Pixee voetbal reclameborden: reclame maken was nog nooit zo makkelijk!

Ben je op zoek naar een eenvoudige, tijdbesparende manier om de reclameboodschappen van de sponsors van jouw voetbalclub te delen met het publiek? Met de Pixee digital signage-oplossing van Connectify verspreid je met één druk op de knop elke gewenste boodschap naar alle schermen in het stadion! Bovendien kunnen supporters dankzij de IPTV-functie ook elk hoogtepunt in de beste kwaliteit herbeleven, en dat alles aan een scherpe prijs.

Voetbal reclameborden
Voetbal reclameborden

Reclameborden & voetbal

Reclameborden voetbal

Reclameborden & voetbal

Sponsors - en hun reclameboodschappen - spelen sinds jaar en dag een grote rol op en rond het voetbalveld. Sponsorwerving maakt dan ook een belangrijk deel uit van elke succesvolle club. Het is niet alleen een manier om geld in het laatje te brengen - je onderhoudt er ook je Public Relations mee, bereikt nieuwe doelgroepen en vergroot je naamsbekendheid.

Kortom, je wil ten allen tijde op goede voet staan met je sponsors. Het is dan ook een goed idee om te investeren in een degelijke digitale reclame, zodat de content van je sponsors haarscherp en helder verschijnt bij het publiek.

Digital signage: de beste manier om reclame te maken

Voetbal reclameborden

Digital signage: de beste manier om reclame te maken

Tegenwoordig zie je overal rond het veld reclameborden - denk dan vooral aan de grote LED-boarding die we terugzien op televisie bij grote matchen. Maar ook achter de schermen worden digital signage borden dagelijks gebruikt om supporters, vips en spelers te informeren of om de hoogtepunten uit een match opnieuw af te spelen.

Dat is nu net het grote voordeel van deze digital signage borden: ze kunnen ingezet worden voor alle communicatie op en rond het voetbalveld! Supporters de weg wijzen? Boodschappen van de sponsors weergeven? De hoogtepunten van de match live herbeleven dankzij IPTV? Met onze Pixee digital signage oplossing kan het allemaal!

De veelzijdigheid en flexibiliteit die deze technologie met zich meebrengt maakt het de investering meer dan waard. Niet alleen zal je de totaalbeleving van supporters en vips aanzienlijk verbeteren dankzij deze hoogstaande digitale projecties, je zal ook de werklast van de technische dienst van jouw voetbalclub verlichten. Ontdek hieronder alle voordelen van de Pixee digital signage software.

Meer weten over de Pixee digital signage-oplossing voor voetbalclubs? Neem gerust contact op met onze experts. Ze staan je met raad en daad bij om samen met jou de beste oplossing te vinden voor jouw voetbalclub.

Pixee: de beste digital signage software op de markt!

Pixee digital signage maakt communiceren en entertainen makkelijker dan ooit tevoren. Niet alleen supporters en vips zullen fan zijn, maar ook jouw technische dienst zal er voordelen van ondervinden. Ontdek hieronder alle voordelen van de Pixee digital signage software:

1. Digitale reclame: toon reclameboodschappen van sponsors

Met digital signage van Pixee toon je eenvoudig alle reclameboodschappen van je sponsoren, haarscherp en in de beste kwaliteit. Deze digitale schermen dienen dus als een soort van reclamebord dat je makkelijk toestaat om op eender welk moment de content aan te passen. Je kan zelfs de content van je sponsors op voorhand inplannen, vanuit je luie zetel, en vanop afstand!. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken en verliest je technische dienst op belangrijke momenten geen tijd.

De boodschap die wordt weergegeven hoeft natuurlijk niet per se een reclameboodschap te zijn. Je kan de schermen ook inzetten voor andere communicatiedoeleinden. Zo kan je supporters makkelijk de weg wijzen, meer informatie meegeven over de wedstrijden of het menu weergeven. Je past op eender welk moment de content aan, naargelang de tijd of het publiek. The sky is the limit!

2. IPTV: herbeleef in realtime alle hoogtepunten uit een match

Een andere functie van onze digital signage-schermen is dat ze ook een IPTV-functie bezitten. Met IPTV (Internet Protocol TeleVision) bekijk je elke match live, op alle signage-schermen doorheen het stadion! Zo kunnen je supporters en vips alle belangrijke hoogtepunten tijdens de voetbalwedstrijd in realtime herbeleven, zodat ze nooit iets moeten missen. Pixee is de beste manier om de totaalbeleving van je supporters naar een hoger niveau te tillen!

3. Bespaar je technische dienst heel wat tijd en moeite

Het Pixee-product is ontworpen om het leven voor de technische dienst van voetbalstadions een beetje makkelijker te maken. Daar waar de verouderde beeldschermen veelal één per één bediend moesten worden, maakt Pixee het eenvoudig om alle schermen vanuit één centraal en overzichtelijk punt te beheren via een overzichtelijk digitaal platform.

Bovendien kunnen we bij Connectify dankzij de System-On-Chip technologie steeds snelle technische bijstand geven indien nodig. Omdat we de Pixee-software rechtstreeks op de schermen installeren via een microchip kunnen onze experts je schermen eenvoudig vanop afstand monitoren en zo snel eventuele problemen opsporen en oplossen. Door deze technologie is het ook mogelijk om de software op maat aan te passen aan jouw smaak. Bij een betrouwbare partner als Connectify kan je trouwens altijd rekenen op een uitstekende expertise.

RAFC Antwerp ging je al voor!

RAFC

RAFC Antwerp ging je al voor!

Ook voetbalclub Royal Antwerp FC (RAFC) was op zoek naar een nieuwe manier om de schermbeleving voor supporters naar een hoger niveau te tillen. Het beheer van het oude signage-systeem waarvan de club gebruik maakte nam namelijk veel te veel tijd in beslag en was omslachtig in gebruik.

Dankzij Pixee kunnen de supporters van RAFC nu maximaal genieten van alle hoogtepunten van elke match. Maar ook de content van de sponsors wordt makkelijk op voorhand ingepland. Met Pixee verliest de voetbalclub geen kostbare tijd meer: “Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk,” aldus facility manager Kristof Verwilghen.

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Sinds enkele jaren is Connectify een vaste Telenet Business partner. Onze gecombineerde expertises zorgen ervoor dat we B2B (business to business) signage-oplossingen kunnen leveren aan de scherpste prijzen. Onze jarenlange ervaring met IT en schermbeleving, gecombineerd met de producten en diensten van Telenet, zorgt ervoor dat we je gegarandeerd de beste ervaring kunnen bieden die momenteel op de markt te vinden is!

Connectify: wij leveren voetbal reclameborden op maat

Wij zorgen voor digital signage solutions voor voetbal aan scherpe prijzen. Ons doel is om de technologie op en rond sportvelden een upgrade te geven en het leven van je technische dienst makkelijker te maken. Persoonlijk contact, service op maat en een snelle technische bijstand is waar we voor staan. Neem vandaag nog contact op met onze experts voor meer informatie over Pixee digital signage.

Toch nog niet helemaal overtuigd?

Kom dan gerust eens langs in onze Innovation Rooms te Beernem. Onze experts tonen je graag alle functies van Pixee digital signage, zodat je de voordelen zelf kan ervaren!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht