Reclame raam display immo: zet jouw vastgoed in de kijker!

Raampresentaties zijn erg belangrijk voor uitzendbureaus, reisbureaus, maar zeker ook vastgoedkantoren. Je wil dat het vastgoed dat je aanbiedt in het oog springt. Vaak wordt dit gedaan met een kabelsysteem, al dan niet met led-verlichting. Dat systeem brengt echter meer nadelen dan voordelen. Gelukkig heeft Connectify de passende oplossing!

Axel Lenaerts
Reclame raam display immo

Kabelsysteem versus een gedigitaliseerd systeem

Reclame raam display immo

Kabelsysteem versus een gedigitaliseerd systeem

Bedrijven die nog met analoge reclameborden of een systeem met kabels werken, leven in het verleden. Digital signage is de toekomst!

Weg met het verouderde kabelsysteem!

Een goede eerste indruk maken, daar draait het altijd om. Daarom is een gepolijste raampresentatie van groot belang. Producten aan klanten aanbieden met verouderde raampresentatie-systemen is om die reden niet meer van deze tijd. Het oogt slordig en is voor veel mensen moeilijk te lezen. Daarnaast kost het geld en moeite om telkens de posters te printen en te vervangen. Gelukkig weet Connectify raad!

De voordelen van digitale displays

Reclame raam display immo

De voordelen van digitale displays

Een digitale display in de vitrine van je kantoor maakt een wereld van verschil. Vastgoed presenteren aan toekomstige kopers was nog nooit zo eenvoudig!

1.

Aantrekkelijk

Het is een vaststaand feit dat schermen de aandacht trekken. Etalage TV wekt meteen de interesse van voorbijgangers. Tevens krijgen klanten meteen de nodige informatie over de zaak en de diensten die je aanbiedt. Met één scherm maak je je zaak dag en nacht zichtbaar!

2.

Veelzijdig

Kies je voor een digitale oplossing, dan ben je niet langer verplicht je te beperken tot statische afbeeldingen. In een vingerknip deel je nieuwe content met je (toekomstige) klanten. Laat je creativiteit de vrije loop en maak je etalage dynamisch!

3.

Professioneel

Wie een gedigitaliseerde raampresentatie gebruikt, komt ook professioneler over. Je integreert met alle gemak de huisstijl van je zaak. Daarnaast is het ook mogelijk om hetzelfde bestand in alle filialen te tonen of om het later te tonen door het aan een wachtrij toe te voegen. Je hoeft dus zelf niet aanwezig te zijn om reclame te maken, waardoor je een hele hoop tijd (en geld) bespaart!

4.

Efficiënt

Door de digitalisering is het niet meer nodig om handmatig de posters te printen en te vervangen. Je bespaart dus geld, tijd én moeite. Hierdoor kun jij je dus focussen op wat écht belangrijk is: potentiële kopers die jouw hulp nodig hebben te woord staan.

Wat kan Connectify betekenen voor makelaars?

Wat kan Connectify betekenen voor makelaars?

Wie ‘Reclame raam display immo’ googelt komt meteen bij Connectify terecht. Dat komt omdat wij gespecialiseerd zijn in digital signage. Met behulp van onze kennis en expertise tillen we de uitstraling van jouw zaak een paar niveaus hoger. Blijf niet in het verleden hangen en digitaliseer je raampresentatie met Connectify!

Digital signage

Ons aanbod

Reclame raam display immo

Ons aanbod

Verschillende formaten met een strak design

Bij Connectify zijn raampresentaties in verschillende formaten en stijlen verkrijgbaar. Of het nu gaat om meerdere displays die het complete raam innemen of één scherm dat nieuwe artikelen aankondigt, wij werken enkel met de allerbeste kwaliteit.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de display bij de inrichting van je kantoor past. Welk product of formaat je ook wenst, Connectify staat voor je klaar!

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan je graag te woord en zoeken samen met jou naar de beste oplossing, helemaal op maat van jouw zaak.

Technische voorzieningen

Alle schermen van Connectify zijn voorzien van de meest vooraanstaande technologie. Deze ultra high brightness displays zijn speciaal gemaakt voor raampresentatie en zijn bestand tegen extreme temperaturen. Bovendien heeft ook het licht van de zon geen effect op deze displays, aangezien ze uitgerust zijn met een slimme helderheid aanpassing. Welke weersomstandigheden er zich ook voordoen, jouw aanbod staat hoe dan ook in de kijker!

Wat vinden je collega-makelaars van Connectify?

Reclame raam display immo

Software

Pixee is de software waar Connectify mee werkt. Deze software is erg gebruiksvriendelijk en is bovendien compatibel met eender welke andere software die je op dit moment gebruikt. Zo kan de Pixee software bijvoorbeeld gekoppeld worden met de software die je gebruikt om je vastgoed te beheren, zodat je digital signage-schermen altijd up-to-date zijn.

Bovendien is de content die je deelt ook volledig personaliseerbaar. In een mum van tijd pas je bijvoorbeeld de kleur van je tekst aan of voeg je een afbeelding toe. Kortom, Pixee maakt presenteren eenvoudiger dan ooit tevoren!

Montage

Ben je geen techneut? Geen probleem! Connectify neemt het monteren van de complete set voor zijn rekening. Wanneer de displays zijn gemonteerd, krijgt je personeel een technische uitleg, zodat iedereen de schermen gemakkelijk kan bedienen. Voor verdere vragen en opmerkingen mag je je richten tot onze helpdesk, die steeds tot je dienst staat!

Wat vinden je collega-makelaars van Connectify?

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts

Immo Axel Lenaerts bevindt zich in Gent. Met behulp van Pixee via verschillende displays presenteren zij nu eenvoudig verschillende panden. Voor hen was de samenwerking met Connectify een echte game-changer! Lees hun getuigenis hier.

“We maken enorm veel gebruik van alle mogelijkheden die Pixee met zich meebrengt, en hopen in de toekomst nog meer van onze kantoren te voorzien van Pixee digital signage screens. Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.”

Digital signage specialist - Connectify

UK Realty Agents Limited

De vraag van UK Realty Agents Limited was een uitdaging, waarbij er een waterdicht systeem over verschillende locaties heen op poten gezet moest worden. Dit resulteerde in een geïntegreerde videowall én een muur voorzien van een complete set digital signage displays, gemakkelijk bedienbaar vanop afstand.

Dit was hun reactie: “Niet alleen is het product mooi, maar het werkt ook goed. Het is low-level in gebruik en zit conceptueel ook goed in elkaar. Maar ook de communicatie en technische bijstand waar we op kunnen rekenen bij Connectify is een enorm groot pluspunt.”

Lees hier de volledige testimonial.

Wil jij ook samenwerken met Connectify?

Klaar om de raampresentatie van jouw zaak een paar niveaus hoger te tillen? De digital signage-experts van Connectify staan je graag bij met hun kennis en goede raad. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste allround oplossing voor jouw immokantoor. Neem contact op met Connectify via e-mail (info@connectify.be) of via onze contactpagina.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht