Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Reclameborden sport: zet content van sponsors extra in de kijker!

Je sponsors zijn een belangrijk onderdeel van je sportclub. Ben je op zoek naar een manier om content van sponsors extra in de kijker te zetten in jouw stadion? Met de Pixee digital signage-schermen van Connectify plan je gemakkelijk de content op voorhand in, zodat je je tijdens de match geen zorgen hoeft te maken. Bovendien komt Pixee met een ingebouwde IPTV-functie, zodat je alle hoogtepunten tijdens de match live kan herbekijken! Ontdek in dit artikel alle voordelen van Pixee.

Reclameborden sport
Reclameborden sport

Stel je sponsors en supporters tevreden met straffe content

Reclameborden sport

Stel je sponsors en supporters tevreden met straffe content

Je sponsors spelen een belangrijke rol in het dagelijks functioneren van je sportclub. Ze steunen je club niet alleen op financieel vlak (of in natura), ze hebben ook een groot effect op fans. Het is dan ook een goed idee om te investeren in kwalitatieve schermen die de content van je sponsors goed in de kijker kunnen zetten bij toeschouwers en supporters.

Digital signage-schermen doen bewegende beelden extra in het oog springen

Digital signage (ook wel: ‘digitale bewegwijzering’) wordt steeds vaker de norm voor sportclubs en organisaties die sponsors en supporters toch dat tikkeltje meer willen geven. Deze digitale schermen zijn dan ook veel kwalitatiever dan traditionele reclameborden. Dankzij hun hoge resolutie en helderheid, springt je content dan ook meteen in het oog, zowel indoor als outdoor.

Het grote voordeel van digital signage reclameborden, is dat ze vrijwel volledig kunnen aangepast worden aan jouw noden en wensen. Je kan met digital signage meer dan alleen maar reclame maken. Zo kunnen deze schermen, dankzij de System-On-Chip technologie, gekoppeld worden aan softwares die jouw technisch team momenteel al gebruikt.

Wat is dat precies, System-On-Chip? Deze geavanceerde technologie houdt in dat alle informatie die jouw digital signage-scherm nodig heeft, gepland staat op één kleine microchip. De chip wordt eenvoudigweg in je display geïnstalleerd, en zo ben je klaar om gebruik te beginnen maken van digital signage en alle mogelijkheden dat het biedt!
Reclameborden sport

Zo kan je bijvoorbeeld een teller die het bezoekersaantal meet, koppelen met het digital signage platform, dat vervolgens deze informatie weergeeft op alle gewenste digital signage-schermen. Alles is mogelijk. Je kan de content uiteraard ook volledig op voorhand inplannen, zodat je technisch team zich tijdens de match geen zorgen meer hoeft te maken!

Maar digital signage-schermen bieden nog meer mogelijkheden! Wist je dat je deze kwalitatieve reclameborden ook kan koppelen aan een IPTV-systeem, zodat je alle hoogtepunten uit een match ogenblikkelijk en ter plaatse kan herbeleven? Toeschouwers en supporters zullen dit een grote meerwaarde vinden!

Misschien vind je dit ook interessant:

Digital signage van Pixee: de beste digitale reclameborden voor sportclubs

Reclameborden sport

Digital signage van Pixee: de beste digitale reclameborden voor sportclubs

Connectify kiest resoluut voor de Pixee digital signage solution van Telenet. Deze kwalitatieve reclameborden ogen niet alleen heel mooi, maar zijn ook nog eens enorm eenvoudig in gebruik en bieden de gebruiker tal van extra functies

Ontdek hieronder alle voordelen van digital signage van Pixee.

Zet content van sponsors extra in de kijker

Met een Pixee digital signage reclamebord zet je content van sponsors extra in de kijker bij toeschouwers en supporters. Of het nu gaat om de tribune of VIP-lounge, om indoor of outdoor schermen, je mag ervan verzekerd zijn dat alle content op de mooiste manier weergegeven wordt!

Je kan de schermen uiteraard ook gebruiken om andere content weer te geven, zoals bewegwijzering, menu’s, audiovisuele afspeellijsten, RSS (Really Simple Syndication)-feeds… De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Zo’n flexibiliteit vind je alleen bij digital signage-schermen!

Het Pixee-product heeft een uitstekende afwerking, zowel op vlak van hardware als software. De schermen zijn van de beste kwaliteit en beschikken over een hoge resolutie en helderheid, zodat de schermen goed zichtbaar zijn in alle weersomstandigheden. De content van je sponsors zag er nog nooit zo goed uit!

Bovendien is het ook erg gemakkelijk voor je technische dienst of ander personeel om de content op te stellen en klaar te zetten voor de match. Dankzij de eenvoudige, intuïtieve interface kan je in slechts enkele klikken content opstellen, plannen en delen naar alle schermen binnen je gebouw!

Herbeleef ogenblikkelijk alle hoogtepunten uit een match

Pixee kan ook gekoppeld worden met een IPTV-systeem, zodat je de digital signage-schermen ook kan gebruiken om live televisie te kijken. Dit is een grote toegevoegde waarde voor supporters, zowel in de tribune als VIP-lounge. Het is fijn om de hoogtepunten van elke match meteen te kunnen herbekijken.

Bespaar je technische dienst heel wat tijd én moeite

Digital signage-schermen zijn ten slotte een perfecte manier om je technische dienst heel wat tijd én moeite te besparen. Zo hoeven ze zich geen zorgen meer te maken over het opstellen en uitsturen van de content, want dat gebeurt vanaf nu met slechts enkele klikken, vanuit één centraal en overzichtelijk systeem!

Bovendien kan je technische dienst voortaan rekenen op IT-support technische bijstand van de experts van Connectify. Dankzij de System-On-Chip technologie kunnen we de schermen vanop afstand monitoren en zo eventuele technische problemen oplossen.

Wanneer er vragen zijn of de schermen werken even niet naar behoren, staan de experts van Connectify meteen paraat. Onze technische dienst staat 24/7 telefonisch voor je klaar of komt ter plaatse langs.

Pixee in jouw sportclub? Dat kan!

Wil jij ook genieten van alle voordelen van Pixee? Neem vandaag nog contact op met een van onze digital signage experts. Ze helpen je graag met jouw zoektocht naar een digital signage-oplossing op maat van jouw sportvereniging.

 • Reeds 50+ Vlaamse bedrijven gingen je al voor!
Voetbal Connectify CTA

Waarom kiezen voor Connectify?

Reclameborden sport

Waarom kiezen voor Connectify?

Geniet steeds van de beste kwaliteit én service

Wie kiest voor Pixee, krijgt er steeds een uitstekende kwaliteit en service bij. Wanneer je kiest voor traditionele vormen van reclame, zoals LED-boarding of sponsorborden, komt er vaak heel wat gedoe bij kijken. Zo moet je bijvoorbeeld zelf nog het plaatmateriaal kiezen, content opstellen of de schermen zelfs installeren.

Dat is bij Connectify niet het geval! We bezorgen je een compleet digital signage-systeem, inclusief kwalitatieve digital signage hardware en software. We monteren de schermen, installeren de software en zorgen ervoor dat de software gekoppeld wordt aan al je andere devices. Ook na de plaatsing van de schermen blijven onze experts je uiteraard nauw bijstaan met de allerbeste support.

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Telenet Business Partner

Connectify is een vaste Telenet Business partner

Connectify is sinds enkele jaren een vaste Telenet Business partner. Daardoor kan je als club genieten van niet één, maar twee betrouwbare partners. De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met onze jarenlange ervaring op vlak van IT, is een winning combo voor iedere sportclub die wil genieten van de beste kwaliteit en service die momenteel op de markt te vinden is.

We zoeken naar een oplossing 100% op maat van jouw sportclub

Of het nu gaat om signage solutions op grote of kleine schaal: onze experts zoeken steeds samen met jou naar een oplossing op maat van jouw club. Hoeveel schermen je wil benuttigen en van welke extra functies je wil gebruikmaken, kies je volledig zelf. Je bepaalt ook zelf het formaat van elk scherm, of kan zelfs verschillende formaten combineren om tot een volledig gepersonaliseerde signage-oplossing te komen voor jouw sportclub. The sky's the limit!

Wil jij ook gebruikmaken van alle voordelen van Pixee? Connectify is dé specialist in digital signage voor sportclubs!

Gedaan met de ouderwetse LED-boarding of sponsorborden met stickers: tijd om je sportclub futureproof te maken! Connectify is dé specialist in digital signage reclameborden (sport, retail, immo, smart city…). Dankzij onze jarenlange ervaring op vlak van IT kunnen we jouw sportclub de beste digital signage solution garanderen, 100% aangepast aan jouw noden en wensen. Neem vandaag nog contact op met één van onze digital signage experts voor gratis advies.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht