Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Kosten besparen in de zorg: duurzame digitalisering

Zorginstellingen willen natuurlijk de best mogelijke zorg kunnen bieden aan elke patiënt of bewoner. Om ervoor te zorgen dat je steeds de juiste middelen kan aankopen, is het belangrijk om aan efficiënte kostenbesparing te doen. Naast letten op een goed doordachte inkoop van medisch materiaal, kan je ook investeren in een technologische boost van jouw woonzorgcentrum, wat je op lange termijn alleen maar tijd en kosten zal besparen. Connectify staat je bij met kwalitatieve IT-oplossingen voor jouw zorginstelling of woonzorgcentrum.

Kosten besparen in de zorg
Kosten besparen in de zorg

Tellie - een interactief communicatieplatform voor iedereen

Woonzorgbewoonster kijkt Tellie

Kostenbesparing in de zorg

Dat er moet bespaard worden in de gezondheidszorg, komt wel vaker in het nieuws. Niemand wil natuurlijk besparen op degelijke zorg. Toch kan een kleine verandering ervoor zorgen dat het geld efficiënter uitgegeven wordt.

Besparingen op inkoop

Een grote uitgavenpost waarnaar gekeken wordt bij het opstellen van een besparingsplan is de inkoop van medisch materiaal en andere artikelen. Er kunnen zo heel wat regels opgesteld worden door de inkoopafdeling om zeker te zijn dat er geen geld verloren gaat. Er mag dan enkel materiaal aangekocht worden dat bewezen effectief is. Is er te weinig onderzoek gedaan naar een nieuw medisch snufje? Dan zal de inkoop van dat materiaal geen prioriteit zijn. Daarnaast kan er worden onderhandeld met leveranciers om betere contracten af te sluiten.

Ook al zijn veel van deze regels natuurlijk logisch, niemand heeft graag het gevoel dat ze teveel besparen op hulpmiddelen die mogelijk heel belangrijk kunnen zijn voor de patiënten of bewoners. Daarbij kan het dus handig zijn om besparingen door te voeren op andere vlakken. Via Connectify bespaar jij tot wel 40% van je kosten! Met onze slimme oplossingen zal je verrassend veel besparen.

Digitaliseren in de zorg

Eén van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector is het digitaliseren van verschillende processen. Door middel van een innovatieve digitalisering kunnen organisaties vaak veel kostenefficiënter werken, zonder dat ze het verwachten. Het klinkt voor veel mensen onlogisch dat je eerst aankopen moet doen om dan te besparen, maar op iets langere termijn wordt de logica snel duidelijk. Met de juiste technische middelen kan je heel wat processen stroomlijnen en de levenskwaliteit van de patiënten en bewoners aanzienlijk verbeteren.

Denk hier bijvoorbeeld aan goede interne en externe communicatie binnen zorginstellingen waardoor iedereen altijd de juiste informatie krijgt. Of interactieve televisieschermen waarmee bewoners en patiënten naar kwalitatieve televisie kunnen kijken of eenvoudig beeldbellen met vrienden en familie, zonder hulp van een verzorger.

Nieuwsgierig naar hoe je jouw zorginstelling of woonzorgcentrum kan digitaliseren? Contacteer ons voor een oplossing op maat!

Titel h2

Kosten besparen in de zorg

Efficiënt communiceren

Niets kan zo nefast zijn voor een vlotte, kwalitatieve zorgverlening als onduidelijke communicatie. Met een goed telefoonsysteem zoals 3CX ben je altijd zeker van heldere telefoongesprekken, gemakkelijke videoconferenties, en nog veel meer, en dat aan een fractie van de prijs!

3CX voor zakelijke communicatie

Het 3CX-telefoonsysteem is een veelzijdig VoIP-systeem dat eenvoudig te beheren is, met tal van extra handige functies. Zo kan je met 3CX gemakkelijk wachtrijen, wachtmuziek en doorschakelfuncties instellen. Op basis van de status van een gebruiker, weet het systeem of het de beller automatisch mag doorverbinden of even in wacht moet houden. Op die manier vermijd je meteen heel wat manueel werk!

Met één enkele software til je de interne en externe communicatie van je organisatie naar een hoger niveau. 3CX is schaalbaar naar elke grootte en sector, voor een lagere prijs dan een klassieke telefoonverbinding. Dankzij de bijbehorende apps voor Android en iOS kan je het systeem ook gemakkelijk integreren in de smartphones van de verzorgers of andere mobiele apparaten.

De voordelen van VoIP

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Je belt dus via een internetverbinding en niet via een klassieke telefoonlijn. VoIP wordt steeds meer de standaard voor moderne bedrijfscommunicatie en dat is niet zonder reden: met een VoIP-systeem zoals 3CX breid je namelijk je communicatiemogelijkheden enorm uit.

Doordat je telefonie via een internetverbinding loopt, kan iedereen overal gemakkelijk in contact blijven. Dat is zeker handig wanneer een verzorger op huisbezoek is, maar wel nog bereikbaar moet zijn voor andere patiënten. Je geniet daarbij ook van de allerbeste audiokwaliteit. Samengevat is VoIP dus een uitstekende en kostenbesparende upgrade die jouw communicatie naar het volgende niveau zal tillen.

Tellie maakt elk scherm:

IPTV

Net zoals je telefoonsysteem perfect via een internetverbinding kan, kan je ook via dezelfde verbinding televisie kijken. Met een IPTV (Internet Protocol TeleVision) zorg je voor kwalitatieve televisie met heel wat handige extra functies. Nog beter: de Tellie IPTV is goedkoper dan de meeste Smart TV's.

Tellie IPTV

Tellie TV van Telenet is veel meer dan een simpele televisie. Het is een interactief, informatief en entertainend televisiescherm met tal van extra functies zoals eenvoudig beeldbellen, gepersonaliseerde boodschappen en een groot aanbod aan televisiezenders. Door de vereenvoudigde interface zijn alle functionaliteiten volledig toegankelijk, zelfs wanneer je niet zo technisch aangelegd bent.

Kwalitatief televisiekijken

De televisie was decennia geleden misschien een luxeproduct, maar vandaag de dag is het de populairste manier om te ontspannen en nieuwe dingen te leren. De eenvoudige TV-gids van Tellie kan volledig gepersonaliseerd worden zodat de patiënt of bewoner meteen aan de favoriete zenders kan. Mist er iemand een aflevering door een afspraak? Via Tellie kan je het programma simpelweg opnemen en later herbekijken.

Eenvoudig beeldbellen voor patiënt of bewoner

Belangrijk om het sociaal contact in zorginstellingen te bevorderen is het contact met de buitenwereld. Ouderen hebben vaak meer te maken met gevoelens van eenzaamheid. Daarbij kan videobellen met vrienden en familie een goede oplossing zijn, maar met klassieke middelen zijn de verzorgers vaak heel wat tijd kwijt. 

Daarbij helpt Tellie IPTV een handje door beeldbellen eenvoudig te maken voor ouderen. Door de ingebouwde camera van Tellie en simpele interface kunnen ook senioren gebruik maken van deze functie. Met een paar drukken van de knop staan ze in contact met vrienden en familie. Daarbij kunnen ze ook berichten en video's ontvangen op hun eigen scherm.

Digital signage

Een klassieke televisie kan nogal nutteloos zijn als hij uitgeschakeld is. Dat is niet het geval bij Tellie TV. Het scherm kan namelijk nog gebruikt worden om informatieve boodschappen weer te geven. Zo kan er getoond worden wat het weekmenu is, welke afspraken er gepland staan en andere leuke nieuwtjes voor de bewoner of patiënt. Via digital signage zijn je bewoners dus altijd van het nodige op de hoogte. De televisies op hun kamers worden zo 2-in-1 producten!

Voordelen van beeldbellen in de zorg

Kosten besparen in de zorg

Het kostenplaatje van digitalisering

Hightechoplossingen worden vaak als een dure aangelegenheid gezien. Met de juiste middelen kan je echter toch heel wat geld besparen. Connectify helpt je naar een duurzame digitalisering, op maat van jouw organisatie.

Hogere kwaliteit aan een lagere prijs

Besparen op digitaliseren betekent niet goedkoper kiezen, maar slimmer kiezen. Met intelligente systemen zoals 3CX en de Tellie IPTV krijg je hightech mogelijkheden voor een lagere prijs dan klassieke telefoon- en kabelabonnementen. Alles verloopt bovendien gewoon via dezelfde internetverbinding. Hierdoor kan je vaak een veel voordeliger abonnement afsluiten voor je zorginstelling.

Als vaste Telenet Business Partner staat Connectify voor je klaar met innovatieve IT-oplossingen. Gaat er even iets mis? Dan kan je genieten van onze heldere en kwalitatieve IT support.

Werk efficiënter met de juiste middelen

De juiste technologie verbetert niet enkel de levenskwaliteit van de bewoners en patiënten, maar zorgt er ook voor dat verzorgers veel efficiënter kunnen werken. Tellie automatiseert namelijk heel wat processen voor jou. Denk aan het opnemen en doorschakelen van telefoontjes, wat met het 3CX-systeem automatisch gebeurt. Of bewoners zelfstandig laten videobellen met vrienden en familie, zonder dat een verzorger aanwezig moet zijn om te helpen.

Op die manier kan je IT-afdeling ook efficiënter werken. Ze moeten niet de zoveelste tablet nakijken die even moeilijk doet of met verschillende connecties sukkelen. Alles verloopt via een gemeenschappelijke internetverbinding. Is er een probleem dat maar niet op te lossen valt? Connectify verleent altijd professionele support.

Connectify: jouw partner voor innovatieve digitalisering

Bij Connectify gaan we voor innovatie en kwaliteit: geen onnodige snufjes, maar technologie die jouw zorginstelling écht naar een hoger niveau tilt. Zowel zorgverlener als patiënt zal het verschil merken! Met high-tech dat eenvoudig in gebruik is, zorgen wij niet enkel voor een lichtere werklast voor het zorgpersoneel, maar ook voor de IT-afdeling. 

Nieuwsgierig naar wat jouw zorginstelling te winnen heeft aan een samenwerking met Connectify? Contacteer ons via onderstaand formulier en ontdek wat wij voor jou kunnen doen!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht