Digital signage voor de communicatie met meer dan 13 miljoen bezoekers van World Expo Dubai

  • Digital signage
  • Uitstekende service
  • Vlekkeloze installatie op korte termijn

Ook op het Belgisch paviljoen in World Expo Dubai kon Connectify zeker niet ontbreken. Om de communicatie naar de meer dan 13 miljoen bezoekers zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zorgden we voor een voor een complete installatie en configuratie van 12 Pixee digital signage schermen.

“Dankzij de digital signage schermen van Connectify tonen wij onze bezoekers dat we een  stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat.” 

Volgens directeur Myriam Cops zijn de digital signage schermen van Connectify een absolute meerwaarde voor alle medewerkers en bezoekers van World Expo Dubai:

“We kunnen de schermen gemakkelijk aanpassen aan het evenement van de dag. Zo kunnen we een warm welkom bieden aan elke bezoeker, wat toont dat we een stapje verder kunnen gaan. Mensen appreciëren dat ook.”De digital signage schermen worden er voor verschillende doeleinden ingezet. Meerdere keren per dag maakt het team gebruik van de schermen om dingen aan te kondigen, reclame te maken, filmpjes af te spelen voor extra achtergrondinformatie of zelfs om de menukaart weer te geven.

“De technische ondersteuning is altijd heel goed en correct verlopen.” 

Dankzij Connectify beschikt World Expo Dubai over een eenvoudig systeem dat een antwoord biedt op alle interne en externe communicatie. Bovendien is ook de Pixee digital signage software eenvoudig in gebruik:

“De software zelf is heel makkelijk te navigeren en vooral ook heel gebruiksvriendelijk. Als er een probleem is, worden we ook meteen geholpen door Connectify. Vanwege de verre afstand waren we in het begin een beetje op onze hoede, maar de technische ondersteuning is altijd heel goed en correct verlopen.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.