Connectify verbindt bedrijven met de cloud

IT-support

Je data is de kern van jouw onderneming. De toegankelijkheid en veiligheid van jouw netwerk en diensten, samen met het juiste advies en de juiste opleidingen zijn dan ook topprioriteit. Connectify helpt je graag met al jouw IT-uitdagingen: van technische ondersteuning tot het optimaliseren en monitoren van jouw infrastructuur en hardware, onze experts staan graag voor je klaar.

Beveiliging
IT support & security

Advies en consulting

Onze IT-specialisten hebben ruime ervaring met het vinden van oplossingen voor al jouw IT-uitdagingen. Een team van adviseurs, een deskundige helpdesk en tientallen gespecialiseerde collega’s staan altijd voor je klaar en ondersteunen je waar nodig.

Troubleshooting

Problemen met jouw netwerk? Connectify kan de oorzaak van jouw probleem snel opsporen en met een doeltreffende oplossing voor de dag komen. Zo verspil je geen kostbare tijd aan dingen die onze helpdesk moeiteloos voor jou kan oplossen.

IT support & security

Gratis audit

Zin om jouw netwerk te upgraden? Connectify biedt je een gratis IT-audit aan waarin we jouw huidige infrastructuur bekijken. We brengen jouw netwerk in kaart met extra aandacht voor pijnpunten en potentiële risico’s. Vanuit deze analyse kunnen we bekijken hoe we die pijnpunten aanpakken en bouwen we samen aan jouw netwerk van de toekomst.

Managed services in IT

Als bedrijfsleider wil je je graag concentreren op je core business en besteed je jouw IT-beheer misschien liever uit aan een professional. Connectify biedt tal van managed IT-services aan voor jouw bedrijf. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over beheer, updates, upgrades en de samenwerking tussen alle verschillende componenten in je netwerk.

Managed IT-services zijn een uitstekende en flexibele oplossing voor werkgevers die het werk van hun IT-specialisten willen verlichten of voor wie simpelweg geen professioneel IT-team tot zijn beschikking heeft. Bovendien besparen managed services je ook heel wat kosten. Onze specialisten verzorgen jouw volledige infrastructuur, hardware en software, en detecteren problemen nog voor ze zich voordoen.

Server bekabeling - Connectify

De managed IT-services van Connectify zorgen onder meer voor:

  • Snelle reactietijden en prioriteit voor jouw probleem volgens SLA timers.
  • Een goede communicatie waarbij je op de hoogte wordt gebracht én gehouden over de status van de service request.
  • Keuzevrijheid van software- of hardwareleverancier terwijl je toch één overzicht behoudt van de status van jouw omgeving.
  • Inbegrepen prestaties die het vlot samenwerken en snelle interventies bevorderen.
IT support & security

Een goede opleiding zorgt voor een goede basiskennis

Digital signage biedt ook heel wat voordelen voor je bedrijf. Ten eerste vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf. Digital signage schermen zijn namelijk altijd in beweging: ze tonen dynamische content, de hele dag door. Ze trekken aandacht naar jouw bedrijf en zetten je producten en diensten in de spotlight.

Bovendien kan je deze digitale schermen ook helemaal aanpassen aan jouw smaak. Zo heb je de mogelijkheid om zelf een ontwerp en lay-out te creëren en zo je huisstijl volledig te integreren in de content die je communiceert. Ook zo vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijf.

Connectify voor al jouw IT-support

Het uitbesteden van jouw IT-beheer is een slimme beslissing voor elke zelfstandig ondernemer of werkgever. Onze jarenlange werkervaring en expertise maakt Connectify de uitstekende partner voor al jouw IT-uitdagingen. Samen creëren we een veilige en efficiënte IT-omgeving voor jou en jouw collega’s. Ook zin om je netwerk te upgraden? Connectify helpt je graag!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht