Data

Serverkast - data infrastructuur

De kern van uw corebusiness

Gedurende een periode van 20 jaar heeft Connectify zich kunnen specialiseren in het uitdenken en uitrollen van volledige netwerkinfrastructuren. We hebben ervaring in zowel high level switching als de vernieuwing van serverparken. Evengoed kunnen wij uw bestaande omgeving monitoren en first/second line support bieden.

Lees hieronder meer over onze data diensten.

Databeveiliging

Uw IT-omgeving is de kern van uw onderneming. Het beveiligen van uw netwerk, uw data maar ook uw bedrijfsgebouwen is dan ook een topprioriteit. Elke schakel in uw netwerk dient gemonitord te kunnen worden op mogelijke bedreigingen of ongewenste toegang. Zeker door de nieuwe mogelijkheden van werken die steeds populairder worden zoals BYOD of thuiswerken wordt de uitdaging steeds groter.

Voor al deze zaken heeft u in Connectify een vaste partner. Startend van een persoonlijke analyse door onze security specialisten, werken we voor u een toekomstgericht plan uit om de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt, of zal worden, aan te pakken.

Specialisten in Data en IT

Virtualisatie & Cloud

Virtualisatie kan een volgende stap zijn in het proces om uw IT-omgeving en bestaande infrastructuur efficiënter te benutten. Met Virtualisatie breek je de directe link tussen fysieke apparatuur en de applicaties die daarop draaien. Door het toepassen van virtualisatie kan je op één fysieke host verschillende virtuele servers laten draaien. Hierdoor wordt de hardware optimaal benut en heb je dus minder nodig.

  • Optimalisatie bestaande hardware
  • Kostenbesparend
  • Milieubewust
  • Business Continuity en Disaster Recovery

Virtualisatie IT-omgeving - cloud

Microsoft & Linux support

OS Ondersteuning

Onze specialisten zijn zowel bedreven in OS Windows als Linux en kunnen dus ook vlot op beide systemen support bieden. Heeft uw organisatie nood aan een partner op vlak van IT? Geef ons snel een seintje.

Microsoft en Linyx support