Thank a nurse

Thank a nurse overhandiging

Het personeel van het Sint-Trudo ziekenhuis in Sint-Truiden krijgt 70 hotelovernachtingen cadeau in Hotel Astoria in De Haan. Het hotel was onder de indruk hoe zwaar het ziekenhuis getroffen werd door de coronacrisis, waardoor ze een sponsoractie hebben opgezet. Bedrijven, ondernemers en particulieren konden hotelovernachtingen aankopen, en dat bleek een succes. Ook met Connectify wilden we graag ons steentje bijdragen.

"Het is een prachtig cadeau, een heel mooi signaal naar onze medewerkers die tijdens de coronacrisis hard gewerkt hebben", zegt personeelsdirecteur Jan Van Mierlo. "Sint-Trudo is zeer zwaar getroffen, we hebben heel snel heel veel patiënten binnen gekregen. Ze verdienen dat absoluut."


We gaan een soort tombola organiseren om de overnachtingen te verdelen

Jan Van Mierlo, personeelsdirecteur


Er werken meer dan 1.000 mensen in het ziekenhuis, dus er zal een selectie moeten gebeuren om de 70 overnachtingen te verdelen. "Omdat we het heel moeilijk vinden om te kiezen, gaan we een tombola organiseren om de overnachtingen te verloten", gaat Van Mierlo verder. "Je kan onmogelijk zeggen dat het alleen voor verpleegkundigen van corona-afdelingen van toepassing is. We hebben veel andere medewerkers, zoals poetshulpen of logistieke medewerkers. En we willen die niet in de kou laten staan. Zij verdienen het om net zoals onze artsen een prijs te winnen."

Bron: VRT