Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Dit is wat je moet weten over beeldbellen via tv!

We hebben allemaal al kunnen ervaren dat bellen met iemand aan de andere kant van de lijn veel aangenamer is als je elkaar kan zien via video. Beeldbellen is de nieuwe standaard op vlak van online communicatie.

Naast de gekende gsm of tablet, is het ook mogelijk om hiervoor een televisie in te zetten. Dit is een uitstekende oplossing voor bijvoorbeeld de zorgsector, waar ouderen nood hebben aan een eenvoudige manier om in contact te staan met vrienden of familie. Lees hieronder verder om meer te ontdekken over video call voor ouderen via tv bij Connectify.

Beeldbellen via tv
Beeldbellen via tv

Van tv scherm tot familie connectie

Beeldbellen via tv

Van tv scherm tot familie connectie

Online contact houden met familie of vrienden voelt reëler als je elkaar kan zien. Familieleden kunnen makkelijk foto’s en video’s uitwisselen, maar het échte sociale contact blijft toch uit. Via beeldbellen is het mogelijk om een vlot en natuurlijk contact op te zetten om deze telefoontjes als een echte sociale ervaring te laten aanvoelen. Een contact waarbij je elkaar kan zien gaat vlotter en verloopt veel natuurlijker in vergelijking met gewoon telefoneren.

Beeldbellen voor ouderen via televisie brengt op die manier een hele beleving: elkaar zien en horen in de beste kwaliteit. Dat maakt het onmiddellijk ook een intens moment dat de hele familie vanzelf samenbrengt. Grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen kunnen in een mum van tijd met elkaar in contact komen. 

Een vaak voorkomend fenomeen in rusthuizen, ziekenhuizen, serviceflats… is eenzaamheid bij ouderen. Hoewel woonzorgcentra op verschillende manieren proberen sociaal isolement tegen te gaan, zijn eenzaamheidsgevoelens alomtegenwoordig, wat blijkt uit een onderzoek van de San Diego School of Medicine. Ook de coronacrisis heeft hier stevig op ingehakt. Meer dan ooit hebben we een beroep moeten doen op onze moderne technologie. Dit heeft ons getoond dat we niet meer zonder kunnen. Daarom is het van belang om hier in de toekomst ook blijvend op in te zetten. Als de familie belt met een videogesprek maakt dat echt een verschil voor de ouder/grootouder in kwestie. De videochat laat toe om videogesprekken aan te laten voelen als een bezoek ter plaatse.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Tellie van Connectify, brengt familie dichter!

Beeldbellen via tv

Tellie van Connectify, brengt familie dichter!

Videobellen voor ouderen wordt het nieuwe normaal. Het is echter voor deze specifieke doelgroep niet altijd een evidentie om met deze nieuwe vormen van technologie om te gaan. Zelfs de meest gangbare programma’s zoals Skype, Google Duo, Whatsapp, Facetime, Google Meet… zitten vaak te ingewikkeld in elkaar of zijn moeilijk te bedienen. Daarnaast beschikken vele ouderen niet over apparaten zoals een laptop, een chromecast, een webcam, een camera, een iPad…

Om dit probleem op te lossen bracht Connectify Tellie op de markt. Tellie zorgt ervoor dat een gesprek via camera gewoon kan plaatsvinden met de aanwezige, vertrouwde televisie. De gewone tv wordt omgetoverd tot een interactief beeldscherm. Met een simpele druk op de knop is het mogelijk om via de tv te videobellen naar vrienden of familie.

De oudere hoeft helemaal niets nieuws aan te leren of af te wijken van oude gewoontes. De televisie-ervaring blijft grotendeels hetzelfde. Bij Tellie zit een eenvoudige afstandsbediening en de Tellie Family App automatisch inbegrepen.

De Tellie Family App is inbegrepen bij Tellie, en zorgt ervoor dat familie en vrienden eenvoudig kunnen blijven chatten als het eens niet uitkomt om te beeldbellen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld leuke foto’s met bijschriften versturen, of een boodschap laten verschijnen op de televisie van oma of opa. De gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor iOS en Android, en heeft een simpele en personaliseerbare lay-out. Zo wordt de televisie-ervaring aangepast aan elke individuele bewoner en zijn/haar voorkeuren.

Wat kan je verwachten van Tellie?

Wat kan je verwachten van Tellie?

Kiezen voor Tellie van Connectify levert heel wat voordelen op voor de bewoners/gebruikers ervan. Wij lijsten de voordelen van deze geweldige uitvinding alvast even op voor jou. 

 • Een gebruiksvriendelijke afstandsbediening

 • De overzichtelijke Tellie Family app

 • Sterke verbinding

 • Videogesprekken in de beste kwaliteit (zowel video als geluid)

 • Optimale functionaliteit met de service van Connectify

 • Eenvoudig foto’s, video’s en herinneringen sturen

IPTV - Connectify

Tellie verlicht de werklast

Maar Tellie biedt ook heel wat voordelen voor het personeel van je zorginstelling. Zo hoeven zij zich niet meer bezig te houden met het heen en weer dragen van laptops om bewoners in contact te brengen met hun familie. De bewoners kunnen vanaf nu zelfstandig contact opnemen, zonder tussenkomst van een zorgverlener. Zo bespaar je heel wat kostbare tijd.

Ook de werklast van de technische dienst van je woonzorgcentrum wordt aanzienlijk verlicht. Dankzij de System-On-Chip technologie kan Connectify de schermen eenvoudig vanop afstand monitoren en bedienen. Geen gedoe meer met de technologie in jouw zorgcentrum!

Smart tv op maat van jouw organisatie

Eenvoudig beeldbellen via tv? Dat kan met Tellie van Connectify! Maar Tellie kan nog veel meer dan alleen videobellen. Zo kan je Tellie in jouw organisatie ook inzetten voor zowel interne als externe communicatie. De digital signage-functie kan op tal van manieren ingezet worden. Zo communiceer op het ene moment de weekmenu of het weerbericht naar het televisiescherm in de kamer van de bewoners en even later ook informatie over de activiteiten van de dag. Ook op deze manier wordt ook de werklast van werknemers enorm verlicht: zij hoeven geen tijd en energie te stoppen in de traditionele manieren van communicatie, zoals de weekmenu’s rondbrengen of het weerbericht opzoeken en voorlezen. 

Een leuk extraatje: gepersonaliseerde boodschappen zijn ook mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos, zodat je zelfs tot op de laatste minuut de juiste boodschap bij de juiste persoon kan krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsbericht voor een specifieke bewoner dat volledig gepersonaliseerd wordt met foto’s en toepasselijke muziek.

Eenvoudige installatie

De software van Tellie kan heel simpel op jouw apparaat geïnstalleerd worden via de ‘System-On-Chip’-technologie. Er wordt gewoon een kleine chip in je beeldscherm gemonteerd, waarop alle nodige software staat. Deze software zullen onze experts ook instellen en aanpassen aan jouw noden, zodat Tellie precies doet wat jij wil, wanneer je het wil.

Producten en diensten van Telenet Business

Telenet Business Partner

Connectify, jouw Telenet Business partner! 

Als Telenet Business partner brengen wij videobellen naar jouw organisatie en voorzien wij alles op maat. Eenvoudig beeldbellen via televisie was nog nooit zo zorgeloos binnen handbereik. De gekende installatie en het kwaliteitslabel van Telenet in combinatie met de service, het persoonlijk contact en de snelheid van Connectify zijn een troef om binnen te halen.

Waarom zou ik kiezen voor Connectify binnen mijn organisatie?

De gehele installatie en regeling wordt door Connectify op zich genomen. Wij volgen alles op van A tot Z en bieden jullie de beste persoonlijke service. Een installateur nodig? Een abonnement annuleren of aanpassen? Technische ondersteuning nodig? De snelle technische bijstand van Connectify staat paraat voor jou en jouw organisatie. Vraag vandaag nog je gratis, vrijblijvende demo aan!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Bericht