Videobellen op tv? Met Tellie kan dat!

Een video call is een uitstekende manier om in contact te blijven met vrienden en familie, zeker sinds de uitbraak van Covid-19. Toch is het voor veel mensen niet vanzelfsprekend, omdat ze er de juiste middelen niet voor hebben of omdat ze niet over de juiste technologische kennis beschikken. Gelukkig kan Connectify jou daarbij helpen! Videobellen op tv kan een geschikte oplossing zijn voor al deze problemen! Met Tellie maak je van elk televisiescherm een veelzijdig communicatieplatform, waarmee beeldbellen eenvoudiger wordt dan ooit tevoren!

Videobellen op tv
Videobellen op tv

De beste technologie voor videobellen

Videobellen op tv

De beste technologie voor videobellen

Voor veel mensen zijn videogesprekken voeren de normaalste zaak van de wereld. Wanneer we even willen bijpraten, iets belangrijk willen zeggen, onze gevoelens willen delen… bellen we even een familielid of vriend op, en staan we meteen in contact. Dankzij de juiste digitale tools en de nodige technologische kennis is videobellen voor velen vanzelfsprekend.

Toch is dat niet voor iedereen de realiteit. Denk maar aan ouderen in woonzorgcentra, die geen smartphone of tablet in bezit hebben, noch overweg kunnen met de nieuwste technologieën. Maar ook in andere sectoren, waar mensen niet steeds beschikken over de nodige tools, is beeldbellen via de televisie een uitstekende oplossing.

Tellie maakt van elk scherm een smart tv

Videobellen op tv

Tellie maakt van elk scherm een smart tv

Een videogesprek voeren via je tv-scherm? Met Tellie van Telenet kan het! Tellie maakt van alle schermen in jouw zaak smart tv’s met tal van unieke functies! Videobellen op tv, interactief televisiekijken, gepersonaliseerde boodschappen versturen… De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding.

Videobellen op je televisie met Tellie

Met Tellie kan je eenvoudig beeldbellen vanaf je televisie. De Tellie-software wordt rechtstreeks geïnstalleerd op je televisiescherm, waardoor je meteen aan de slag kan gaan! Dit gaat via de System-On-Chip technologie van Connectify. Er wordt gewoon een kleine chip met de Tellie-software in je apparaat geïnstalleerd. Je hoeft dus geen externe player te kopen, zoals een Google Chromecast, waardoor het scherm bijgevolg ook niets extra verbruikt, en je ook niet moet sukkelen met kabels! 

Tellie is de beste allround oplossing voor iedere organisatie die wil genieten van alle functies van IPTV, op een duurzame manier!

Met één druk op de knop neem je snel en eenvoudig contact op met vrienden en familie, die de Tellie Family applicatie hebben geïnstalleerd op hun smartphone of tablet. De Tellie interface is zo ontworpen dat het voor iedereen, jong en oud, gemakkelijk en intuïtief in gebruik is. Je hoeft je dus niet langer zorgen te maken over technologische ongemakken. De app is beschikbaar voor Android en iOS. 

Dankzij de ingebouwde camera kan ook de persoon aan de andere kant van de lijn je zien tijdens het beeldbellen. We kiezen steeds voor een tv-camera van de hoogste 4K kwaliteit en de snelste verbinding, zodat videogesprekken voeren via je televisie steeds vlot verloopt!

Interactief televisiekijken met Tellie

Nu weet je hoe je Tellie op je tv gebruikt om te videobellen op tv met vrienden en familie. Maar wat als je toch ‘gewone tv’ wil kijken? Geen probleem! Met Tellie ontvang je een complete en veelzijdige software, die je ook toelaat om interactief televisie te kijken: een volledige televisie-ervaring bij jou in de kamer!

Maar wat is interactieve televisie? Interactieve televisie houdt in dat je zelf kan bepalen wanneer je een bepaald programma wil bekijken. TV-On-Demand, terug- en vooruitspoelen, opnemen, live pauzeren… Tellie brengt al deze extra functies naar jouw TV! In woonzorgcentra wordt er tegenwoordig meer en meer gebruik gemaakt van deze interactieve functies, nu de nieuwe generatie ouderen interactieve televisie ook al van thuis gewoon is.

Ook op vlak van interactieve televisie heeft Tellie de televisie-ervaring aanzienlijk vergemakkelijkt. Zo beschik je met Tellie over een duidelijke en vereenvoudigde tv-gids, die het voor de gebruiker enorm gemakkelijk maakt om door te software te navigeren. Bovendien kan de televisie-ervaring ook volledig worden gepersonaliseerd. Je kan bijvoorbeeld bepaalde zenders koppelen aan een toets op de afstandsbediening, wat televisiekijken voor iemand zonder enige technologische kennis nóg gemakkelijker maakt!

Gepersonaliseerde boodschappen versturen met Tellie

En er is nog meer! Tellie laat je ook toe om gepersonaliseerde boodschappen te versturen naar elk scherm in je zaak, zelfs naar schermen in andere filialen! Dit maakt van Tellie de beste oplossing voor al je interne en externe communicatie, aangezien alles vanaf nu in één overzichtelijk systeem geïntegreerd wordt!

Bovendien verlicht Tellie op die manier ook de last voor jouw personeel aanzienlijk. Werknemers hoeven zich niet langer bezig te houden met tijdrovende taken, zoals het handmatig opstellen en uitprinten van flyers en affiches: in plaats daarvan verspreid je je boodschap met enkele muisklikken naar alle schermen binnen je organisatie!

Waarom kiezen voor IPTV van Tellie?

Videobellen op tv

Waarom kiezen voor IPTV van Tellie?

1.

Tellie zorgt voor een maximaal thuisgevoel

Als organisatie wil je dat je klanten, bezoekers of bewoners zich 100% op hun gemak voelen. Tellie zorgt voor een maximaal thuisgevoel bij elke gebruiker. Dankzij alle handige functies (interactief televisiekijken, digital signage en beeldbellen) geniet de gebruiker van een comfortabele en veelzijdige televisie-ervaring, net als thuis!

2.

Tellie ontzorgt je personeel

Daarnaast ontzorgt Tellie ook je personeel, dat vanaf nu veel meer tijd kan vrijmaken voor dringende zaken. Zo maakt beeldbellen in de zorg bijvoorbeeld beeldbellen veel eenvoudiger voor ouderen, zodat ze volledig zelfstandig contact kunnen opnemen, zonder tussenkomst van een zorgverlener.

Maar ook de digital signage-functies van Tellie zorgen ervoor dat je personeel meer tijd heeft voor andere zaken. Alle belangrijke interne en externe communicatie gebeurt vanaf nu vanuit één centraal en overzichtelijk systeem: het weekmenu, activiteiten van de dag, gepersonaliseerde boodschappen… Met slechts enkele drukken op de knop verstuur je de juiste boodschap naar ieder gewenst scherm binnen je organisatie!
3.

Tellie ontzorgt je technische dienst

Ook je technische dienst is ontzorgd wanneer je kiest voor IPTV van Tellie. Dankzij de System-On-Chip technologie, waarbij we de software rechtstreeks op ieder scherm in je organisatie installeren, kan Connectify de schermen zelf vanop afstand beheren en monitoren. Dit wordt gedaan door de best getrainde IT-experts van Connectify. Zo heeft je technische dienst meer tijd vrij voor andere zaken.

4.

Eén ervaren partner die altijd voor je klaarstaat

Wanneer je kiest voor Tellie, krijg je er meteen ook één vaste, ervaren partner bij die altijd voor je klaarstaat! Bij Connectify staan we voor expertise op maat en zetten we onze klanten dan ook altijd op de eerste plaats. Onze helpdesk staat 24/7 voor je klaar voor al je technische problemen en vraagstukken op te lossen.

Tellie IPTV: alle voordelen op ‘n rijtje

Videobellen op tv

Tellie IPTV: alle voordelen op ‘n rijtje

 • Eenvoudig videobellen op tv
 • Ongelimiteerd televisiekijken
 • Extra handige functies, zoals digital signage
 • Een maximaal thuisgevoel voor de gebruiker
 • Ontzorgt je personeel
 • Ontzorgt je technische dienst
 • Eén ervaren partner voor alles

Ontdek de voordelen van Tellie IPTV voor jouw sector:

Zie je jouw sector niet meteen op onze website staan, maar wil je toch genieten van alle voordelen van Tellie? Geen paniek! Alle sectoren waar televisiekijken een grote rol speelt voor klanten en/of bezoekers, kunnen gebruikmaken van de handige functies van Tellie! Neem gerust contact met ons op, en dan bekijken we samen hoe we Tellie kunnen installeren in jouw zaak, helemaal op maat. Zo kan ook jij genieten van een fantastische televisie-ervaring!

Deze mensen genieten al van Tellie

Connectify heeft een jarenlange ervaring in het installeren van IPTV in tal van bedrijven uit verschillende sectoren. Benieuwd welke bedrijven jou zijn voorgegaan? Deze klanten zijn alvast erg tevreden met hun keuze voor IPTV van Tellie:

Hotel Astoria De Haan Connectify
"Tellie vereenvoudigt de communicatie met onze gasten aanzienlijk en bespaart ons ook heel wat tijd."
Digital signage specialist - Connectify
"We willen zoveel mogelijk de huiselijke sfeer die bewoners gewoon waren hier te reproduceren. En dankzij Tellie kan dat."

Connectify is een Telenet Business Partner

Telenet Business Partner

Connectify is een Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business Partner, wat wil zeggen dat we steeds de beste service en kwaliteit kunnen garanderen voor jouw organisatie. Onze expertise, in combinatie met de producten en diensten van Telenet, maakt van Connectify de beste partner voor al jouw IT-solutions!

We zorgen dan ook steeds voor een volledige service, inclusief technische bijstand achteraf. We verbinden al jouw tv-schermen met het centrale besturingssysteem via hetzelfde wifi-netwerk, zodat je na installatie meteen videogesprekken voert, gepersonaliseerde boodschappen deelt of televisie kijkt!

Videobellen op tv in jouw organisatie? Connectify is jouw vaste partner!

Wil jij ook genieten van alle handige functies van Tellie? Jouw personeel en technische dienst ontzorgen en tegelijk jouw gasten, bezoekers of bewoners een maximaal thuisgevoel bezorgen? Connectify maakt al jouw wensen graag waar! Wij zorgen, indien je dat wil, voor een volledige service van A-Z: internetverbinding, installatie, opleiding voor jouw personeel… Zo hoef jij je verder geen zorgen te maken!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht

Toch nog niet helemaal overtuigd? Kom dan gerust eens langs bij ons op locatie. Onze innovation rooms zijn volledig uitgerust met de Tellie IPTV-software en alle benodigdheden, zodat je alle voordelen zelf kan ervaren!

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.