Het beste alternatief voor Skype voor ouderen

Het wordt steeds moeilijker voor ouderen om persoonlijk contact te houden met vrienden en familie. Vaak wordt er een tablet of iPad aangeschaft om met Skype te bellen, maar deze app is niet altijd even eenvoudig voor ouderen om te gebruiken. Connectify biedt je in de zorg een eenvoudig en intuïtief alternatief voor Skype voor ouderen, en dat voor een voordelige prijs!

Met Tellie IPTV krijg je een kwalitatieve televisie met een groot aanbod aan zenders en een functie voor videocallen voor ouderen. Ontdek hier alle voordelen.
Skype voor ouderen
Skype voor ouderen

Beeldbellen voor ouderen

Skype voor ouderen

Beeldbellen voor ouderen

Kinderen met drukke jobs, kleinkinderen die nog geen rijbewijs hebben, vrienden die net iets te ver wonen… Er zijn veel redenen waarom fysiek contact vaak te moeilijk is. Zeker voor ouderen die in woonzorgcentra zitten, wordt beeldbellen een steeds belangrijkere manier om toch nog persoonlijk contact te hebben.

Mobiel bellen

Er bestaan verschillende apps die op elk mobiel toestel geïnstalleerd kunnen worden. Naast Skype zijn er ook andere mobiele applicaties, zoals Whatsapp en Facetime (enkel voor iOS). Iedereen gebruikt ze wel in het dagelijkse leven om in contact te blijven met mensen die ver weg wonen of voor telewerken. Videogesprekken zijn vaak heel wat handiger dan gewone telefonische gesprekken, maar kunnen soms voor technische moeilijkheden zorgen.

Via Skype videobellen voor ouderen

Het lijkt een simpele en goedkope optie om gewoon via Skype te bellen. Toch is het niet altijd even gemakkelijk voor ouderen. Je moet een account aanmaken en een goede internetverbinding hebben op een mobiele telefoon. Voor senioren is de interface van Skype of andere apps zoals Whatsapp daarnaast niet altijd even eenvoudig om te navigeren. Bovendien is Skype for Business in juli 2021 stopgezet, dus zou het niet verbazen als het programma binnenkort volledig ophoudt met bestaan.

Technologie en beeldbellen

Om te videobellen heb je uiteraard de juiste technologie nodig. Zeker voor ouderen is deze keuze enorm belangrijk. Je hebt een eenvoudige interface nodig, een goede camera, helder beeld om de andere persoon te zien… Voor oudere mensen die tijdens hun jeugd amper met technologie hebben gewerkt, zijn mobiele toestellen vaak niet zo simpel. Je hebt dan een degelijk alternatief nodig.

Bij Connectify hebben we een oplossing op maat van ouderen: een Smart TV met ingebouwde webcam, zoals de Tellie IPTV. Ouderen kunnen zo gemakkelijk beeldbellen in hun eigen woonkamer of vanop hun kamer in een woonzorgcentrum. Met een helder breedbeeld zien ze haarscherp familie en vrienden en hebben ze gemakkelijk regelmatig persoonlijk contact.

Interesse in ons Tellie IPTV systeem? Je bent op de goede plek!

Tellie IPTV is simpelweg dé beste oplossing voor alle woonzorgcentra. Het verlicht de werkdruk van je personeel en de eenzaamheid van de bewoners. Waar wacht je nog op?

 • Reeds 20+ bedrijven gingen je al voor met ons Tellie IPTV systeem!
Tellie IPTV

Het beste alternatief: Tellie IPTV

Skype voor ouderen

Het beste alternatief: Tellie IPTV

Wil je beeldbellen eenvoudig maken voor ouderen en hun daarbovenop ook kwalitatieve televisie geven? Investeer in een Tellie IPTV!

Wat is een IPTV?

IPTV (Internet Protocol TeleVision) laat je toe om via het internet televisie te kijken. Je televisie is rechtstreeks verbonden aan het internetnetwerk in het huis of in de zorginstelling, waardoor de oudere zelf niets moet instellen. Door deze verbinding krijgt zo'n Smart TV ook tal van andere mogelijkheden, zoals beeldbellen via televisie en berichten ontvangen van contactpersonen.

Het brede aanbod van Tellie

Met een Tellie IPTV krijg je niet enkel de mogelijkheid om eenvoudig te beeldbellen, maar ontvang je ook een groot aanbod aan televisiezenders, On Demand-TV en streaming. Even een aflevering gemist? Je bekijkt hem gemakkelijk terug op een later tijdstip! Daarnaast is de TV-gids ook volledig personaliseerbaar, waardoor je meteen toegang hebt tot de belangrijkste zenders.

Tellie in jouw zorginstelling

Logistiek medewerker rusthuis

Tellie in jouw zorginstelling

Ook voor woonzorgcentra en andere zorginstellingen biedt Tellie IPTV heel wat voordelen! Er staat al meestal een televisiescherm in alle kamers, dus het is gewoon kwestie van een goede upgrade te geven aan de TV's. Doordat Tellie IPTV gewoon op het bestaande internetnetwerk kan werken, is het ook heel kostenefficiënt. Je hebt geen apart kabelabonnement meer nodig, enkel een stabiele internetverbinding. Door onze hechte samenwerking met Telenet, kan Connectify je die stabiele internetverbinding met zekerheid garanderen.

Eenvoudig videobellen via de eigen televisie

Skype voor ouderen

Eenvoudig videobellen via de eigen televisie

Voor veel oude mensen is de televisie een belangrijk apparaat voor entertainment. Een upgrade waarmee ze ook nog eens eenvoudig kunnen videobellen, zal zeker warm ontvangen worden. Tellie IPTV zorgt voor kwalitatieve televisie en maakt videobellen zo eenvoudig dat zelfs de grootste tech-leken er snel mee overweg kunnen.

Één klik op de knop

Videobellen met Tellie is zo geregeld! Als je wilt bellen, kan je eenvoudig via de televisie de juiste persoon bereiken. Ook vrienden en familie starten gemakkelijk een gesprek via de mobiele Tellie Family app. De televisie toont namelijk eenvoudig wanneer er iemand probeert te bellen. Via de afstandsbediening neem je dan op en kan je gemakkelijk een videogesprek hebben.

Zelfstandig afspreken

Veel woonzorgcentra werken nog met tablets of laptops waarop dan Skype, Whatsapp of een andere app op geïnstalleerd is. Vaak verliezen zorgverleners heel wat tijd met het over en weer brengen van de paar laptops die beschikbaar zijn. Gedaan met deze rompslomp! Met Tellie IPTV bespaar je een heleboel tijd én krijgen de ouderen weer wat zelfredzaamheid terug. 

Tellie Family App

Even geen tijd om te videobellen, maar wil je wel in contact blijven? Met de Tellie Family App verstuurt familie gemakkelijk foto’s met leuke bijschriften naar de Tellie TV. De familiefoto's vanuit Italië, een mooi kunstwerk van een kleinkind of gewoon een lief berichtje, het is allemaal mogelijk met de app. Zo voelen bewoners zich verbonden met hun familie en wordt eenzaamheid bij ouderen tegengegaan. 

Ontdek alle functies van de Tellie Family App:

Connectify: jouw partner voor eenvoudig beeldbellen

Heeft je woonzorgcentrum een kwalitatieve en innovatieve upgrade nodig? Wil je beeldbellen voor ouderen echt eenvoudig maken, voor een lage prijs? Connectify heeft de perfecte oplossing, op maat van jouw organisatie. Met onze jarenlange expertise en uitstekende klantenservice staan wij altijd voor jou klaar! Plan een vrijblijvend gesprek in via onderstaand formulier en ontdek de voordelen van Connectify voor jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht