Sportarena schermen: 

zet content van sponsors in de kijker met digital signage van Pixee!

In je sportarena is het van groot belang dat je gebruik maakt van schermen van goede kwaliteit. Niet alleen de content van sponsors moet immers goed in het oog springen, maar ook je eigen content moet zichtbaar zijn. In dit artikel ontdek je meer over Pixee: het beste allround digital signage platform dat momenteel op de markt te vinden is! Connectify helpt je met je zoektocht naar de beste digital signage-oplossing voor jouw sportarena.

Reclameborden voetbal
Reclameborden voetbal

Pixee: schermen die je content uitstekend in de kijker zetten!

Reclameborden sport

Pixee: schermen die je content uitstekend in de kijker zetten!

Connectify kiest resoluut voor het Pixee digital signage platform van Telenet. Waarom? Pixee biedt jouw sportclub niet alleen tal van handige functies wat betreft het efficiënt verspreiden van content, maar is ook nog eens enorm eenvoudig in gebruik! Zelfs personeel zonder enige technische voorkennis kan moeiteloos content opstellen en verspreiden. Ontdek hieronder alle handige functies van Pixee:

1. Eenvoudig boodschappen verspreiden: verspreid content van sponsors of promoot een gezonde levensstijl

Met digital signage software van Pixee verspreid je zelf eenvoudige boodschappen naar alle schermen in je sportarena. Content van sponsors, belangrijke boodschappen, bewegwijzering, het menu, veiligheidsinformatie… noem maar op. Alles verschijnt vanaf nu op de verkozen schermen, zodat je boodschap steeds bij de juiste personen terechtkomt.

Connectify koos resoluut voor het Pixee-concept van Telenet. Waarom? Pixee is eenvoudig en intuïtief in gebruik, zowel voor technisch ervaren werknemers als voor werknemers met een minder goede technologische kennis. De Pixee-technologie maakt het makkelijk om afbeeldingen, tekst en video toe te voegen aan de schermen, de content in te plannen en door te sturen naar alle schermen in je stadion. Communiceren was nog nooit zo eenvoudig!

Met de Pixee digitale reclameborden deel je dynamische content die meteen de aandacht van de ontvanger trekt. Je promoot producten en diensten van sponsors, deelt belangrijke boodschappen en veel meer, maar je hebt ook de mogelijkheid om wat meer sfeer te brengen door bijvoorbeeld in de achtergrond audiovisuele afspeellijsten af te spelen of live RSS-feeds weer te geven. 

Je kan de content zelfs afwisselen met wat ‘luchtigere’ informatie, zoals bijvoorbeeld informatie over de gezonde levensstijl van het team of enkele interessante weetjes uit de ploeg. Of wat dacht je van wat aangepaste content voor de kinderen onder de supporters? Ook dat is mogelijk! Met deze toegevoegde functies stel je je supporters én sponsors gegarandeerd tevreden.

Lees hier meer over digital signage.

Wist je dat…

Wist je dat…

Wie voor Pixee  kiest bespaart op termijn heel wat geld. Pixee werkt namelijk met een System-On-Chip technologie, waarbij de software rechtstreeks op de schermen geïnstalleerd wordt via een microchip. In tegenstelling tot andere digital signage-schermen, die vaak met externe players werken (die heel wat meer verbruiken), verbruik je met Pixee enkel de energie van het scherm zelf. Win-win!

Reclameborden sport

2. Herbeleef live alle hoogtepunten dankzij IPTV

Wat Pixee zo uniek maakt is de ingebouwde IPTV-functie. IPTV (Internet Protocol TeleVision) maakt het mogelijk om live televisie te kijken via het internet, net zoals op je decoder thuis!

Wil je bijvoorbeeld graag de match tussen twee schermers kunnen volgen in de hoogste kwaliteit? Met de IPTV-functie van Pixee heb je de mogelijkheid om tijdens de match de live uitzending ook uit te zenden op alle digital signage-schermen in je sportarena. Zo beleef je alle hoogtepunten rechtstreeks en in de hoogste kwaliteit. Je hoeft dus niet te investeren in extra schermen en/of decoders, want met Pixee ontvang je het beste van twee werelden!

Deze ingebouwde IPTV-functie maakt de digital signage solution van Pixee uitermate geschikt voor allerlei verschillende soorten sporten: van tennis tot voetbal, van atletiek tot volleybal: de digital signage screens van Pixee versterken elk hoogtepunt van de match aanzienlijk!

Zet jouw sport in de kijker!

Zet jouw sport in de kijker!

Wil jij ook genieten van een van de beste tools voor communicatie die momenteel te vinden is? Neem dan vandaag nog contact op met de digital signage experts van Connectify. Samen met jou gaan ze op zoek naar de beste digital signage solution, 100% op maat van jouw sportarena.

Reclameborden sport

3. Uitstekende technische bijstand achteraf

Wie kiest voor de digital signage solution van Pixee kiest ook voor een uitstekende technische bijstand achteraf. Tot lang na het aanschaffen van de digital signage screens kan je genieten van de expertise en services van de digital signage experts van Connectify. Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar en staat meteen voor je klaar in geval van nood. Daar mag je op rekenen!

Digital signage van Pixee, dat is…

Eenvoudig boodschappen verspreiden

Het Pixee digital signage platform maakt het eenvoudig voor je personeel om snel en efficiënt boodschappen te verspreiden naar alle schermen in je sportarena.

Alle hoogtepunten live herbeleven dankzij IPTV

Dankzij de ingebouwde IPTV-functie herbeleven je supporters in de tribune of vip-ruimte alle hoogtepunten rechtstreeks op de schermen. Pixee is dus multi-inzetbaar!

Uitstekende technische bijstand achteraf

Wie kiest voor Pixee, kiest voor een uitstekende technische bijstand achteraf. De experten van Connectify begeleiden je van A tot Z, ook na de installatie van de Pixee-schermen!

Royal Antwerp FC maakt reeds gebruik van Pixee!

Er wordt reeds gebruik gemaakt van Pixee in tal van sportclubs, waaronder ook Royal Antwerp FC. De voetbalclub was niet langer tevreden met het oude digital signage systeem, omdat het beperkt was in zijn functies en niet makkelijk was in gebruik. De technische dienst van RAFC verloor keer op keer heel wat tijd met het klaarzetten en onderhouden van de oude digital signage-schermen.

“Je kan zelfs vanuit je luie zetel de content aanpassen”

Daarom koos RAFC resoluut voor de digital signage oplossing van Pixee! Met Pixee kan het technisch personeel nu eenvoudig de content opstellen, inplannen en doorsturen naar alle schermen in de sportarena. “Je kan zelfs vanuit je luie zetel de content aanpassen,” aldus facility manager Kristof Verwilghen.

Lees hier de volledige testimonial van RAFC.

Waarom kiezen voor Connectify?

1. Connectify is een vaste partner van Telenet

Connectify is sinds enkele jaren een vaste partner van Telenet Business. Kortom betekent dat dat we jou steeds kunnen verzekeren van de beste service én kwaliteit. De producten en diensten van Telenet, gecombineerd met de jarenlange expertise op vlak van IT van Connectify, maakt werkelijk een winning combo voor iedereen die op zoek is naar één vaste en betrouwbare partner.

2. System-On-Chip: bespaar kosten!

Zoals eerder vermeld bespaart iedereen die gebruik maakt van de Pixee screens heel wat kosten op lange termijn. Enerzijds is dat zo omdat Pixee gebruik maakt van de System-On-Chip technologie die ervoor zorgt dat er geen externe player meer nodig is (die anders heel wat zou verbruiken).

Anderzijds zijn de Pixee digital signage displays ook een investering op lange termijn. We verzekeren je ervan dat je met Pixee kiest voor een duurzaam signage-systeem van de beste kwaliteit, met de meest gebruiksvriendelijke software én met een uitstekende technische bijstand achteraf.

Stel zelf je ideale digital signage pakket samen!

Bij Connectify stel je zelf je ideale digital signage pakket samen uit onze volledige collectie van digital signage-schermen. Kies uit grote of kleine schermen, schermen in landschap of portret… Onze experts gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw sportarena!

De Pixee digitale reclameborden voor sport zijn steeds van hoge kwaliteit, vervaardigd uit het beste materiaal en beschikken over ultra high brightness displays, zodat ze ook goed zichtbaar zijn in fel zonlicht. Ook het ontwerp van de schermen is strak en modern, zodat het goed past bij de uitstraling van je sportclub. Neem vandaag nog contact op met de digital signage experts van Connectify en ontdek ons volledige digital signage gamma!

Pixee digital signage schermen in jouw sportarena?

Wil jij ook profiteren van de voordelen van digital signage van Pixee in jouw sportarena? Dat kan! De digital signage-experts van Connectify staan met hun jarenlange ervaring in IT met veel plezier voor je klaar. Samen met jou gaan ze op zoek naar de meest kwalitatieve reclameborden voor jouw stadion. Neem vandaag nog contact op met onze experts voor meer informatie, kom langs in onze innovation rooms, of vraag je gratis demo aan.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht