Een vernieuwde etalage met Pixee digital signage voor paramedische groepspraktijk Sain et Sauf

  • Digital signage
  • Uitstekende service
  • Vlekkeloze installatie

Toen onze digital signage-expert Wim langsging bij paramedische groepspraktijk Sain et Sauf, merkte hij meteen dat de huidige etalage een moderne upgrade verdiende. De oude raampresentatie van Sain et Sauf was namelijk te statisch en sprong niet in het oog. Daar bracht digital signage van Pixee verandering in: dankzij Pixee is de interactie met de klanten van Sain et Sauf aanzienlijk verbeterd!

“Een dynamische raampresentatie die meteen in het   oog springt is een uitstekend lokmiddel  voor nieuwe   klanten.” 

Zaakvoerster Viki Tilleman vindt digital signage van Pixee een absolute meerwaarde voor de praktijk, die ook gekoppeld is aan een huidverbeterings- en afslankingsinstituut: “Onze praktijk bevindt zich op een drukke steenweg, waar dagelijks heel wat volk voorbijkomt. Daarom vond ik het een goed idee te investeren in een dynamische raampresentatie, die meteen bij iedereen in het oog springt. Het is een uitstekend lokmiddel voor nieuwe klanten.”

“Dankzij de dynamische beelden maak je meteen een blijvende indruk.” 

Tilleman: “We passen onze boodschappen zelfs aan naargelang het thema of de periode waarin we ons bevinden. Zo maak ik tijdens de Lenteshopping een aangepaste boodschap ‘Spring is in the air’, we kunnen dus telkens uitspelen op het thema. Pixee is op dat vlak een leuke en flexibele tool.”

"We passen onze boodschap zelfs aan naargelang het thema of de periode waarin we ons  bevinden. Pixee is op dat vlak een leuke en flexibele tool." 

“Ook het contact met Connectify verloopt steeds naar wens”, zegt de zaakvoerster. “Ik kan Connectify altijd bereiken als er iets is. Ze doen ook steeds moeite om ter plaatse te komen en voor elk probleem zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Zo’n persoonlijke aanpak apprecieer ik enorm.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.