Communicatie en connectiviteit voor Gheeraert Transport

  • 3CX in de cloud
  • Telenet Connectiviteit & VoIP
  • BASE Mobile

Transportfirma Gheeraert Transport zocht naar een totaaloplossing om hun interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen. Ons team van experts zorgde hier voor vaste en mobiele telefonie met VoIP en een stabiel netwerk.

“We kunnen elkaar nu makkelijker vinden dan vroeger.” 

Volgens zaakvoerder Peter Gheeraert is het een grote meerwaarde dat alle communicatie met internen en externen nu geïntegreerd is in één platform, over de verschillende vestigingen heen:

“We kunnen elkaar makkelijker vinden dan vroeger, aangezien alles nu uniform is over de verschillende vestigingen heen. Ook onze klanten komen dankzij de virtuele receptie sneller bij de juiste persoon terecht.”

Eén van de grote voordelen van de zakelijke telefonie-oplossingen van Connectify is het centraal beheer van de infrastructuur.

“Waar we vroeger meerdere omgevingen moesten beheren, kunnen we nu één centrale omgeving beheren. Dat is een groot voordeel voor de onderhoudskosten.”

“Bij Connectify weten we dat we met  mensen samenwerken die de markt  kennen en de juiste oplossingen kunnen  aanbieden.” 

Gheeraert vond het belangrijk een IT-partner te vinden met kennis van zaken en een persoonlijke aanpak. “Bij Connectify weten we dat we met mensen samenwerken die de markt kennen en de juiste oplossingen kunnen aanbieden. Het is een lokale speler die altijd bereikbaar is als het nodig is.”

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.