Connectify verbindt bewoners met de wereld

Tellie: de beste oplossing voor schermbeleving in de zorgsector

Wil je graag de schermbeleving in jouw woonzorgcentrum naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres! Tellie bezorgt de bewoners van jouw zorginstelling een optimale televisie-ervaring met tal van extra functies. Televisiekijken, de activiteiten van de dag weergeven of zelfs beeldbellen met vrienden en familie: met Tellie is het allemaal mogelijk! Connectify helpt je met de beste technologie voor de zorgsector.

Zorgsector
Videocall via televisie
 • Ontzorging van je zorgpersoneel en technische dienst
 • Eenvoudig beeldbellen met familie en vrienden
 • Energiebesparing dankzij geïntegreerde player(s)
 • Gepersonaliseerde boodschappen versturen
 • Ongelimiteerd televisiekijken (met vereenvoudigde afstandsbediening)

Tellie voor de zorgsector, dat is:

Ongelimiteerd

televisiekijken

Met IPTV van Tellie kan de bewoner ongelimiteerd televisiekijken.

TV-On-Demand, live pauzeren, terug- en vooruitspoelen of opnemen: net zoals de bewoner gewoon is van thuis!

Eenvoudig beeldbellen met familie en vrienden

Nood aan een snelle babbel?

Met Tellie staan bewoners met één druk op de knop in contact met vrienden en familie. Beeldbellen was nog nooit zo eenvoudig!

Gepersonaliseerde boodschappen versturen

Snel de activiteiten van de dag doorsturen? Of wie er vandaag jarig is? Met Tellie verstuurt je personeel in een oogopslag elke gewenste boodschap naar alle bewoners!

1. Ongelimiteerd televisiekijken, net zoals thuis

Zorgsector

1. Ongelimiteerd televisiekijken, net zoals thuis

Met Tellie IPTV kunnen bewoners ongelimiteerd televisiekijken, net zoals ze gewoon zijn van thuis! Interactieve functies zoals TV-On-Demand, live pauzeren, terug- en vooruitspoelen of programma’s opnemen: het is allemaal mogelijk met Tellie. Zo hoeven bewoners nooit meer hun favoriete programma’s te missen en kunnen ze deze opnieuw kijken, wanneer ze maar willen.

Televisiekijken maakt een belangrijk deel uit van het leven van bewoners van woonzorgcentra. Het is voor velen een manier om even te kunnen ontspannen en wat tijd te doden. Het is dan ook belangrijk om te investeren in de juiste technologie in de zorgsector, zodat bewoners kunnen genieten van een optimale televisie-ervaring. Kies daarom voor Tellie, het beste en meest kwalitatieve allround IPTV-platform voor woonzorgcentra!

2. Blijf steeds in contact met familie en vrienden

Zorgsector

2. Blijf steeds in contact met familie en vrienden

Maar er is meer! Met Tellie kunnen bewoners van woonzorgcentra eenvoudig beeldbellen met vrienden en familie. Kennissen met de Tellie Family App starten een video-oproep, die meteen verschijnt op het televisiescherm van de oudere. Met één druk op de knop van de vereenvoudigde afstandsbediening staat de bewoner in contact met de buitenwereld en kan hij of zij even bijpraten, en dat zonder tussenkomst van een zorgverlener!

Of wat dacht je van foto’s met leuke bijschriften versturen? Ook dat is mogelijk met Tellie. Een mooie tekening van je kleinkind, een leuk vakantiekiekje, een foto van het huisdier… De familie verstuurt al deze mooie momenten eenvoudigweg met de Tellie Family app, rechtstreeks naar het televisiescherm van de bewoner. Zo hoeft de bewoner nooit meer iets te missen! Met Tellie bereik je eenzame ouderen op een snelle en eenvoudige manier!

Bekijk hier alle features van de Tellie Family App:

Videobellen voor ouderen en foto’s versturen met Tellie biedt heel wat voordelen. Ten eerste gaat Tellie eenzaamheid in woonzorgcentra tegen. Vanaf nu kunnen bewoners toch nog in contact staan met familie en vrienden, ook wanneer die niet kunnen langskomen door drukke agenda’s. Het is als woonzorgcentrum dus een goed idee om te investeren in een platform voor beeldbellen. Volgens dit onderzoek van de Koning Boudewijnstichting neemt de eenzaamheid bij ouderen immers alleen maar toe. Met Tellie kan je deze eenzaamheid op een eenvoudige en efficiënte manier tegengaan.

Maar ook wat betreft de werklast van je zorgpersoneel is Tellie een slimme investering. Je kent deze scenario’s vast wel: wanneer bewoners in het verleden wilden beeldbellen met familie en vrienden, moest een zorgverlener steeds langskomen met de nodige apparatuur (laptop, tablet…) en de juiste software (WhatsApp, Skype…). Dit kostte heel wat moeite voor zorgverleners en was bovendien enorm tijdrovend.

Met Tellie is dat allemaal verleden tijd: vanaf nu kunnen bewoners zelfstandig beeldbellen via tv, zonder tussenkomst van een zorgverlener! De bewoner beantwoordt zelfstandig elke binnenkomende oproep, die automatisch verschijnt op het televisiescherm, met de vereenvoudigde afstandsbediening. Videobellen met Tellie is werkelijk a piece of cake!

Bekijk hier hoe Tellie kan gebruikt worden om te beeldbellen met vrienden en familie:

Wil je de bewoners van je woonzorgcentrum de beste televisie-ervaring bieden en eenzaamheid tegengaan?

Wil je het werk van je zorgpersoneel en technische dienst verlichten? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze Tellie-experts. Ze zoeken samen met jou naar de juiste oplossing, 100% op maat van jouw zorginstelling.

 • Reeds 30+ Vlaamse bedrijven gingen je al voor.
Zorgsector

3. Verstuur belangrijke informatie naar elk scherm

Zorgsector

3. Verstuur belangrijke informatie naar elk scherm

Tot slot kan je IPTV van Tellie ook gebruiken als communicatiemiddel om belangrijke informatie naar alle bewoners binnen je woonzorgcentrum te versturen. Met Tellie deel je in een handomdraai welke activiteiten er vandaag op de planning staan, wat er op het menu staat, welke bewoners jarig zijn, leuke interne nieuwtjes… De digital signage-mogelijkheden zijn eindeloos! Je deelt de boodschap met één druk op de knop naar alle kamers in het woonzorgcentrum.

Ook deze handige functie zal het werk van je zorgpersoneel aanzienlijk vergemakkelijken. Gedaan met het handmatig opstellen en printen van papieren en affiches: vanaf nu stel je je boodschap op met de handige Tellie-software en deel je ze meteen naar alle schermen in je woonzorgcentrum: aan de inkom, in de hal, op de kamers of in de cafetaria. Vanaf nu is iedereen altijd van alles op de hoogte!

Deze bewoners genieten al van Tellie

Deze bewoners genieten al van Tellie

WZC Militza

WZC Militza

“Dankzij Tellie Family kunnen bewoners regelmatig beeldbellen met hun familie om zoveel mogelijk in contact te blijven. Dat is enorm waardevol.”
Lees hier de volledige testimonial van WZC Militza
Digital signage specialist - Connectify

WZC De Gerstjens

“We willen zoveel mogelijk de huiselijke sfeer die bewoners gewoon waren hier te reproduceren. En dankzij Tellie kan dat.”
Lees hier de volledige testimonial van WZC De Gerstjens

Alle voordelen van Tellie op ‘n rijtje

✓ Tellie is eenvoudig in gebruik

Tellie is speciaal ontworpen met bewoners van woonzorgcentra in het achterhoofd. De volledige interface is zoveel mogelijk vereenvoudigd, tot zelfs de afstandsbediening toe! Op die manier is het voor de bewoners enorm gemakkelijk om te navigeren doorheen de software en hoeft je zorgpersoneel geen kostbare tijd meer te verliezen met het assisteren van de bewoners.

✓ Met Tellie maak je je woonzorgcentrum future-proof

Het digitaliseren van de zorg wordt een steeds dringendere zaak, zeker nu nieuwe generaties ouderen hun intrede maken in de woonzorgcentra. Deze ouderen zijn dan ook veel meer gewoon als het aankomt op technologie. Velen onder hen zijn het van thuis gewoon interactief televisie te kunnen kijken en sommigen hebben zelfs het beeldbellen al onder de knie. Tellie is een eerste stap in de goede richting om jouw woonzorgcentrum future-proof te maken.

✓ Met Tellie verlicht je het werk van zorgpersoneel en je technische dienst

Je zorgpersoneel hoeft zich niet langer bezig te houden met het assisteren van bewoners bij televisiekijken of beeldbellen, en kan zich vanaf nu focussen op belangrijkere taken. Aangezien de Tellie-software zo eenvoudig en intuïtief in gebruik is, kunnen bewoners al deze zaken gemakkelijk zelf doen!

Ook wat betreft de interne en externe communicatie van je woonzorgcentrum, zullen je zorgpersoneel en logistiek medewerkers vanaf nu heel wat tijd besparen. Elke belangrijke boodschap wordt vanaf nu eenvoudigweg in een handomdraai naar alle schermen in je woonzorgcentrum verstuurd.

Maar ook je technische dienst zal je enorm dankbaar zijn, want wie voor Tellie kiest, krijgt er uiteraard een uitstekende technische bijstand bij! Dankzij de System-On-Chip technologie kan Connectify snel en efficiënt ingrijpen, zelfs vanop afstand. Zo hoef je je geen zorgen te maken over technische moeilijkheden.

✓ Met Tellie bespaar je kosten

Je wil natuurlijk zoveel mogelijk kosten besparen in de zorg zonder te besparen op kwaliteit. Ook daar is bij het ontwerpen van Tellie aan gedacht. In tegenstelling tot veel andere IPTV-platformen, werkt Tellie niet met externe players, maar met een System-On-Chip technologie, die rechtstreeks op het televisiescherm van de bewoner geïnstalleerd wordt.

Externe players verbruiken immers heel wat meer, omdat ze extra stroomvoorzieningen nodig hebben. Met Tellie verbruik je evenveel als voorheen, want enkel het televisiescherm (met de geïntegreerde Tellie-chip) is nodig om te kunnen genieten van alle voordelen van Tellie!

✓ Wie kiest voor Connectify, kiest voor een uitstekende service!

Wie kiest voor Connectify, krijgt er uiteraard een uitstekende service bij. Dankzij onze jarenlange ervaring op vlak van IT en interactieve televisie, kunnen we je beloven dat je een kwalitatief product ontvangt.

Daarbij hechten we bij Connectify ook veel belang aan de aftersales van onze producten. Onze experts blijven je op elk moment bijstaan, ook na de aankoop van je product. Je kan steeds bij ons terecht indien er problemen zouden optreden of zelfs indien je gewoon een vraag hebt. Daar mag je op rekenen!

Tellie is een product van Telenet Business

Telenet Business Partner

Tellie is een product van Telenet Business

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. In samenwerking met Telenet voorzien we woonzorgcentra van de beste televisie-ervaring met Tellie. Onze gecombineerde expertises zorgen ervoor dat we je de beste service en kwaliteit kunnen bieden. De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met ons vakmanschap op vlak van IT, is werkelijk een winning combo voor alle woonzorgcentra die klaar zijn voor een digitale upgrade!

Tellie in jouw woonzorgcentrum? Dat kan!

Wil je genieten van de voordelen van Tellie in jouw woonzorgcentrum? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Onze experts staan met veel plezier voor je klaar om jouw zorginstelling te voorzien van uitstekende interactieve televisie (én videocommunicatie), zodat je helemaal klaar bent voor de toekomst. Neem vandaag nog contact op met onze Tellie-experts, en samen zoeken we naar een oplossing op maat!

Wil je liever de voordelen van Tellie zelf eens ervaren?

Dat kan! Onze Innovation Rooms te Beernem zijn volledig uitgerust met de Tellie-technologie en alle mogelijkheden die deze technologie met zich meebrengt. In de nagebootste kamer van een woonzorgcentrum ontdek je samen met onze experts hoe eenvoudig en veelzijdig het Tellie IPTV-platform is. Ik wil een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

  Telefoonnummer *

  E-mail *

  Bericht