Een nieuwe telefonie- en netwerkinfrastructuur voor Kennisjobs

  • 3CX in de cloud
  • Telenet Connectiviteit & VoIP
  • BASE Mobile
  • Firewall
  • 365-beheer

Uitzendbureau Kennisjobs zocht naar een stabiele en betrouwbare all-in-one oplossing voor de interne en externe communicatie die ze dagelijks moeten voeren, alsook een betere connectiviteit.

Connectify zorgde voor een nieuwe telefonie- en netwerkinfrastructuur met 3CX in de cloud, Telenet ConnectiviteitVoIP en andere IT-services zoals 365-beheer en een Firewall. Hierdoor verbeterde de  communicatie en connectiviteit binnen het bedrijf drastisch.

“Connectify creëerde voor ons een hassle-free omgeving waarin de klanten ons snel kunnen bereiken.” 

Als uitzendbureau is het noodzakelijk voor Kennisjobs om over een stabiele en betrouwbare telefonie- en internetverbinding te beschikken. “Connectify creëerde voor ons een hassle-free omgeving waarin de klanten ons snel kunnen bereiken”, zegt zaakvoerder Hendrik Bogaert. “Ook onze interne communicatie loopt een pak vlotter dankzij Connectify.”

“De oplossingen van Connectify zijn uitstekend voor de retentie van mijn personeel.” 

Ook op vlak van human resources toont deze investering zijn rendement: “Het is een flinke investering, maar ze loont zeker en vast. Dankzij Connectify kan ik mijn personeel het neusje van de zalm aanbieden op vlak van telefonie. Het feit dat je altijd met de laatste nieuwe zaken kan uitpakken, is uitstekend voor de retentie van mijn personeel.

“Dankzij Connectify kan ik mijn personeel het neusje van de zalm aanbieden op vlak van telefonie.” 

“De mensen van Connectify zijn heel gedreven en professioneel. Ze zijn ook stressbestendig, het lukt hen bijzonder goed om alle vragen en problemen op te vangen. Het is een knap en vooruitstrevend bedrijf, dat toch luistert naar de noden van de klant.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.