Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digitale reclameborden voetbalveld: zet de sponsors in de kijker! 

De ideale plek om te adverteren is een plaats waarop veel camera’s gericht zijn. Zoals een sportarena. Dat er dan zo veel advertenties worden getoond tijdens een voetbalmatch, is het publiek meestal al gewoon. Wil je ervoor zorgen dat sponsors goed in de kijker worden gezet tijdens elke match? Dan zijn de moderne digitale reclameborden van Connectify dé oplossing voor jou! Met deze digitale reclameborden vergroot je jouw bereik!

Meetingruimte 2 - O-Forty

Be the eyecatcher met Pixee reclameborden

Digitale reclameborden voetbalveld

Be the eyecatcher met Pixee reclameborden

Wanneer men tegenwoordig live of vanuit de eigen zetel een voetbalmatch kijkt, zijn we al gewend aan de statische reclame die er meestal gebruikt wordt; langs het veld worden borden met de logo’s van sponsors geïnstalleerd, die weinig aandacht trekken. Voor adverteerders is het moeilijk om zo in het oog te springen tijdens match.

Traditionele reclamepanelen zijn dan ook passé. Wil je in het oog springen van het live publiek en de camera’s, dan zal een investering in digitale reclame voor jou erg winstgevend zijn!

Wil je meerdere sponsors de kans geven om een blikvanger te zijn bij supporters? Dan zijn de Pixee digital signage schermen van Connectify jouw oplossing. Zowel in indoor sporthallen als buiten op het veld toon je prachtige bewegende beelden, waardoor een hoge attentiewaarde van het publiek gegarandeerd wordt.

De software: Pixee

De software die we bij Connectify gebruiken om digitale projecties op schermen mogelijk te maken, heet Pixee.

Met Pixee wordt het tonen van advertenties tijdens een wedstrijd een fluitje van ‘n cent! Bovendien krijg je ook de mogelijkheid om de match live uit te zenden op de schermen en de belangrijkste momenten uit te lichten, zodat de supporters in het stadion kunnen genieten van de beste ervaring!

Voordelen van Pixee digital signage

Digitale reclameborden voetbalveld

Voordelen van Pixee digital signage

Steeds vaker omringen digitale schermen het voetbalveld tijdens sportwedstrijden. Ontdek hier alle voordelen van Pixee digital signage:

Verhoog de beleving voor supporters

Met digitale reclameborden op het voetbalveld verhoog je de totale beleving voor supporters aanzienlijk. Supporters appreciëren het wanneer ze de hoogtepunten van de match in een hoge resolutie ter plaatse kunnen terugkijken, en dat is met digital signage van Pixee mogelijk! Ook de vips in de loges waarderen het wanneer er gepersonaliseerde content wordt weergegeven.

Bovendien kunnen de Pixee signage-schermen ook worden ingezet om supporters en vips de weg te wijzen of belangrijke veiligheidsinformatie weer te geven. Ook die kleine attenties verhogen de totale beleving voor de supporters.

Zet de sponsors in de kijker

Sponsors zijn bijna niet weg te denken uit de voetbalwereld en spelen een belangrijke rol. Het is dan ook van groot belang dat hun content op de beste manier in de kijker wordt gezet bij supporters in het stadion en in de loges. Met digital signage van Pixee zet je de content van sponsors met enkele drukken op alle schermen in het stadion.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Je boodschap aanpassen aan de locatie van de match of andere actuele elementen, wordt met digitale reclame een stuk gemakkelijker. Je kan bijvoorbeeld tijdens de eerste en tweede helft van de match andere content tonen, of het team dat op dat moment speelt aanmoedigen met een slogan. Zo tref je het doelpubliek extra in het hart!

Digitale reclameborden voetbalveld

Referentie: RAFC Antwerp

Je moet ons natuurlijk niet op ons woord alleen geloven. Connectify plaatste al in enkele voetbalstadia de Pixee signage displays, waaronder RAFC Antwerp. De voetbalclub was op zoek naar een manier om de beleving voor de supporters en vips naar een hoger niveau te tillen, en daar bood Pixee het perfecte antwoord op!

“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én  gebruiksvriendelijk.” - Kristof Verwilghen

Connectify: jouw partner voor LED boarding

RAFC voetbalstadion

Connectify: jouw partner voor LED boarding

Kwaliteitsvolle hardware en software

Bij Connectify garanderen we je een digitaal scherm en signage-software van de beste kwaliteit. De ultra high brightness schermen beschikken over de beste beeldkwaliteit. Op die manier toon je prachtige bewegende beelden, zelfs in fel zonlicht.

Beheer eenvoudig de inhoud van al je reclame

Via het eenvoudige content management systeem van Connectify wordt het beheren van je digitale schermen makkelijker dan ooit. Onze software is eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk, waardoor de content op je scherm, live en op tv, er in enkele tellen perfect zal uitzien!

Connectify, jouw partner voor digitale reclameborden!

Al zin om jouw mooi beeld te delen met de voetbalwereld via digitale schermen? De experten van Connectify regelen voor jou de beste digital signage schermen en software, zodat je jouw supporters de beste ervaring kan bieden. Aarzel niet en contacteer ons voor een demo!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht