Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Over ons


Onze missie begint waar technologie mensen verbindt

Als gespecialiseerde partner tillen we de dagdagelijkse communicatie van onze klanten naar een hoger niveau. Dat doen we op basis van tonnen ervaring in de sector en met behulp van een gepassioneerd team. Allen toegewijde professionals met een hart voor innovatie en IT. Connectify zorgt ervoor dat uw bedrijf beter communiceert en efficiënter werkt, waardoor u tijd en geld bespaart.

Connectify_Team

“Connectify zorgt voor de meest ultieme en persoonlijke schermbeleving”

Waar wij voor staan

WOW-beleving

Of je nu in een woonzorgcentrum werkt, een immokantoor runt, of een hotel beheert. Connectify verrast iedereen met zijn oplossingen.

Interactie

Onze unieke interactieve functies zorgen ervoor dat jij schermbeleving, communicatie & connectiviteit en IT services ervaart, zoals je wil.

Innovatie

Als flexibel bedrijf zorgen wij ervoor dat we snel kunnen inspelen op de nieuwste trends in de ICT-wereld.

Totaal-oplossing

Stap per stap begeleiden wij jouw bedrijf naar een allround oplossing voor jouw zaak.

Klant = centraal

Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Wij luisteren naar jullie noden zodat we een oplossing op maat vinden.

Visie

100% klantentevredenheid

Wij wensen ons te profileren als betrouwbare partner in ICT- projecten. Onze filosofie is met kennis van zaken en gezond verstand streven naar een uitzonderlijke klantentevredenheid.

Deze gedrevenheid en zin voor innovatie reflecteert zich in een uitzonderlijke werkomgeving die alle medewerkers in staat stelt innovatieve en creatieve oplossingen te vinden voor de behoeftes van onze klanten.

over ons
Over ons

Missie

Kwalitatieve service

Klanten op een eerlijke en professionele manier bedienen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Een centraal uitgangspunt is daarbij dat onze klanten op een open en eenvoudige manier ingelicht worden over de mogelijkheden van huidige en toekomstige technologieën.

Bovendien nemen we de tijd om naar uw noden te luisteren, zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

over ons

Partners in, life for life

Telenet Business gelooft in een sterk partnernetwerk, dat ons in staat stelt om nieuwe opportuniteiten aan te grijpen. Door samen te werken met strategische partners die allemaal kennis hebben binnen hun eigen domein, zijn we in staat om u een vollediger aanbod aan te bieden.

Connectify is dé specialist Digital signage & IPTV-oplossingen binnen onze groep.

Al 5 jaar ontwikkelt Connectify Tellie, een platform dat zowel digital signage aanbiedt als IPTV in functie van de noden van de markt. Telenet heeft een meerderheidsparticipatie in Connectify, waardoor het beheer en de ontwikkeling van deze totaaloplossing binnen de groep en volledig in eigen beheer gebeurt. 

Stefan CEO van Connectify
over ons
over ons

"Connectify heeft vier bedrijfswaarden: respect, can-do, innovatie en team! Deze waarden worden meegegeven aan elke werknemer en bepalen zo mee de groei van ons bedrijf."


Stefan Danschotter

CEO

"Met onze producten een verschil maken voor de klant. Daar worden we gelukkig van."


Steven Zwaenepoel

Innovation manager

"Wij maken van jullie zorgen onze zorgen. When the customer comes first, the customer will last."


Jimmy Kluits

IT service

ONE TEAM WITH ONE GOAL.

over ons

IF THERE'S A WAY TO DO IT BETTER,

WE'LL FIND IT.

Wij denken mee met de verschillende sectoren

Of het nu gaat om interactief televisiekijken, bezoekers onthalen, of reclame maken met digitale schermen: voor elke sector bieden wij de juiste oplossing! Bekijk hieronder hoe wij tewerkgaan in uw sector.

Wij zorgen voor oplossingen op maat

Team @ Connectify

We staan elke dag met een lach voor jou klaar. Want als jij gelukkig bent, zijn wij dat ook! Met ons team van 50 medewerkers zorgen we als gespecialiseerd bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring voor jouw digitale oplossing op maat. 

over ons
over ons
over ons
over ons
over ons

Connectify, dé partner in schermbeleving

Psst, je hoorde het niet van ons!

Hotel Astoria De Haan 

Tijdens het hele project was Connectify snel en communicatief over wat er moest voorzien worden. Maar ook nu, tot op heden, blijven jullie ons nauw opvolgen. Siegerd (Account Manager en Tellie specialist) komt hier vaak langs om de stand van zaken te bekijken. Je weet dat jouw zaak in goede handen is.

- Colin Dearman

Hotel Astoria De Haan Connectify

Immokantoren Axel Lenaerts

"De ultra-high brightness displays beschikken over een veel hogere lichtsterkte, wat voor ons als immokantoor een belangrijke vereiste was."

Axel Lenaerts

Sportcomplex Stadium

"De grootste voordelen? Een snelle en betrouwbare verbinding, een uitstekende prijs en een vlotte installatie via de bestaande kabels."

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht