Interwest Veurne: een gestroomlijnde communicatie over verschillende locaties heen

  • Upgrade van de verouderde IT-infrastructuur
  • Telenet Connectiviteit & Communicatie
  • Digital signage
  • Camerabeveiliging

Maatwerkbedrijf Interwest in Veurne stelt meer dan 500 werknemers tewerk met als hoofdactiviteiten co-packing, houtbewerking, diensten zoals groenonderhoud en schilderen, en allerlei andere losse opdrachten.


Door de uitbreiding van het bedrijf naar verschillende vestigingen was een upgrade van de oude IT-infrastructuur meer dan noodzakelijk. Ook zochten ze naar een all-in-one oplossing voor alle interne en externe communicatie van het bedrijf, en die oplossing vonden ze bij Connectify!

Volgens IT-verantwoordelijke Davy Beke was de keuze om met Connectify in zee te gaan snel gemaakt: “We waren op zoek naar één partner voor alle diensten, zodanig dat we een single point of contact hebben dat instaat voor telefonie, connectiviteit, digital signage en het camerasysteem.  Connectify biedt al die diensten aan én heeft voor al die categorieën ook telkens een expert waarbij we terechtkunnen. Dat was voor ons eigenlijk een ideale oplossing.”

“De 3CX-software biedt handige functies die  uitstekend zijn voor ons bedrijf, dat vaak in  contact staat met klanten en leveranciers.” 

Beke: “De bedoeling is dat er een nieuw gecentraliseerd systeem komt, dat door beide vestigingen vanop afstand te bedienen is. Zo zullen we gebruikmaken van het 3CX-systeem om de communicatie te stroomlijnen. De handige functies die deze software biedt zijn uitstekend voor ons bedrijf, dat vaak in contact staat met klanten en leveranciers. Zo hoeft niemand bijvoorbeeld nog zijn telefoonnummer uit te geven en kunnen klanten ons meteen bereiken op het centrale telefoonnummer, waar de telefooncentrale hen kan doorverbinden met de juiste mensen. Dat komt bovendien ook wat professioneler over.”

“Pixee was voor ons de ideale oplossing, aangezien het eenvoudig en intuïtief in gebruik is en  vanop afstand te bedienen is.

Connectify voorzag Interwest Veurne ook van Pixee digital signage schermen doorheen het bedrijf. “We willen dat beide vestigingen de presentaties gemakkelijk vanop afstand kunnen klaarzetten om mensen in te lichten over alle belangrijke informatie, zoals wanneer er nieuwe mensen gestart zijn, verlofdagen of belangrijke veiligheidsinformatie”, zegt Beke. “Daar was Pixee dan ook de ideale oplossing voor, aangezien het eenvoudig en intuïtief in gebruik is en vanop afstand te bedienen is.

“Het is enorm handig dat we nu over één contactpunt beschikken voor al onze vragen en  problemen.” 

“Ook het contact met Connectify loopt altijd heel vlot. Doorheen het hele project hebben we goed met elkaar kunnen communiceren, dus daar zijn we dan ook heel tevreden over”, aldus Beke. “Het is enorm handig dat we nu over één contactpunt beschikken voor al onze vragen en problemen. Connectify heeft een goed overzicht van onze volledige IT-infrastructuur en kan snel ingrijpen waar nodig.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.