Reclameborden stadion: deel content van sponsors in de hoogste kwaliteit!

Het stadion is het uithangbord van iedere sportclub. Je wil supporters en sponsors dan ook de beste en meest kwalitatieve schermbeleving bieden. Met de Pixee digital signage-oplossing van Connectify deel je met één druk op de knop reclameboodschappen van je sponsors, herbeleef je live alle hoogtepunten én bespaar je je technische dienst heel wat tijd en moeite! 

Ontdek in dit artikel alle voordelen die Pixee digital signage jouw club kan bieden.

Reclameborden stadion
Reclameborden stadion

Weg met traditionele reclamepanelen! Digitale signage is dé oplossing voor reclame in stadions

Reclameborden stadion

Weg met traditionele reclamepanelen! Digitale signage is dé oplossing voor reclame in stadions

Je kent de traditionele vormen van reclame voor (voetbal)stadions vast wel: traditionele reclamepanelen, digitale projecties… Deze manieren van reclame maken zijn echter achterhaald. Het gebruik en onderhoud van deze schermen neemt immers veel tijd in beslag voor je technische dienst, en bovendien zijn ze ook niet altijd van de beste kwaliteit.

Digital signage is de nieuwe manier van reclame maken! Deze digitale schermen zijn niet alleen een streling voor het oog, maar zijn ook nog eens erg eenvoudig in gebruik. Met slechts enkele drukken op de knop verspreid je elke gewenste boodschap naar alle schermen in je stadion.

Deze schermen kunnen voor alle interne en externe communicatie ingezet worden. Zo verspreid je eenvoudigweg reclamecontent van je sponsors, wijs je supporters de weg of deel je het menu of de drankkaart in de VIP-lounge.
Reclameborden stadion

Digital signage biedt echter meer mogelijkheden dan alleen het delen van boodschappen. Zo heb je ook de mogelijkheid om deze schermen te koppelen aan een IPTV-systeem, zodat je alle hoogtepunten van de match live kan herbekijken. Maar je kan een signage-systeem ook koppelen aan andere softwares, zoals bijvoorbeeld een teller die bijhoudt hoeveel mensen er momenteel in het stadion aanwezig zijn. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Pixee: de beste software voor reclame!

Reclameborden stadion

Pixee: de beste software voor reclame!

Connectify kiest resoluut voor de Pixee digital signage software van Telenet. Pixee maakt van elk scherm een interactief televisiescherm, dat het mogelijk maakt om eenvoudig reclameboodschappen te delen of live televisie te kijken. Bovendien zal Pixee je technische dienst ook heel wat tijd en moeite besparen! 

Ontdek hieronder alle handige functies van digital signage van Pixee:

Eenvoudig digitale reclame maken voor sponsors

Je sponsors spelen een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van je club. Het is dan ook een goed idee om te investeren in kwalitatieve schermen, die de producten en diensten van je sponsors uitstekend in de kijker kunnen zetten.

Pixee maakt het gemakkelijk om de content van je sponsors en adverteerders op elk moment aan te passen naargelang tijd, plaats of zelfs doelgroep! Wil je in de tweede helft een andere boodschap weergeven dan tijdens de eerste? Of wil je aangepaste boodschappen in de VIP-lounge en in de tribune? Alles is mogelijk. Met Pixee bereik je in één klap de juiste personen.

De content wordt weergegeven op ultra high brightness displays met hoge helderheid en prachtige kleuren. Hierdoor creëren deze digitale borden een hoge attentiewaarde voor, tijdens en na wedstrijden. Bovendien is de Pixee signage software enorm eenvoudig in gebruik, zodat iedereen eenvoudig de content kan aanpassen!

IPTV-functie: herbeleef live alle hoogtepunten!

Pixee dient niet enkel als digital signage-platform voor adverteren, maar ook als televisie. Je hebt de mogelijkheid om Pixee te koppelen aan een IPTV-systeem, zodat je alle hoogtepunten meteen live tijdens de wedstrijd kan herbekijken (indien de match wordt uitgezonden). Zo hoeven supporters nooit meer je belangrijkste momenten te missen! 

Lees hier meer over IPTV bij Connectify en de voordelen dat het biedt voor jouw organisatie!

Of je nu een miljoenenpubliek bereikt of een kleiner supportersaantal hebt, de belangrijkste momenten van een voetbalmatch live kunnen herbeleven biedt een grote meerwaarde. Met de Pixee digital signage-schermen bekijk je de standpunten van al je camera’s live en in de hoogste kwaliteit. Klaar om geschiedenis te schrijven?

Bespaar je technische dienst heel wat tijd en moeite

Tot slot zal je ook je technische dienst heel wat tijd en moeite besparen, wanneer je gebruikmaakt van de Pixee digital signage-schermen. Bij traditionele vormen van reclame was het immers vaak erg tijdrovend voor je technische dienst om telkens de content en reclames te creëren en klaar te zetten.

De Pixee digital signage software is daarentegen enorm eenvoudig in gebruik. Met slechts enkele klikken stel je je boodschap op en verspreid je je boodschap naar elke ideale plek in je stadion, zelfs vanuit je luie zetel! Bovendien kan je je content ook op voorhand inplannen, zodat een advertentie op het juiste moment afgewisseld wordt met hoogtepunten vanaf je hoofdcamera op het veld.

De experts van Connectify staan ook steeds voor je klaar bij technische problemen. De software achter Pixee is simpel: we zetten eenvoudigweg een slimme Pixee-chip in een scherm naar keuze, en you’re ready to go! Dankzij deze innovatieve System-On-Chip technologie kunnen we alle schermen gemakkelijk monitoren vanop afstand en technische bijstand verlenen indien nodig. Zo verliest je technische dienst nooit meer onnodig tijd met de schermen in je stadion!

Ook RAFC Antwerp maakt gebruik van Pixee!

RAFC

Ook RAFC Antwerp maakt gebruik van Pixee!

Ook voetbalclub Royal Antwerp FC (RAFC) maakt al gebruik van Pixee digital signage. De club was op zoek naar een nieuwe manier om content van sponsors te delen en de schermbeleving voor supporters naar een hoger niveau te tillen. Met Pixee kan de club in slechts enkele klikken content delen en afwisselen met live hoogtepunten uit de match.

Ook de technische dienst van Royal Antwerp FC is tevreden met de keuze voor Pixee. Met Pixee verliest de voetbalclub immers geen kostbare tijd meer: “Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk”, aldus facility manager Kristof Verwilghen.

Wil jij ook een upgrade geven aan je stadion?

Met de digital signage software van Connectify kan je eenvoudig en snel content weergeven op onze kwalitatieve schermen. Van sponsorcontent tot eigen reclame, het is allemaal mogelijk. Contacteer ons voor een offerte!

 • Ghelamco Arena en RAFC zijn je al voorgegaan met digital signage!

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Concreet betekent dat dat we jouw club kunnen verzekeren van de beste service en kwaliteit die op de markt te vinden is. De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met de jarenlange expertise op vlak van IT van Connectify, is werkelijk een winning combo voor iedere club die de schermbeleving voor supporters en sponsors naar een hoger niveau wil tillen.

Reclameborden stadion? Connectify helpt!

De Pixee digital signage-schermen zijn een uitstekende investering voor iedere sport- of voetbalclub die zijn supporters de beste schermbeleving wil bieden, de werklast van zijn technische dienst wil verlichten en het stadion volledig futureproof wil maken! De experts van Connectify gaan samen met jou op zoek naar een allround oplossing op maat voor jouw club! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Connectify, jouw Tellie en IPTV-expert

Toch nog niet helemaal overtuigd? Kom dan gerust eens langs in onze Innovation Rooms te Beernem. Onze experts tonen je graag alle functies van Pixee digital signage, zodat je de voordelen zelf kan ervaren!

Ik wil een gratis demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht