Connectify verbindt jouw bedrijf met meer veiligheid

Camerabeveiliging op maat van jouw bedrijf

Jouw organisatie goed beveiligen tegen de verschillende vormen van diefstal en misdrijven is meer dan ooit van groot belang. Toch denken mensen vaak niet voldoende na over veiligheid en al zeker niet over het type camerabeveiliging dat ze nodig hebben. Met een op maat gemaakt beveiligingssysteem dat optimaal geïntegreerd is met jouw bedrijf kan je op beide oren slapen.

Camerabeveiliging

Beveiligingssystemen met digitale camera’s

Camerabeveiliging

Beveiligingssystemen met digitale camera’s

Slimme IP-camera’s in combinatie met een professioneel Video Management Systeem (VMS) bieden veel meer mogelijkheden dan de klassieke camerabeveiliging. Moderne camera’s zijn van erg goede kwaliteit en bieden camerabeelden met een uitstekende resolutie en kleurweergave. 

Bovendien kan je met de VMS-software niet alleen beelden herbekijken, maar heb je ook toegang tot tal van extra functies zoals het tellen van mensen, nummerplaatherkenning, crowd monitoring of zelfs gezichtsherkenning. Dankzij deze nieuwe technieken is het mogelijk om een ruim assortiment aan nuttige data te verzamelen, wat belangrijke inzichten verschaft in jouw bedrijf of onderneming. Op die manier bespaar je jezelf en jouw werknemers ook heel wat tijd en moeite: met één druk op de knop vindt de software voor jou alle informatie terug die je nodig hebt!

Gebruik de bestaande bekabeling van je computernetwerk

Kabels IT systeem

Gebruik de bestaande bekabeling van je computernetwerk

Waar een alternatieve oplossing zoals een HD SDI Camera zijn signalen verstuurt over een speciaal aan te schaffen coaxkabel, werkt camerabeveiliging met IP-camera’s over het reeds breed geïmplementeerde ethernet. Indien er reeds een bedraad netwerk voor internettoegang aanwezig is bij jouw bedrijf, is het leggen van bijkomende kabels dus niet nodig. 

Wie kiest voor Power over Ethernet (PoE) moet zelfs geen stopcontact meer voorzien; als er een netwerkaansluiting voorhanden is, ben je aangesloten! Het is eveneens erg handig dat het standaard internet protocol wordt gebruikt om de beelden te versturen.

Beheer je camera’s met behulp van Eocortex

Beheer je camera’s met behulp van Eocortex

Eocortex is een open platform Video Management Systeem, wat betekent dat het op maat van de gebruiker kan aangepast worden met extra functies. Met Eocortex bouw je een schaalbaar systeem met een onbeperkt aantal beveiligingscamera's, servers en werkstations.

Eocortex bezit ook tal van unieke slimme functies: hiermee bescherm je jouw organisatie niet enkel tegen misdaad en diefstal, je verzamelt ook enorm veel nuttige informatie over iedereen die jouw zaak betreedt.

Functies:

 • Bezoekers tellen
 • Gezichtsdetectie
 • Detectie van helmen
 • Tracking van personen
 • Nummerplaatherkenning
 • ...
Systeem Eocortex

Krijg meteen een melding

Stel meldingen in om live op de hoogte gehouden te worden via:

 • E-mail
 • Sms
 • Pop-up melding op je smartphone of PC met Eocortex app voor iOS, Android en Windows.

Waarom jouw organisatie camerabeveiliging nodig heeft

Beveiliging

Waarom jouw organisatie camerabeveiliging nodig heeft

1. Misdaad- en diefstalpreventie

Een van de voornaamste redenen om bewakingscamera’s te installeren in organisaties en bedrijven is om diefstal en andere misdrijven tegen te gaan. Zo goed als alle alarmsystemen zijn te koppelen aan IP-camerabewaking met nachtzicht. Hiermee krijgen inbrekers dus zeker geen kans. Aangezien de beelden standaard worden opgenomen op een lokale recorder of in de cloud, bezit je ook altijd harde bewijzen mocht er iets mislopen.

2. Verhoog het gevoel van veiligheid

Camerabeveiliging

2. Verhoog het gevoel van veiligheid


Camera’s verhogen het algemene gevoel van veiligheid binnen jouw organisatie, zowel voor klanten of bezoekers als voor jouw eigen werknemers.

Wanneer klanten zien dat er camerabeveiliging is, zijn ze sneller op hun gemak, want zo laat je als bedrijf weten dat je inzit met hun veiligheid. Op hetzelfde moment zullen ook jouw werknemers met een geruster hart werken, omdat ze weten dat alles wordt vastgelegd met beveiligingscamera’s. Op die manier verhoog je de efficiëntie en productiviteit binnen jouw bedrijf.

3. Een schaalbare oplossing


Een IP-camerasysteem is een heel schaalbare oplossing, want naarmate jouw bedrijf groeit, kan je eenvoudig meer camera’s aansluiten op de software. Het aantal camera’s dat je op de Eocortex Video Management Software kan aansluiten is ongelimiteerd.

NSAC Oostend

NSAC Oostend

Sinds 2019 verzorgt NSAC North Sea Aviation Center privé- en zakelijke vluchten op de luchthaven Oostende-Brugge. Als luchthaventerminal is het belangrijk om altijd te beschikken over een stabiele en betrouwbare internet- en telefoonverbinding die je niet in de steek laat.

Connectify zorgde voor een volledige telefonie- en internetoplossing, alsook een beveiligingssysteem met bewakingscamera’s en badgelezers voor toegangscontrole.

Camerabeveiliging

Wat onze klanten zeggen over Eocortex

The Camping Store

Hier zorgden we voor een feilloze combinatie van de Video Management Software van Eocortex met een 50-tal IP-camera's waarbij de volledige winkelvloer en magazijnen geobserveerd worden.

Lees testimonial.

Interwest Veurne

Volgens IT-verantwoordelijke Davy Beke was de keuze om met Connectify in zee te gaan snel gemaakt: “We waren op zoek naar één partner voor alle diensten, zodanig dat we een single point of contact hebben dat instaat voor telefonie, connectiviteit, digital signage en het camerasysteem.

Bezoek ons
experience center

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.

Laat je begeleiden door een expert van Connectify

Connectify zorgt zowel voor vernieuwing en onderhoud van jouw huidige camera-infrastructuur als voor het ontwerp, de bouw en indienstneming van volledig nieuwe systemen. Na installatie wordt een persoonlijke opleiding voorzien voor jou en je personeel, en dit op verplaatsing of in ons opleidingscentrum.


Als expert en partner is Connectify de geschikte systeemintegrator en distributeur van videobewakingssystemen in uw buurt. Interesse? Neem snel contact met ons op voor een afspraak!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht