Een stabiele telecominfrastructuur voor NSAC Oostende

  • VoIP-telefonie
  • Telenet Connectiviteit
  • Camerabeveiliging
  • Badgelezers voor toegangscontrole

Sinds 2019 verzorgt NSAC North Sea Aviation Center privé- en zakelijke vluchten op de luchthaven Oostende-Brugge. Als luchthaventerminal is het belangrijk om te alle tijde te beschikken over een stabiele en betrouwbare internet- en telefoonverbinding die je niet in de steek laat. Connectify zorgde voor een volledige telefonie- en internetoplossing, alsook een beveiligingssysteem met bewakingscamera’s en badgelezers voor toegangscontrole.

“Connectify zorgde voor een stabiele telecominfrastructuur die aan al onze eisen voldoet.” 

“Wij zijn een bedrijf dat 24/7 draait”, zegt CEO Erik Vermeersch. “Het is daarom dus operationeel zeer belangrijk dat wij continuïteit kunnen genieten op vlak van telecom. Op het moment dat onze telefoon of internet zou uitvallen, is dat als luchthaventerminal een ramp. Connectify heeft ervoor gezorgd dat we kunnen rekenen op een stabiele telecominfrastructuur die aan al onze eisen voldoet.”

“Met Connectify beschik je op elk moment over een persoonlijk aanspreekpunt.” 

“Het grote voordeel van met een partner als Connectify samen te werken, is dat je op elk moment over een persoonlijk aanspreekpunt beschikt”, zegt Vermeersch. “Bij grote nutsbedrijven weet je als bouwheer vaak niet goed bij welke instantie je juist terecht moet voor elektriciteit, gas en telecom. Bij Connectify heb je dan het beste van twee werelden: een persoonlijke aanpak én een professionele telecominfrastructuur dankzij de bemiddeling met Telenet Business.”


Al van bij de eerste kennismaking was het voor NSAC duidelijk dat ze Connectify zouden kiezen als partner voor het verzorgen van de telecominfrastructuur. “Connectify straalde meteen een zekere professionaliteit uit. De klik was er meteen en het vertrouwen was er, dus die keuze was snel gemaakt.”

“We kunnen steeds rekenen op technische bijstand van techniekers die hun vak duidelijk  kennen.

Vermeersch: “Mijn verwachtingen zijn zeker voldaan. We zaten tijdens het project met een tijdsdruk en Connectify is er in geslaagd de telecominfrastructuur snel op poten te zetten voor de deadline. Bovendien gebeurt ook de aftersales heel netjes en vlot. We kunnen steeds rekenen op technische bijstand van techniekers die hun vak duidelijk kennen.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.