Een prestigieuze 98” OLED Videowall en digital signage voor UK Realty Agents Limited

  • 20 digital signage schermen
  • 98" LG OLED Videowall
  • Koppeling met de database voor immobiliën
  • Service op maat
  • Vlekkeloze installatie
Digital signage

Vastgoedgroep UK Realty Agents Limited in Londen was op zoek naar een stabiel en betrouwbaar systeem dat aan hun unieke vereisten kon voldoen, over verschillende locaties heen.


Connectify zorgde voor een 98” LG OLED Videowall en een wall met 20 digital signage schermen voor het weergeven van immopanden. Bovendien werd deze hardware volledig geïntegreerd met de bestaande database voor immobiliën.

“De schermen zijn een complete wauw-factor  voor onze klanten.” 

“Met vier verschillende implementaties op vier verschillende locaties, waren wij geen eenvoudige case voor Connectify”, zegt System Engineer Stijn Deryckere. “We hebben locaties in Londen, Gent, Brussel en Sluis. Dankzij Connectify werken we nu met één lokale server over de verschillende locaties heen. Dat werkt feilloos ondanks het feit dat we met verschillende tijdzones zitten.”

“Een oneindige flexibiliteit, maar toch easy to deal with.” 

Deryckere: “Onze vestiging in Londen is dankzij Connectify spectaculair mooi geworden. De LG Oled Videowall is een complete wauw-factor voor elke klant die langskomt en tilt de communicatie naar een hoger niveau. Bovendien is er ook een volledige integratie gebeurd van de software met de bestaande database waarmee we al werkten. Het is een systeem dat draait en blijft draaien met een oneindige flexibiliteit, maar toch easy to deal with.


UK Realty Agents Limited was op zoek naar een betrouwbare partner die toch aan al hun unieke vereisten kon voldoen en koos voor Connectify om hun project te realiseren, om verschillende redenen:


Deryckere: “Het is een beetje een en-en-verhaal. Niet alleen is het product mooi, maar het werkt ook goed. Het is low-level in gebruik en zit conceptueel ook goed in elkaar. Maar ook de communicatie en technische bijstand waar we op kunnen rekenen bij Connectify is een enorm groot pluspunt. Ook de moeilijke zaken en pijnpunten konden telkens besproken worden en we zochten samen naar de juiste oplossing. Een partner die ervoor openstaat om alles te bespreken, was precies wat wij nodig hadden.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.