De beste opties voor beeldbellen

Met de opkomst van telewerk is het al snel duidelijk geworden dat kwalitatief beeldbellen ook voor bedrijven bijzonder belangrijk is. Het is echter niet altijd even simpel om te weten welke technologie het meest geschikt is voor de interne en externe communicatie. Videobellen in de zorg speelt ook een steeds belangrijkere rol. In dit artikel licht Connectify de beste opties voor professioneel video callen toe.

Beeldbellen
Beeldbellen

Particuliere apps vs. professionele software

Beeldbellen

Particuliere apps vs. professionele software

Voor professionele communicatie heb je software nodig die betrouwbaar en kwalitatief is. Niet alle particuliere apps, zoals Skype, Whatsapp of Facetime, zijn ervoor gemaakt om volledig op bedrijfsniveau gebruikt te worden. Videobellen gaat dan vaak trager eens je met een groter team zit of je kan je communicatie niet overzichtelijk groeperen volgens team of taak. Vaak moet je dan met verschillende programma's werken, waardoor informatie snel verloren gaat.

Beeldbellen moet niet alleen technisch goed verlopen, maar het mag ook geen negatieve invloed hebben op de mentale gezondheid van deelnemers. Volgens een onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Technology, Mind and Behaviour, in 2021, is ‘Zoom fatigue’ een veel voorkomend gevoel bij mensen die gebruik maken van videocommunicatieplatformen. Een applicatie om te videobellen moet dus niet alleen technisch goed in elkaar zitten, maar moet ook grafisch aangepast zijn aan mensen die er uren gebruik van maken.

Kies dus voor je zakelijke communicatie voor professionele apps waarmee je al je communicatie centraal kunt beheren. Connectify helpt je de beste software te vinden voor jouw organisatie, zodat je nooit extra betaalt voor dingen die je niet nodig hebt. Daarnaast is de technologie waar wij mee werken uitermate gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, zodat iedereen er snel mee overweg kan.

Beeldbellen

Beeldbellen

Beeldbellen

Videobellen is meer dan enkel een leuk belletje tussen vrienden. Het wordt steeds meer de standaard bij zakelijke communicatie. Als je je gesprekspartner op video ziet, krijg je namelijk een veel beter beeld van hoe het gesprek verloopt. Voor professionele communicatie is beeldbellen dus essentieel.

Kostenefficiënt én kwalitatief

Systemen zoals het 3CX-telefoniesysteem of IPTV zorgen ervoor dat je uitstekend kunt videobellen met een internetverbinding. Dit maakt ze heel kostenefficiënt, aangezien je ze op een bestaande verbinding kunt aansluiten. Het systeem is daardoor ook gemakkelijk schaalbaar en geschikt voor elk bedrijf. Bij klassieke telefonie kost het vaak heel wat tijd en geld voordat een nieuw apparaat in het systeem geïntegreerd is. Dat is bij een systeem zoals 3CX heel wat eenvoudiger!

Welke sector dan ook

Ook in veel andere sectoren dan klassieke bedrijven is beeldbellen een essentiële vorm van communicatie. Denk dan bijvoorbeeld aan bewoners van een woonzorgcentrum, die graag in contact blijven met familie en vrienden. De dagen dat de kleinkinderen om de hoek woonden zijn allang voorbij. Ouderen weten niet altijd even goed hoe beeldbellen werkt en sukkelen met nieuwe apps en smartphones. Met Tellie IPTV kunnen ze echter gemakkelijk videobellen op televisie met de kleinkinderen!

Lees meer over de voordelen van beeldbellen in de zorg

Een allround oplossing

Softwares zoals Teams en Slack bestaan al langer en worden vaak door kleine organisaties gebruikt. Het is echter vaak slecht geïntegreerd in je bestaande IT-infrastructuur. Met professionele software zoals 3CX heb je geen irritante limieten en werken al je apparaten naadloos met elkaar samen, terwijl ze centraal te beheren zijn!

Connectify zoekt met jou mee naar de beste IT-oplossing voor jouw bedrijf. Ontdek alle mogelijkheden op onze website.

Tellie IPTV

Tellie IPTV

Wil je een upgrade geven aan de televisieschermen in je bedrijf? Overweeg dan Tellie IPTV! Met een eenvoudige interface, een ingebouwde camera en een Telenet internetverbinding breng je kwaliteit en innovatie jouw bedrijf binnen.

Beeldbellen

De voordelen van een IPTV

Tellie familie app

De voordelen van een IPTV

IPTV (Internet Protocol TeleVision) maakt gebruik van een reguliere internetverbinding in plaats van een televisiekabel. Hierdoor krijg je een groot aanbod aan televisiezenders, On-Demand TV en live-streaming. Bovendien geniet je met IPTV van tal van extra opties, zoals beeldbellen of berichtjes sturen.

Waarom kiezen voor Tellie?

Kiezen voor Tellie is kiezen voor maximaal gebruikscomfort! Tellie is namelijk volledig ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, zonder aan functionaliteiten in te boeten. Dit doet Connectify via onze System-On-Chip technologie; hoogtechnologisch, maar ongecompliceerd. Met bijvoorbeeld de gepersonaliseerde TV-gids vind je altijd meteen je favoriete zenders uit het grote aanbod dat Tellie te bieden heeft.

Daarnaast heeft Tellie een ingebouwde camera. Hiermee is videobellen een fluitje van een cent. Met één druk op de afstandsbediening begin je gemakkelijk een videogesprek met vrienden of familie. Zeker voor het personeel van woonzorgcentra is dit een handig alternatief voor het heen en weer gesleur met een iPad of laptop.

Hoe werkt beeldbellen met Tellie?

Iemand bellen met Tellie is heel simpel. De gebruiker van de televisie kan in de vereenvoudigde interface de juiste persoon uit de contactenlijst kiezen. Familie en vrienden kunnen ook de Tellie Family App gebruiken en direct naar het televisiescherm bellen. Die app is beschikbaar voor iOS en Android. De ontvanger moet dan enkel bevestigen met de afstandsbediening en het beeldbellen kan beginnen!

3CX

Beeldbellen

3CX

Ook voor interne communicatie is het belangrijk om de juiste middelen te hebben. Met de 3CX-telefonie is je hele team altijd bereikbaar.

VoIP-telefonie

Het 3CX-systeem is een type VoIP-telefonie. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, wat betekent dat je telefonie volledig via het internet verloopt en niet meer via een klassieke telefoonkabel. VoIP wordt steeds meer door organisaties en ondernemingen gebruikt door de vele voordelen die het te bieden heeft.

Je kan met VoIP-telefonie namelijk gemakkelijk tekstberichten versturen, simpele gesprekken overzetten naar conferentiegesprekken en ook beeldbellen. En dat voor een fractie van de prijs van klassieke telefonie. Zeker nu telewerken de norm is geworden,  zal je nog meer besparen als je in je bedrijf belt via het internet. Zelfs kleine bedrijven kunnen tot 60% besparen door over te stappen naar VoIP. Klassieke telefonie-bedrijven kunnen de efficiëntie en lagere kosten van VoIP simpelweg niet bijbenen.

Een upgrade voor je zakelijke communicatie

Connectify kiest resoluut voor het 3CX-systeem om jouw zakelijke communicatie een welverdiende upgrade te geven. Als 3CX-partner bekijken we graag met jou alle opties die passen bij jouw organisatie. Ook voor de zorg- en hotelsector is een vlotte communicatie belangrijk. Technologie kan daarbij het werk enorm verlichten.

Overal bereikbaar

3CX werkt niet enkel op klassieke apparatuur. Er zijn ook bijbehorende apps en een 3CX Web Client, waarmee je het hele systeem vanop één plaats volledig kan beheren. Hiermee is iedereen dus overal bereikbaar. Of het nu een werknemer op verplaatsing is of een collega die telewerkt, met 3CX weet je gemakkelijk of iemand beschikbaar is.

Een oplossing voor elk apparaat

3CX Partner

Een oplossing voor elk apparaat

Beeldbellen kan met verschillende apparaten gebeuren. De doeleinden verschillen ook wel eens afhankelijk van wie het gebruikt. Een oudere in een woonzorgcentrum wil rustig neerzitten voor de televisie, terwijl een zorgverlener bereikbaar wil blijven on-the-go en met een videogesprek persoonlijk contact wil behouden. Voor iedereen is er de juiste oplossing bij Connectify.

Televisieschermen

Elk modern bedrijf maakt ondertussen gebruik van slimme schermen om de juiste informatie te tonen aan de werknemers. Met Tellie IPTV of de 3CX-software kan je video conferencing ook een pak gemakkelijker maken via televisieschermen met ingebouwde webcam.

Ontdek ook de voordelen van digital signage voor jouw organisatie.

Apps voor elke smartphone

Niets zo irritant als software die enkel werkt voor een desktopcomputer. Met onze innovatieve technologie is iedereen altijd overal bereikbaar via bijbehorende apps op hun eigen smartphone. We ondersteunen natuurlijk elk mobiel besturingssysteem.

Gebruiksvriendelijk voor iedereen

Niet iedereen is altijd even blij met nieuwe technologie. Het is dus belangrijk om te kiezen voor goede software en apparaten die gebruiksvriendelijk zijn en geen uitgebreide technische kennis vereisen. Connectify zorgt voor eenvoudig beeldbellen dat gemakkelijk te beheren en te onderhouden is. Gaat er toch even iets mis? Met onze uitstekende klantenservice staan we altijd voor je klaar.

Connectify: jouw partner voor beeldbellen

Nieuwsgierig naar welke technologie het best bij jouw organisatie past? Met onze jarenlange ervaring en oog voor innovatie zorgen we voor een allround oplossing op maat van jouw organisatie. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de voordelen van onze kwalitatieve aanpak.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht