Digital signage expo: hét ideale promotiemiddel 

Wanneer je deelneemt aan een expo om nieuwe mogelijke klanten aan te trekken, is het natuurlijk van belang dat je in het oog springt van de potential buyers. De Pixee digital signage expo oplossing van Connectify zal jou als bedrijf of organisatie gegarandeerd in de schijnwerper zetten bij voorbijgangers en potentiële klanten. Bekijk wat wij kunnen bieden, zowel voor een expo als in onder andere een sportarena

Lees hieronder meer over hoe wij bijdragen aan the digital signage industry met onze expo solution, en jou op de kaart kunnen zetten.

Wat is digital signage?

Digital signage expo

Wat is digital signage?

Digital signage van Pixee is een prachtig communicatiemiddel dat voor allerlei doelen kan worden ingezet. Je kan bezoekers verwelkomen, je producten promoten, en eender welke boodschap overbrengen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

De content die je deelt op je digital signage-scherm pas je aan op elk gewenst moment, afhankelijk van de tijd, plaats en zelfs het publiek! A wide range of possibilities: dát is wat je met Pixee ontvangt!

Digital signage expo

Omdat Pixee zo flexibel is, betekent dit ook dat het dé digital signage solution is voor je expo of event! Wat zijn nu de voordelen van digital signage voor jouw expo?

Attract and inform a broad community interested in your product

Aangezien Pixee inzetbaar is in alle sectoren door haar flexibiliteit, kan je er op een expositie dus ook een groot publiek mee aantrekken. Ben je een industrieel bedrijf, een retail store, een start-up of a veteran in the business? Jouw publiek aantrekken zal tijdens en na het event van een leien dakje lopen met Pixee, dé oplossing voor digital signage expo.

Digital signage enhances experiences in the physical world

Digital signage expo

Digital signage enhances experiences in the physical world

Tegenwoordig ontvangen we het grootste deel van reclame niet in de fysieke wereld, maar online. Ondertussen zijn we hier al erg aan gewend, waardoor zulke reclame vaak aan ons voorbij gaat. Tijdens een event waar je een nieuw publiek wil aantrekken, is dit natuurlijk niet de bedoeling!

De Pixee digital signage expo solution is niet alleen veelzijdig, maar ook indrukwekkend! Met onze digital signage displays, geproduceerd met de hoogste beeldschermkwaliteit en intense kleurcontrasten, zal jouw bedrijf of organisatie uitblinken op de expositie. 

Pixee: the solution for digital signage

De signage-oplossing van Connectify is in the digital signage industry een vertrouwde speler. Lees hier welke bedrijven je voorgingen!

Immo Axel Lenaerts
“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was.”
Gebouw O-Forty
“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve werklast.”
“Dankzij de digital signage schermen van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.”
RAFC voetbalstadion
“Digital signage van Pixee was de beste oplossing voor ons, want het is snel én gebruiksvriendelijk.”

Connectify: jouw signage-partner at the event

Nieuwe klanten aantrekken en je doen opvallen op je expo: that’s our goal. Met Pixee trek je gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers, klanten of gasten!

Zin gekregen om jouw bedrijf een moderne uitstraling te geven op je expositie? De digital signage experts van Connectify staan voor je klaar met persoonlijk advies om jouw bedrijf volledig klaar te stomen voor je expo!

Contacteer ons

Wil je zelf eens de Pixee expo solution ervaren? Vraag dan vandaag nog je gratis, vrijblijvende demo aan! De Connectify innovation rooms zijn volledig uitgerust met de Pixee signage-technologie, zodat je alle functies zelf kan uittesten!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht