Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Bezoek onze Innovation Rooms!

  • Ontdek al onze producten en diensten: Pixee digital signage, Tellie IPTV, VoIP-telefonie, Telenet Connectiviteit...
  • Jouw dagelijkse werkomgeving uitstekend nagebootst
  • Geniet van een gratis demo van onze experts

Om onze potentiële klanten een goed beeld te geven van alle voordelen die onze producten en diensten met zich meebrengen, richtten we onze Innovation Rooms op, bij ons op locatie in Beernem.

In onze Innovation Rooms kunnen klanten zelf de flexibiliteit van Tellie ervaren, maar ook de nuttige functies van digital signage ontdekken. Of onze andere IT-solutions zoals het VoIP-telefoniesysteem, camerabeveiliging, toegangscontrole… De Innovation Rooms zijn volledig uitgerust met onze nieuwste en beste technologieën.

Uiteraard wilden we de Innovation Rooms zo goed mogelijk laten aansluiten op de dagelijkse (werk)omgeving van de klant, zodat we elke situatie uitstekend kunnen simuleren.

Zo hebben we bijvoorbeeld een kamer uit een woonzorgcentrum/serviceflat nagebouwd, die perfect weergeeft hoe IPTV van Tellie kan ingezet worden in de zorg. Maar ook een verpleegpost en ziekenhuiskamer konden natuurlijk niet ontbreken. In de toekomst komt er ook een hotelkamer, waar je de voordelen van Tellie IPTV voor hotels kan ervaren, maar ook de voordelen van het 3CX VoIP-systeem en Telenet Connectiviteit. In onze Innovation Rooms krijg je de volledige ervaring!

Maar ook digital signage is in het hele gebouw aanwezig, van vergaderzalen tot kantoorruimtes en het onthaal. Onze experts tonen je graag hoe je de digital signage solutions kan inzetten in jouw organisatie. Ook wij gebruiken digital signage dagelijks in IC Grote Beer: om mensen te onthalen, de weg te wijzen, vergaderzalen toe te wijzen of leuke nieuwtjes mee te delen. We denken graag samen met je na hoe je digital signage in jouw organisatie kan inzetten.

Onze Innovation Rooms geven uitstekend weer hoe al onze producten en diensten interactief met elkaar samenwerken en naadloos kunnen geïntegreerd worden in elke infrastructuur, rekening houdend met de esthetiek van je gebouw. Je ontdekt hoe het VoIP-systeem samenwerkt met de connectiviteit, en hoe je met Tellie gemakkelijk alle domotica in en rond je organisatie kan besturen. Je zal versteld staan van de mogelijkheden die een goed samenwerkende IT-infrastructuur jouw organisatie kan bieden!

De Innovation Rooms zijn een uitstekende gelegenheid voor iedereen die benieuwd is naar de functies van onze producten en ze zelf wil ervaren. Maar ook mensen die nood hebben aan een digitale upgrade van hun bedrijf kunnen in onze Innovation Rooms inspiratie opdoen. Onze experts bekijken samen met jou wat de beste opties zijn voor jouw bedrijf. Kom gerust eens langs, wij staan voor je klaar!

Bezoek de Connectify innovation rooms

Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.