Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Reclameborden voetbal: zet content van sponsors in de kijker!

Je sponsors maken een belangrijk deel uit van het goed functioneren van je voetbalclub. Ben je op zoek naar kwalitatieve reclameborden om content van sponsors zo goed mogelijk in de kijker te zetten in jouw sportarena? Digital signage displays zijn hiervoor een uitstekende oplossing. Ontdek in dit artikel alle voordelen die Pixee digital signage van Connectify jouw club kan bieden!

Reclameborden voetbal
RAFC

LED-boarding is out, digital signage is in!

Reclameborden voetbal

LED-boarding is out, digital signage is in!

Tegenwoordig zie je nog heel vaak LED-boarding langs het sportveld. Deze ledschermen worden meestal gebruikt om content van sponsors op weer te geven of informatie over de match. Deze schermen zijn echter stilaan achterhaald: ze zijn niet erg makkelijk bedienbaar voor je technisch personeel. 

Door bepaalde technische eigenschappen van LED boarding heeft zo’n scherm namelijk een stroomvoeding van hoge capaciteit nodig. Hierdoor ontstaat er vaak ook een teveel aan reservecapaciteit, wat tot verspilling van energie en geld. Verder is de content die je erop kan weergeven  vrij beperkt.

Digital signage anderzijds kent de laatste jaren een grote opmars. Deze digitale schermen brengen dan ook heel wat voordelen met zich mee. Ze komen met een eenvoudig bedienbare software, die het mogelijk maakt om alle soorten content te verspreiden die je maar wilt:
  - content van sponsors
  - informatie over de match
  - bewegwijzering
  - veiligheidsvoorschriften
  - weergave van het menu…

Je kan deze digitale reclameborden zelfs koppelen aan live tv, RSS-feeds (Really Simple Syndication feeds) of audiovisuele afspeellijsten!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Vanaf nu wordt al je interne en externe communicatie geïntegreerd in één centraal en overzichtelijk systeem, zodat je technisch personeel heel wat tijd uitspaart. De content kan met digital signage eenvoudigweg op voorhand worden ingepland, zodat je tijdens de match zorgeloos kan genieten.

Benieuwd welke voordelen digital signage je kan bieden?

Reclameborden voetbal

Benieuwd welke voordelen digital signage je kan bieden?

Neem vandaag nog contact op met de digital signage experts van Connectify en ontdek alle mogelijkheden die digital signage jouw voetbalclub kan bieden!

Voordelen van digital signage

Bereik steeds de juiste personen op het juiste moment

Wie gebruik maakt van digital signage, bereikt steeds de juiste personen op het juiste moment. Dat komt omdat je de content heel eenvoudig en met slechts enkele drukken op de knop kan aanpassen en zelfs inplannen.

Zo kunnen verschillende schermen in je sportarena gebruikt worden voor meerdere doeleinden: tijdens de match kan een scherm dienen als live IPTV, en na de match transformeert het in een digitale menukaart. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit soort narrowcasting, waarbij je specifieke doelgroepen kan targeten op specifieke plaatsen en specifieke momenten (tegengestelde van broadcasting), is een uitstekende manier om je communicatie efficiënter te laten verlopen en een vlot verloop van elke match te verzekeren.

 

Digitale projecties spreken aan

Digitale projecties met bewegende en dynamische beelden spreken nu eenmaal veel meer aan dan de meer statische LED-boarding. Deze ledschermen, die je vaak ziet langs sportvelden, beschikken immers vaak niet over zo’n hoge helderheid en breed kleurengamma als digital signage-schermen. 

Dynamische advertenties zorgen ook voor een hogere ‘return on investment’ of een hoger rendement op je investering, volgens het communicatieadviesbureau Adsmurai.

Een digital signage reclamebord is dus een uitstekende manier om reclame van sponsors of eigen content extra goed in de kijker te zetten bij supporters en gasten. Je boodschap wordt vanaf nu op een duidelijke én aantrekkelijke manier weergegeven op alle gewenste signage-schermen in je sportarena.

Digital signage is de meest flexibele communicatietool

Digital signage reclameborden zijn bovendien ook nog eens erg flexibel. Zo kan je ze voor allerlei doeleinden gebruiken, naast het maken van reclame. Je kan ze ook koppelen aan een IPTV-systeem, zodat supporters live televisie kunnen kijken, bijvoorbeeld tijdens de match. Maar ze kunnen ook gekoppeld worden aan live RSS-feeds of audiovisuele afspeellijsten. Dit is een extra vorm van entertainment die niet te vinden is bij andere soorten reclameborden, zoals LED-boarding.

Pixee: het beste digital signage platform voor voetbalstadions

Pixee: het beste digital signage platform voor voetbalstadions

De experts van Connectify kiezen resoluut voor het Pixee digital signage product van Telenet. Waarom? Pixee is het beste allround digital signage platform op de markt. De talrijke extra functies waar je toegang tot hebt, gecombineerd met het gebruiksvriendelijke softwaresysteem en het Pixee content management system, maakt van Pixee een uitstekende keuze! Ontdek hier alle voordelen:

Reclameborden voetbal

Zet content van sponsors op de beste manier in de kijker!

Reclameborden voetbal

Zet content van sponsors op de beste manier in de kijker!

Met de digital signage borden van Pixee zet je reclame van sponsors op de beste manier in de kijker. Je zal versteld zijn van het prachtige kleurengamma en hoge helderheid waarover de Pixee displays beschikken!

Uiteraard kan je de reclame van sponsoren ook afwisselen met je eigen content. Je kan de schermen bijvoorbeeld gebruiken voor bewegwijzering, het weergeven van de menukaart, audiovisuele afspeellijsten, het aankondigen van evenementen, enzovoort. Vanaf nu gebeurt al je interne en externe communicatie vanuit één centraal en overzichtelijk systeem!

Herbeleef live alle hoogtepunten dankzij de ingebouwde IPTV-functie

Ook je Pixee digital signage bord komt met een ingebouwde IPTV-functie, die het mogelijk maakt om live televisie te kijken. Zo kan je de schermen tijdens de match doen overschakelen op de live uitzending van de match (vanop afstand!), zodat supporters in de tribune en vip-lounge alle hoogtepunten meteen ter plaatse kunnen herbeleven! Zo mis je nooit meer de belangrijke momenten die plaatsvinden op het voetbalveld.

Bespaar je technische dienst heel wat tijd en moeite

Technische dienst

Bespaar je technische dienst heel wat tijd en moeite

Ten slotte zal je ook je technisch personeel heel wat tijd en moeite besparen. Pixee is immers heel gemakkelijk in gebruik voor jong en oud. De software is intuïtief en vereist geen enkele technologische voorkennis. Content opstellen en delen was nog nooit zo makkelijk!

Gedaan met print, stickers, flyers en affiches: kies vanaf nu voor de digitale oplossing van Pixee en maak het jezelf wat gemakkelijker! Met enkele drukken op de knop stel je content samen en plan je ze in, waarna de geplande content meteen op alle gewenste schermen in en rond je sportarena verschijnt. Zo hoef jij je tijdens de voetbalmatch nooit meer zorgen te maken.

Ook genieten van de voordelen van Pixee? Dat kan!

Wil jij met jouw voetbalclub ook genieten van de voordelen van digital signage van Pixee? Neem vandaag nog contact op met onze experts. Ze zoeken samen met jou naar een oplossing, 100% op maat van jouw voetbalclub.

 • Ghelamco Arena en Royal Antwerp Footbal Club gingen je al voor!

RAFC Antwerp maakt reeds gebruik van Pixee!

Voetbalclub Antwerp - Logo

RAFC Antwerp maakt reeds gebruik van Pixee!

Ook voetbalclub Royal Antwerp FC maakt reeds gebruik van de Pixee digital signage schermen voor alle interne en externe communicatie. Het oude signage-systeem dat de club gebruikte, was niet eenvoudig in gebruik en nam teveel tijd in beslag voor het technisch personeel. Met Pixee is dat verleden tijd: “Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk”, aldus facility manager Kristof Verwilghen.

Reclameborden voetbal: waarom kiezen voor Pixee?

Pixee werkt kostenbesparend

Het grote voordeel van Pixee is dat het kostenbesparend werkt. In tegenstelling tot veel andere digital signage-oplossingen werkt Pixee niet met een externe player, maar met een innovatieve System-On-Chip technologie. Hierbij wordt de software rechtstreeks op de digital signage-schermen geïnstalleerd via een microchip met alle Pixee-informatie, waardoor er geen externe player meer nodig is.

Externe players verbruiken namelijk heel wat extra kosten. Met digital signage van Pixee heb je dat probleem dus niet meer, want enkel de schermen zelf verbruiken elektriciteit. Hierdoor zal je heel wat extra kosten besparen.

Telenet Business: geniet van de beste service én kwaliteit aan de scherpste prijzen!

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Onze jarenlange expertise op vlak van IT, gecombineerd met de producten en diensten van Telenet zijn werkelijk een gouden combinatie voor iedere voetbalclub die wil genieten van de beste signage-oplossing én service. Wie kiest voor Connectify, geniet dus van de voordelen van niet één, maar twee betrouwbare partners!

Ontvang een signage solution 100% op maat van jouw club

Als je kiest voor Pixee, ontvang je een kwalitatieve signage solution 100% op maat van zijn club. Of het nu gaat om slechts enkele schermen of honderd schermen: onze experts begeleiden je van A tot Z. Je bepaalt zelf het type scherm, het formaat en hoeveel schermen je wil aanschaffen. Zo ontvang je de signage solution die het beste bij jou past!

Neem vandaag nog contact op met onze experts voor een digital signage solution aan een scherpe prijs!

Wil je ook genieten van de voordelen van digital signage van Pixee? Dat kan! Onze experts helpen je graag met het vinden van de beste digital signage-oplossing voor jouw voetbalclub. Met al meer dan 20 jaar ervaring op vlak van IT kunnen onze experts je een uitstekend digital signage-systeem bezorgen, en dat aan de scherpste prijzen. Persoonlijk contact en een uitstekende service, dat is waar we voor staan. Neem vandaag nog contact op met onze digital signage experts voor meer informatie.

Toch nog niet helemaal overtuigd? Vraag je gratis demo aan!

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd van alle voordelen van digital signage van Pixee? Vraag dan een gratis demo aan, bij jou op locatie of in onze Innovation Rooms te Beernem. Onze digital signage experts tonen je met veel plezier alle handige functies die Pixee te bieden heeft, zodat je de voordelen zelf kan ervaren.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht