Een moderne raampresentatie met ultra high brightness displays voor Immo Axel Lenaerts

Bespaar tijd door alle beelden op het juiste moment weer te geven. Live of uitgesteld? Nu met automatische aan/uit functies.

Elke toepassing koppelen we probleemloos. Content wordt automatisch bijgewerkt waardoor jouw schermen nooit verouderde info weergeven.

Digitaal is het nieuwe normaal! Je bevestigt jouw imago als modern vastgoedkantoor die mee is met zijn tijd.

Bij Immo Axel Lenaerts in Gent stelden we vast dat het oude raampresentatiesysteem de panden niet echt in de spotlight zette. Daarom stelde Connectify ultra high brightness displays voor met de digital signage software van Pixee. Een oplossing die veel flexibeler, dynamischer en zichtbaarder is dan traditionele raampresentatiesystemen.

De klassieke raampresentaties die je vandaag nog bij veel immokantoren terugvindt, zijn vaak niet goed leesbaar - zeker in fel zonlicht - en enorm tijdrovend in gebruik. Bovendien zijn ze niet overzichtelijk en heb je weinig tot geen opties als het aankomt op het personaliseren van de content die je weergeeft. Daar maakt Pixee voor eens en altijd komaf mee!

“De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons  als immokantoor een belangrijke vereiste was.”

Volgens zaakvoerder Axel Lenaerts zijn de schermen een grote meerwaarde voor alle externe communicatie die het immokantoor wil voeren: “Dankzij Pixee kunnen wij heel doelgericht werken en veel meer beelden naar buiten brengen dan voorheen. Bovendien beschikken de ultra high brightness displays over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was. Onze content moet te allen tijde zichtbaar zijn voor iedereen die onze zaak passeert.”

“De Pixee-software is ook erg gemakkelijk in gebruik”, zegt de zaakvoerder. “Ons personeel bedient de schermen makkelijk zelf en kan de content op elk gewenst moment aanpassen. Deze manier van werken is optimaal, en enorm efficiënt. Vroeger moesten we handmatig de papieren in de raampresentatiesystemen vervangen, waar we lang aan moesten prutsen en veel tijd mee verloren. Met Pixee gebeurt alles geautomatiseerd, en hoeven wij ons geen zorgen te maken. In vergelijking met Pixee wordt al de rest antiek.”

“Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat  mensen veel meer aanspreekt dan vroeger.” 

Axel Lenaerts: “We maken enorm veel gebruik van alle mogelijkheden die Pixee met zich meebrengt, en hopen in de toekomst nog meer van onze kantoren te voorzien van Pixee digital signage screens. Onze panden worden nu op een dynamische en interactieve manier weergegeven, wat mensen veel meer aanspreekt dan vroeger. We horen ook van andere zaken in de buurt dat ze toch wel vaak mensen zien stilstaan voor onze etalage. Onze gemoderniseerde raampresentatie moet dus blijkbaar wel opvallen voor voorbijgangers.”

“Bij Immo Axel Lenaerts staan we voor kwaliteit, en dat is nu net wat Pixee uitstraalt!” 

De soorten content die je kan weergeven met Pixee zijn eindeloos. Pixee is dus ook een uitstekende manier om de relaties met klanten te onderhouden of nieuwe klanten aan te trekken. Zo gebruikt Immo Axel Lenaerts de digital signage screens ook om in contact te staan met iedereen die hun zaak voorbij komt: “We wensen de mensen een goed weekend, of nodigen hen zelfs binnen uit voor een kopje koffie. Dat is nu net wat Pixee zo hedendaags maakt: je kan de content op elk moment aanpassen op basis van tijd, context of doelgroep”, aldus Axel Lenaerts.

“Ook het contact met Connectify verliep tijdens het project bijzonder vlot. We zijn altijd goed opgevolgd en begeleid geweest achteraf, waardoor we de schermen nog steeds optimaal benutten. Ik ben enorm positief over de beslissing die we genomen hebben om met Connectify samen te werken, want bij Immo Axel Lenaerts staan we voor kwaliteit, en dat is nu net wat Pixee uitstraalt!”

Reclame raam display immo

Meer dan +35 vastgoedkantoren vertrouwen op Connectify voor digital signage! Jouw vastgoedkantoor binnenkort ook?