Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Stretched displays - Meer ruimte, meer mogelijkheden, meer beleving.

Ontdek onze digital stretched displays oplossingen voor maximale ruimte-efficiëntie en impactvolle content. Vergroot uw zichtbaarheid en trek moeiteloos de aandacht van uw publiek.

Digitale receptie - Connectify

Wat is een digitale receptie?

Ruimte-efficiëntie

Bent u op zoek naar een innovatieve manier om uw boodschap te communiceren en uw ruimte optimaal te benutten? Ontdek onze Digital Stretched Displays, de ultieme oplossing voor het maximaliseren van uw visuele impact. 

Met zijn unieke langwerpige vorm past onze display perfect in smalle ruimtes zoals winkelgangen, lobby's, en etalages, waardoor u uw ruimte optimaal kunt benutten zonder compromissen te sluiten op visuele impact.

Hoe werkt een digitale receptie?

Kenmerken & voordelen

Geniet van verbluffende HD-beeldkwaliteit die uw content tot leven brengt en de aandacht van voorbijgangers trekt. Elk detail wordt haarscherp weergegeven, waardoor uw boodschap opvalt en blijft hangen.

Onze Digital Stretched Displays kan zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd, waardoor u volledige flexibiliteit heeft bij het integreren ervan in uw ruimte. Of het nu gaat om wandmontage, plafondmontage of inbouw, wij bieden oplossingen op maat voor al uw behoeften.

Dankzij onze intuïtieve content management software TELLIE kunt u moeiteloos uw boodschap aanpassen en updaten. Van het plannen van afspeellijsten tot het toevoegen van dynamische content, u heeft de volledige controle over wat er op het scherm wordt weergegeven.

Pixee, jouw digitale receptionist

Duurzaam en betrouwbaar

Onze displays zijn gebouwd om lang mee te gaan en bieden betrouwbare prestaties in zelfs de meest veeleisende omgevingen. Met robuuste constructie en hoogwaardige componenten kunt u vertrouwen op een display die zijn kracht behoudt, dag in dag uit.

Voeg een extra dimensie toe aan de bezoekersbeleving door nieuwe of reeds aanwezige schermen onderling te verbinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bezoekers met gepersonaliseerde pijlen op digital signage schermen langs het traject makkelijk de weg wijzen. Een multi-inzetbaar systeem van hotelkamer en vergaderzaal tot dokterskabinet.

Voordelen van digital signage

FAQ

Kan de Digital Stretched Display buiten worden gebruikt?

Onze displays zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis, maar kunnen worden gebruikt in semi-overdekte buitenruimtes met de juiste bescherming tegen weersinvloeden.

Is de content gemakkelijk te wijzigen?

Ja, onze displays worden geleverd met gebruiksvriendelijke content management software TELLIE waarmee u eenvoudig uw content kunt aanpassen en beheren.

Welke soorten media kunnen worden afgespeeld?

Onze displays ondersteunen een breed scala aan media-indelingen, waaronder afbeeldingen, video's, HTML5-content en meer.

Kom hier meer te weten over digital signage.

Of u nu een retailer, horecaondernemer, of vervoersbedrijf bent, onze Digital Stretched Display biedt een krachtige en veelzijdige oplossing om uw doelgroep te bereiken en te betrekken, waar ze zich ook bevinden. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en laat uw boodschap opvallen met onze displaytechnologie.

Maximaliseer Uw Impact, Overal Waar Uw Publiek Is

Met onze Digital Stretched Display kunt u uw boodschap overal laten zien waar uw publiek is, en dat met maximale impact. Of het nu gaat om het promoten van uw merk in een drukke winkelstraat, het informeren van bezoekers in een museum, of het vermaken van gasten in een hotellobby, onze displays bieden een veelzijdige en krachtige oplossing voor allerlei toepassingen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ontdek vandaag nog hoe onze Digital Stretched Display uw ruimte kan transformeren en uw boodschap kracht bij kan zetten. Neem contact op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing voor uw behoeften.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht