Je klanten zo goed mogelijk ontvangen in je restaurant? De Pixee onthaalkiosk van Connectify biedt antwoord!

Een succesvolle horecaonderneming gaat hand in hand met een functionele en fijne ontvangst van je klanten. Het vriendelijk ontvangen van de klant is uitzonderlijk belangrijk. Zo komt er natuurlijk geld in het laatje. Maar wist je dat je in plaats van je personeel in te zetten voor de ontvangst van gasten, ook mee kan zijn met huidige tijden en gebruik kan maken van moderne systemen? De beste oplossing hiervoor is de Pixee onthaalkiosk van Connectify!

Meetingruimte 2 - O-Forty
Meetingruimte 2 - O-Forty

Wat is een POS-systeem?

Team Connectify

Wat is een POS-systeem? 

POS staat voor ‘Point Of Sale’, wat verwijst naar de plek waar de verkoop plaatsvindt. Het kan dus vanalles zijn: de markt op dinsdagochtend, het warenhuis, de rijen kassa’s in de supermarkt, ... In de horeca is dit dus vaak de toonbank waar de maaltijd wordt afgerekend. Wordt er afgerekend aan tafel, dan is deze plaats de POS.

POS-systeem horeca

Een POS-systeem wordt gebruikt om personeel in de horeca te ondersteunen bij niet alleen hun verkoop, maar ook bijvoorbeeld het voorraadbeheer. Zo wordt alles dus gedigitaliseerd, en moet jij geen tijd meer steken in het manueel bijhouden van je voorraad.

Wat is Pixee?

Gebouw O-Forty

Wat is Pixee?

Een POS-systeem is natuurlijk niet alles. Horeca uitbaten gaat om veel meer dan enkel bestellingen plaatsen en geld ontvangen. Je klanten moeten zich ook goed voelen in jouw restaurant, café, bar of hotel. Ze zo vriendelijk mogelijk, maar ook zo efficiënt mogelijk ontvangen, is hierbij essentieel. Als je vaste werknemers eens een slechte dag hebben, kan het moeilijk zijn om je gasten goed te bedienen.

Hierbij kan Connectify jou helpen: vergemakkelijk het ontvangen van je gasten met onze Pixee onthaalkiosk!

Wat is Pixee?

Wat is Pixee?

De Pixee onthaalkiosk van Connectify zorgt ervoor dat je jouw klanten kan ontvangen, waar en wanneer dan ook, zonder het inzetten van extra personeel. What you see is what you get: een touch-screen kiosk die je kan inzetten voor het ontvangen van klanten.

In de horeca houdt dat in dat mensen gemakkelijk binnen kunnen komen in je onderneming, en niet moeten wachten op een ober die hen de juiste tafel zal wijzen, of hen vertelt dat het restaurant vol zit. Met Pixee kunnen klanten zelf aanduiden of ze bijvoorbeeld een reservatie hebben of niet, met hoeveel ze zijn, of of ze misschien voor later een reservatie willen maken.

Ook het menu van de dag of de openingsuren van jouw horecazaak kan Pixee meedelen aan je gasten. Pixee leidt hen ook naar de juiste tafel, zodat er eigenlijk pas een werknemer nodig is wanneer de bestelling wordt geplaatst. Zo simpel kan het zijn!

Smart City - digitaliseer je stad of gemeente

De software

Maak je als onderneming al gebruik van een POS-systeem, maar nog niet van een digitaal ontvangstsysteem? Geen probleem, want POS kan geïntegreerd worden in Pixee. Pixee werkt namelijk via System-On-Chip technologie, die aangepast kan worden aan de gebruiker. Alle software die jij nodig hebt, staat op deze chip. Zo kan je dus jouw bestaande POS-systeem ook inplanten op Pixee, waardoor je kiosk ook gebruikt kan worden om bestellingen te plaatsen en te betalen. Vlotte orderverwerking is zo ook mooi meegenomen!

Moet je voor je boekhouding bijhouden hoeveel klanten je hebt, op welke dag van de week en zelfs op welke uren van de dag? Geen probleem, want Pixee registreert gemakkelijk hoeveel klanten jouw horecazaak zijn binnengewandeld. Deze software, gekoppeld aan een POS-systeem, vormt een allround oplossing voor jouw restaurant.

Voordelen van het Pixee ontvangstsysteem van Connectify

Voordelen van het Pixee ontvangstsysteem van Connectify

Zo’n digitaal systeem om je gasten te ontvangen kan misschien wel klinken als een grote stap, maar het brengt immens veel voordelen met zich mee. Hier zetten we ze even op een rijtje:

On the storefront

Op de vloer van je horecazaak zelf maak je het via de Pixee onthaalkiosk natuurlijk veel gemakkelijker voor je bedienend personeel om zich te focussen op hun échte job: mensen hun eten en drinken brengen, en dat correct afrekenen. Als ze tegelijkertijd nog eens moeten checken of er geen mensen aan de deur staan te wachten, wordt dat natuurlijk een stuk ingewikkelder. 

Aangezien je personeel zich niet meer moet bezighouden met het vinden van de juiste tafel voor de juiste groep mensen, bespaar je ook tijd. En tijd is geld, natuurlijk!

Tegenwoordig worden er al erg veel infokiosks gebruikt in de horeca. Denk maar aan populaire quick service restaurants zoals McDonald’s en Burger King. Hier bestellen klanten hun eten rechtstreeks aan de kiosk.

Uit onderzoek van Tillster, een wereldleider in digitale bestel- en engagementoplossingen voor restaurants, blijkt dat mensen sneller een horecazaak binnen stappen waar er kiosks gebruikt worden. Dit doen ze omdat ze hierdoor minder in contact komen met personeel. 65% van de klanten zei dat ze een restaurant sneller zouden binnenstappen als er self-service kiosks aanwezig waren. Zeker jongeren gaan sneller een restaurant, café of bar binnenwandelen waar ze niet het gevoel hebben dat ze de werknemers storen.

Klanten geven zelfs tot 23% meer geld uit aan bestelkiosks, vond een gezamenlijk onderzoek van drie organisaties, waaronder de Nationale Universiteit van Singapore.

De kassa software interface van Connectify is dus niet alleen gebruiksvriendelijk, maar zal dus letterlijk de klanten binnen doen stromen, de bestellingen doen vergroten en zelfs een jonger cliënteel aantrekken! Met Connectify wordt jouw zaak één van de beste full service restaurants.

The looks

Ons klantgericht display is niet alleen nuttig, maar het ziet er ook goed uit. Als bedrijf spring je uiteraard in het oog wanneer je gebruikt maakt van een moderne infokiosk, met een intuïtieve interface en moderne kassasoftware. Gebruiksvriendelijkheid en een fijne uitstraling staan bij ons op nummer één.

In the back office

Een café, bar, restaurant of hotel uitbaten gebeurt natuurlijk niet alleen op de vloer zelf. Ook in het kantoor achter de zaak, wordt er gewerkt. De Pixee onthaalkiosk van Connectify helpt je een duidelijke overview te houden van de klanten die je zaak binnenwandelen of van de bezoekers in je hotel. Zo kan je het overzicht beheren van wanneer er meer of minder klanten zijn, en waar je dus nog op moet inzetten om optimale winst te maken.

Als je ervoor kiest om ook een POS-systeem te gebruiken in je zaak, in combinatie met de Pixee onthaalkiosk, wordt ook de voorraadbeheer een stuk gemakkelijker te beheren. Zo kan je nauwkeurig bijhouden welke producten je precies in huis hebt, en welke er nog moeten binnenkomen via je leveranciers. Transacties bijhouden gaat automatisch, gedetailleerde rapporten printen is a piece of cake, en jij kan je focussen op de belangrijke zaken!

Gebruik je als restaurant ook Uber Eats? Met de Pixee onthaalkiosk kan je gemakkelijk de Uber Eats-bezorgers ontvangen en begeleiden naar de plek waar ze de bestelling kunnen ophalen. Het is duidelijk: Pixee brengt alleen maar efficiëntie met zich mee!

Meeting ruimte - O-Forty

Hoe werkt het systeem?

De Pixee onthaalkiosk werkt op basis van System-On-Chip technologie. Je ontvangt een scherm met de Pixee-software geïnstalleerd, en je bent klaar om je gasten te ontvangen. Ook eenvoudig beheer van welke leveranciers er binnenkomen is mogelijk via Pixee. De gebruiksvriendelijke software staat je toe om al jouw behoeften als winkelier te vervullen.

Met een geïntegreerd POS-systeem wordt het beheren natuurlijk nog makkelijker. Dit kan in horeca van elk formaat: kleine cafés, bars, middelgrote restaurants, of een centraal beheerd lightspeed restaurant bedienen met meerdere vestigingen, alles is mogelijk!

De hardware

Team Connectify

De hardware

Vraag je je af hoe de hardware in elkaar zit? Naast de chip met Pixee-software ontvang je natuurlijk ook een display. De displays van Connectify zijn van de beste kwaliteit, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw zaak!

Als je wenst de Pixee onthaalkiosk met een pos systeem te integreren, zijn er ook andere dingen die mogelijk worden gemaakt. Kaartbetalingen via mobiele betaalterminals, gemakkelijk transacties verwerken, betalingen via mobiele apparaten, verbinding met printers, voorraadbeheer, contactloos betalen, aansluiting op de cloud en meerdere verkooppunten, en uiteindelijk een kassasysteem gestuurd door jouw specifieke bedrijf met alle mogelijke functionaliteiten, komt binnen handbereik. Een perfecter horeca kassasysteem bestaat niet.

Benieuwd naar hoe de Pixee onthaalkiosk en software eruit zal zien in jouw horecazaak? Aarzel dan niet en contacteer ons voor een gratis demo!