Hoe Connectify winkeldiefstallen bij The Camping Store tegenhield

Bij de 5000m² grote kampeerwinkel The Camping Store in het Belgische Evergem kunnen ze meepraten over winkeldiefstal. Op basis van de ervaringen met de oude vestiging in Lochristi, is besloten heel moderne camerabewaking in te voeren. Hierbij worden medewerkers in geval van diefstal meteen gealarmeerd.

The Camping Store is een filiaal van een keten met winkels in België en Frankrijk. Dagelijks komen er duizenden mensen op zoek naar spullen om het kampeerbestaan dragelijk te maken. Helaas is niet iedereen altijd bereid om daarvoor te betalen.

The-camping-store Digital signage

De oude winkel in Lochristi was met 3500m² al een van de grootste winkel van de keten. De hoeveelheid producten die er werd verkocht is onvoorstelbaar. In juni ging de nieuwe vestiging in Evergem open.

De directie wilde de winkelactiviteiten, maar niet de ellende meeverhuizen. Daarom werd besloten een professioneel beveiligingsbedrijf, Connectify in Beernem, onder de arm te nemen. In de nieuwe winkel van 5000m² zou winkeldiefstal tot het verleden moeten behoren. Daarvoor installeerde Connectify een camerasysteem met vijftig IP-camera’s waarmee niet alleen de volledige winkelvloer, maar ook niet-toegankelijke gebieden voor de klanten, zoals het magazijn, worden geobserveerd.

Bron: beveiligingnieuws.nl

Benieuwd naar
onze oplossingen 
voor camerabeveiliging?