Ondernemingen zijn meer en meer verbonden

Hybride connectiviteit - blog

We integreren almaar vaker geconnecteerde systemen vooral omdat het ons dagelijkse werking vergemakkelijkt en ons flink wat geld kan besparen. Intelligente alarmsystemen op camera's en toegangscontrole of videoschermen die we vanop afstand bedienen met onze smartphone, het zijn maar enkele mogelijkheden. Vele van deze technologische snufjes trekken ons IT-budget naar omlaag. Mensen hiervan op de hoogte brengen is dan ook onze missie.

Men blijft verder digitaliseren. Het idee dat al wat met connectiviteit in een onderneming te maken heeft te duur en te ingewikkeld is, lijkt stilaan weg te ebben. Mensen zijn ook steeds meer bereid om connectiviteit zelf in huis te halen, waarom dan niet in jouw onderneming? Een representatief onderzoek* in het kader van BATIBOUW laat zien dat we almaar meer bereid zijn een investering te doen in home connectivity (67%).

Connectiviteit te duur of te ingewikkeld?

Hoewel deze termen lang voor velen een ver-van-mijn-bed-show waren, waait de wind tegenwoordig uit een andere hoek. Meer dan de helft van de bedrijven wilt investeren in connectiviteit. De andere helft linkt het woord nog steeds aan te ingewikkelde systemen.

Systemen die niet met elkaar verbonden zijn, veroorzaken handmatige processen, dubbele invoer en rapporten die compleet achterhaald blijken. Het gevolg: een enorm verlies aan productiviteit.
Breng alle processen, tools en applicaties samen en integreer ze met elkaar. Want zo kan je je focussen op wat er het meest toe doet: jouw bedrijfsactiviteit.

Oplossingen die jouw onderneming verder helpen.

  1.  Hoe persoonlijk is het niet als de klant binnenkomt in jouw onderneming en er op een scherm bijvoorbeeld 'Welkom Bart' verschijnt of hun bedrijfsnaam. Met Digital Signage geef je je klant onmiddellijk een warm gevoel én vertrouwen. Men weet niet alleen dat je hen verwachtende was maar ook dat je er moeite voor gedaan hebt.
  2. Geen heen en weer geloop meer van jouw kantoor naar het kantoor van je collega's om iets te overleggen. Een fysieke telefooncentrale is met onze VoIP telefonie (telefonie via internet) niet meer nodig. Het maakt niet uit van waar je wil bellen: op kantoor, thuis of op reis, zolang er internetverbinding is, kan je bellen met je Belgische vaste telefoonnummer.
  3. Samen met jou zorgen we voor een IT-systeem dat altijd up & running is. Data moet altijd en overal beschikbaar zijn. Een performante, veilige én toegankelijke opslag van je data is hiervoor cruciaal. Wij schatten jouw server-behoeftes in en zorgen voor een maximale uptime en beschikbaarheid van je data. Dit kan bij jou ter plaatse (on premise) of in de cloud.
  4. Jouw onderneming onder een betrouwbare beveiliging met slimme beveiligingscamera's.
    Naast een beveiligingssysteem kan ook toegangscontrole bijdragen aan een beveiligde onderneming. Afhankelijk van jouw noden biedt Connectify verschillende oplossingen aan.

Met Connectify, is jouw succes een stap dichterbij!

Vraag het onze experts!

Wij maken een screening van jouw onderneming volledig gratis en vrijblijvend. Daarna weet je precies wat je nodig hebt en hoe het jouw onderneming kan vooruithelpen.