Pixee digital signage maakt stadionreclame snel en eenvoudig!

Je sponsoren spelen een belangrijke rol voor je sportclub. Investeren in stadionreclame die de content van sponsoren op de beste manier in de kijker zet, is dus een goed idee. In dit artikel ontdek je Pixee, het digital signage platform waarmee je in een handomdraai reclameboodschappen verspreidt én alle hoogtepunten uit elke match live herbeleeft. Connectify zorgt voor een oplossing op maat.

Stadionreclame
Stadionreclame

Stel sponsoren en supporters tevreden met straffe content

Stadionreclame wordt gezien door heel veel, soms zelfs miljoenen mensen. Of het nu gaat om een sportwedstrijd of een groot evenement: de kans dat heel wat ogen op je reclameborden vallen is groot. Je sponsoren vinden het dan ook belangrijk dat hun content op een kwalitatieve manier wordt weergegeven aan supporters en toeschouwers. Maar ook je trouwe supporters zelf zullen betere en meer kwalitatieve schermen appreciëren. Het is dus geen slecht idee om na te denken over een investering in kwalitatieve stadionreclame voor jouw stadion.

Eerst zien, dan geloven?

Eerst zien, dan geloven?

Wil je eerst zelf alle voordelen van digital signage-schermen ervaren? Neem dan vandaag nog contact op met onze experten voor een gratis demo in onze Innovation Rooms te Beernem of bij jou op locatie. Ze tonen je met veel plezier alle functies van het Pixee digital signage platform en hoe het de werklast van je technische dienst aanzienlijk kan verlichten.

Stadionreclame

Pixee: het allround digital signage platform voor stadions

1. Zet elke commerciële boodschap in de kijker

Op een doeltreffende manier reclame maken, dat doe je met Pixee. De Pixee digital signage schermen zijn een echte publiekstrekker dankzij hun modern design en prachtig ultra high brightness display met hoge pixeldichtheid. Dat maakt de schermen ideaal om zowel binnen als buiten te gebruiken, want ook in fel zonlicht zijn ze goed zichtbaar.

Je deelt met Pixee elke commerciële boodschap van je sponsoren. Of het nu gaat om tekst, video of ingesproken reclameboodschappen: je content wordt steeds in de hoogste kwaliteit overgebracht naar de ontvanger. Zo is er een mooie winst verzekerd voor jou én je sponsoren in de sportarena.

Je kan uiteraard ook andere belangrijke informatie delen met de Pixee-schermen. Zo kan je de schermen inzetten voor bewegwijzering, de menukaart weergeven, belangrijke veiligheidsvoorschriften meedelen, enzovoort. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

2. Herbeleef live alle hoogtepunten, in de hoogste kwaliteit

Het live herbeleven van alle hoogtepunten van het evenement behoort eveneens tot de mogelijkheden. Dankzij de ingebouwde IPTV-functie van Pixee kan je live televisiekijken. Je hebt dus ook de mogelijkheid om de match of het evenement te livestreamen, rechtstreeks naar alle schermen in je stadion. Zo stel je je meest trouwe supporters meer dan tevreden!

3. Bespaar je technische dienst heel wat tijd en moeite

Het grootste voordeel van Pixee is dat je je content van je stadionreclame eenvoudig op voorhand klaarzet. Bij belangrijke voetbalwedstrijden hoeft je technisch personeel zich dus geen zorgen te maken over het snel klaarzetten of doorsturen van content, want alles is reeds van tevoren geregeld, zelfs vanuit je luie zetel. Sit back and enjoy!

Ook wat betreft het beheer en onderhoud van de schermen kan je op twee oren slapen. Als jouw trouwe IT-expert neemt Connectify al die taken voor eigen rekening. Zit je met een technisch probleem, dan kan je meteen terecht bij onze helpdesk. Dankzij de System-On-Chip technologie waar Pixee gebruik van maakt kunnen we vanop afstand ingrijpen. Via een eenvoudige microchip ontvang jij al je Pixee-software en blijven wij verbonden met je systeem, zodat we meteen kunnen ingrijpen. Is er toch verdere hulp nodig? Dan komen onze experten dezelfde dag nog ter plaatse.

Snel en makkelijk content van sponsors verspreiden? Kies voor digital signage van Pixee!

Snel en makkelijk content van sponsors verspreiden? Kies voor digital signage van Pixee!

Wil je ook genieten van de voordelen van Pixee digital signage in jouw stadion? Dat kan! Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de digital signage experten van Connectify. Ze gaan samen met jou op zoek naar een oplossing die 100% antwoord biedt op de noden van jouw club.

Reclameborden voetbal

Pixee is aantrekkelijk én easy-to-use

Reclameborden voetbal

Pixee is aantrekkelijk én easy-to-use

De Pixee-schermen zijn niet alleen geweldige publiekstrekkers vanwege hun moderne uitstraling en hoogwaardige beeldschermen, ze zijn ook nog eens heel makkelijk in gebruik. Je navigeert met gemak door de software, die enorm intuïtief is. Al je personeel, zowel je technische dienst als minder technisch ervaren personeel, kan met gemak content creëren en opstellen. Je maakt eenvoudig content met de voorziene templates of creëert je eigen design en zet het in de planning. Zo is elke reclameboodschap voorzien op het juiste moment in de match.

Royal Antwerp FC maakt reeds gebruik van Pixee!

Ook voetbalclub Royal Antwerp FC maakt tijdens elke match gebruik van de Pixee digital signage-schermen. Hun oude signage-systeem was niet gebruiksvriendelijk en nam te veel tijd in beslag om op te stellen en klaar te zetten voor elke match. Sinds ze Pixee gebruiken, kunnen ze met gemak content opstellen en doorsturen naar alle schermen in het stadion. 

Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én  gebruiksvriendelijk. - Kristof Verwilghen

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is een erkende Telenet Business partner. Dat wil zeggen dat we onze klanten steeds de beste service en kwaliteit kunnen bieden die op de markt te vinden is. De kwalitatieve producten en diensten van Telenet gecombineerd met onze expertise van meer dan 20 jaar op vlak van IT is een winning combo voor iedere sportclub die wil genieten van een uitstekende allround service. De producten en diensten van Telenet zullen het leven van jou en je personeel een stuk makkelijker maken. Zo kunnen niet alleen wij, maar kan ook jij goede zaken doen.

Pixee in jouw stadion? Dat kan!

Interesse in Pixee voor jouw sportarena? Onze experten bekijken graag samen met jou wat Connectify voor jou kan betekenen. Graag helpen wij je met het vinden van een oplossing op maat die een volledig antwoord biedt op al jouw vragen en noden. Zo kunnen we van jouw stadion een echte publiekstrekker maken. Neem vrijblijvend contact op met Connectify en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht