Digital signage in de vergaderruimtes van Meeting Center O-Forty

  • Digital signage
  • Telenet Connectiviteit & Communicatie
  • Een uitstekende service
  • Vlekkeloze installatie

In Meeting Center O-Forty in Oostkamp zorgde Connectify voor digital signage in de vergaderruimtes en inkomhal, alsook een betrouwbare internetverbinding en een tool waarmee de schermbeleving kan aangestuurd worden. Dankzij de gepersonaliseerde digital signage in het Meeting Center kan O-Forty een geautomatiseerde verwelkoming bieden aan al zijn klanten.

“Dankzij de Pixee digital signage software hebben we een minimale administratieve  werklast.” 

Het hypermoderne Meeting & Business Center O-Forty biedt kantoorruimtes voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op Research & Development. Daarom is het belangrijk dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Connectify zorgde voor digital signage in het Meeting Center, waar bezoekers met een persoonlijke verwelkoming op de schermen ontvangen worden. Ook alle connectiviteit werd door Connectify voorzien, van vaste internetlijnen tot stabiele wifi-netwerken, zodat alles probleemloos en geautomatiseerd verloopt.

“De schermen zorgen voor een gevoel van betrokkenheid bij de klant.” 

Volgens Marketing Manager Maaike Spanhove is de digital signage een absolute meerwaarde voor O-Forty. “Als Meeting Center vinden we het belangrijk dat er een goede kwaliteit wordt aangeboden van tv-schermen. Dankzij de persoonlijke aanpassingen die we kunnen maken, verloopt alles ook veel vlotter. De naam van de klant verschijnt aan het onthaal en hij weet meteen waar hij moet zijn. De schermen zorgen zo ook voor een gevoel van betrokkenheid bij de klant.

“De integratie met onze software maakt de ervaring voor elke klant eenvoudig, snel en  efficiënt.” 

Onze Pixee digital signage schermen verbeterden ook de algemene customer experience voor de klanten van O-Forty: “Het is de bedoeling dat klanten volledig zelfstandig hun meeting boeken, hier toekomen en zelf de weg naar de vergaderzaal kunnen vinden. Dat hele proces is volledig met elkaar geïntegreerd, wat de ervaring voor iedereen die een vergaderruimte huurt eenvoudig, snel en efficiënt maakt.”

Voor een groot Meeting Center als O-Forty is het moeilijk om alle boekingen manueel te beheren. De Pixee digital signage software en de koppeling ervan met de huidige software die aanwezig was, was daarom een ideale oplossing voor O-Forty.

Maaike Spanhove: “We hoeven de schermen niet manueel te updaten qua content met meeting informatie of persoonlijke verwelkoming, omdat ze vanuit ons boekingssysteem gevoed worden. Daardoor hebben wij een minimale administratieve werklast.

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.