst van Connectify staat 24/7 voor je klaar om een oplossing te bieden voor eventuele technische problemen, maar ook het dagelijkse beheer van je infrastructuur nemen we graag voor onze rekening.

Schermbeleving: Tellie IPTV

Uiteraard bieden we ook onze eigen IT-oplossingen aan voor woonzorgcentra. Eén ervan is Tellie, het IPTV-platform van Telenet dat speciaal ontworpen is voor bewoners van woonzorgcentra. Met Tellie kunnen bewoners eenvoudig interactief televisiekijken, gepersonaliseerde boodschappen ontvangen en beeldbellen met vrienden en familie!

Met Tellie bied je bewoners een maximaal thuisgevoel, ga je eenzaamheid in je woonzorgcentrum tegen en verzacht je de werklast van je zorgpersoneel en logistiek medewerkers aanzienlijk!

Communicatie en connectiviteit

Naast het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur zorgt Connectify ook voor de installatie ervan! Is je woonzorgcentrum toe aan een betere manier van communiceren? Kan je tegenwoordig wel een betere internetverbinding gebruiken? Connectify verzorgt ook je communicatie (VoIP) en connectiviteit. Zo kan je bij één vaste partner terecht die een volledig overzicht heeft over je infrastructuur en dus snel kan ingrijpen!

Eén vaste partner voor je totale IT-infrastructuur

Eén vaste partner voor je totale IT-infrastructuur

Je merkt het: terecht kunnen bij één vaste partner met kennis van zaken is enorm handig. Een klein team van experten van Connectify wordt volledig verantwoordelijk voor jouw woonzorgcentrum. Bij vragen of problemen kan je dus meteen bij de juiste contactpersonen terecht. Geen gesukkel meer met helpdesks!


Klusjesman rusthuis

Connectify is een Telenet Business partner

Eén van de grote pluspunten van Connectify is dat het een vaste en erkende Telenet Business partner is. Dat wil zeggen dat we gebruik mogen maken van de producten en diensten van Telenet, en daar onze eigen jarenlange expertise aan kunnen toevoegen. Je ontvangt met andere woorden dus de kwaliteit van de producten en diensten van Telenet, gecombineerd met de persoonlijke en professionele aanpak van de experten van Connectify. Het beste van twee werelden!

Kies voor Connectify als jouw trouwe IT-specialist

Klusjesman rusthuis

Kies voor Connectify als jouw trouwe IT-specialist

Of het nu om een kortstondige of duurzame samenwerking gaat, onze experten staan met hun jarenlange werkervaring steeds met evenveel zin en toewijding voor je klaar! We nemen grote en kleine projecten aan en samenwerkingen van bepaalde duur of onbepaalde duur. Je bepaalt volledig zelf welke rol Connectify speelt in het beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur. Neem vandaag nog contact op met onze experten voor een eerste kennismaking.

Graag zelf aan de slag bij Connectify? Dat kan!

Klusjesman rusthuis

Graag zelf aan de slag bij Connectify? Dat kan!

Wil je graag zelf het verschil maken in tal van woonzorgcentra in heel Vlaanderen? Dat kan! Ontdek de nieuwe vacatures op onze website en wie weet mag jij binnenkort instaan voor onze klanten als front-end of back-end developer. Ons team van 50 werknemers staat te popelen om je te ontvangen in ons kantoor te Beernem, West-Vlaanderen. Ga jij de uitdaging op deze aangename werkplek aan?

Vacatures bij Connectify

Er verschijnen regelmatig nieuwe jobs op onze website. Vind jouw nieuwe job op jobs.connectify.be!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht