Oplossingen van Connectify

Bij Connectify bieden we tal van services aan die de efficiëntie én uitstraling van jouw onderneming naar een hoger niveau tillen. Wij nemen de volledige IT-infrastructuur van jouw bedrijf onder handen en zorgen voor een volledige digitale transformatie. Van hardware tot software en de cloud; wij leveren en implementeren voor jou een IT-oplossing op maat van uw bedrijf.

Schermbeleving
Communicatie & connectiviteit
IT oplossingen

Tellie interactieve televisie

Tellie interactieve televisie

Televisiekijken waar en wanneer je maar wil? Met een uitgebreid zenderaanbod en in de hoogste kwaliteit? Of het weergeven van gepersonaliseerde boodschappen op één of honderden TV’s tegelijkertijd? Met Tellie IPTV van Connectify kan het allemaal!

Tellie interactieve televisie brengt in jouw hotel, winkel restaurant… televisie op maat voor elke gebruiker! Een hoogstaand schermcomfort zorgt ervoor dat klanten en bezoekers zich meteen thuis voelen. Zo'n scherm geeft bovendien een stijlvolle uitstraling aan jouw zaak.

Ook zin in een upgrade van de televisie-ervaring in jouw zaak?

Beeldbellen in de zorg

Ons op maat ontworpen IPTV-platform Tellie beschikt uiteraard over een vereenvoudigde TV-gids en de mogelijkheden om op te nemen en terug te kijken, maar Tellie tovert elk televisiescherm ook om in een interactief communicatieplatform! Bewoners van WZC nemen met één druk op de knop contact op met vrienden, familie of zelfs zorgverleners. Nood aan een goed gesprek? Familieleden met de Tellie Family app beantwoorden eenvoudig een video-oproep van oma of opa en kunnen even bijpraten.

Hospitality TV

Ook in hotels is Tellie een uitstekende televisie-oplossing voor alle uitbaters die de televisie-ervaring voor hun gasten naar een hoger niveau willen tillen.

Gasten kunnen hun favoriete programma’s en films bekijken wanneer ze maar willen, en dit dankzij een groot pakket inbegrepen zenders of via VOD. Hospitality TV creëert een echt thuisgevoel voor elke gast die in jouw hotel verblijft!

Digital Signage

Digital Signage

Klaar om een stap verder te zetten op het vlak van interne of externe communicatie? Met onze Pixee digital signage schermen heb je de mogelijkheid om jouw boodschap op eenvoudige wijze naar de juiste personen te communiceren.

De mogelijkheden van digital signage zijn onbeperkt:

 • Verwelkom je bezoekers

 • Promoot producten of diensten

 • Geef een lokale nieuwsfeed weer

 • Wijs de weg

 • Deel belangrijke informatie mee

Bedrijven en diensten uit alle sectoren kunnen profiteren van de voordelen van digital signage, want iedereen heeft baat bij een goede communicatie met klanten, bezoekers of werknemers. 

Connectify is dé specialist in digital signage. We hebben een breed aanbod aan digital signage schermen in allerlei formaten en montagemogelijkheden en zoeken de best passende oplossing voor jouw organisatie.

Zin om jouw interne en externe communicatie naar een hoger niveau te tillen?
Digitale receptie - Connectify

Digitale receptie (onthaalkiosk)

Eén van de populaire implementaties van onze digital signage schermen, is de digitale receptie of onthaalkiosk

Een digitale receptie is een efficiënte en stijlvolle manier om jouw bezoekers of gasten te verwelkomen. Jouw bezoeker registreert zich ter plaatse met zijn gegevens of via een vooraf ontvangen QR-code en staat meteen in contact met de juiste persoon. Met een onthaalkiosk heb je de mogelijkheid om bezoekers 24/7 te ontvangen, zonder tussenkomst van een receptionist!

Etalage TV

Het is als onderneming belangrijker dan ooit om op te vallen in het straatbeeld. Een etalage TV van Connectify is de beste manier om als zaak boven al de rest uit te springen en een eerste goede indruk te maken op potentiële klanten.

Met een etalage TV toon je altijd relevante content aan de juiste personen, op het juiste moment. Je kan je content aanpassen aan elke situatie: tijd, weer, of zelfs aan het specifieke publiek! De mogelijkheden zijn eindeloos.
Deleye 01 v02

Smart city

Zeker voor het ontwikkelen van een smart city speelt digital signage een belangrijke rol. Met de digitalisering van steden en gemeenten wordt technologie steeds vaker geïntroduceerd in de publieke ruimte: bibliotheken, ziekenhuizen, sporthallen… 

Inwoners en toeristen kunnen niet alleen belangrijke informatie terugvinden op de schermen, maar ze kunnen er ook mee in interactie gaan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld zien welk loket er open is in het gemeentehuis, of welke sportzaal er vrij is in de sporthal. Ze hebben hierdoor ook altijd de meest actuele informatie.

Digital signage kan eveneens gebruikt worden in mobiliteit, veiligheid of gezondheid en zo de levenskwaliteit van inwoners en toeristen verhogen.
Smart City - digitaliseer je stad of gemeente

Telefonie en internet voor bedrijven

Telefonie en internet voor bedrijven

Connectify is jouw partner voor zakelijke telefonie en internet voor bedrijven. We bezorgen jouw organisatie een professionele telecominfrastructuur en een betrouwbaar netwerk op maat, zodat al jouw werknemers zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen.

Zakelijke telefonie - VoIP

Een goed communicatiesysteem is van groot belang voor elk bedrijf. Bij Connectify bieden we het VoIP-platform van 3CX aan als dé telefonie-oplossing voor al jouw communicatie. Met VoIP (Voice over Internet Protocol) bel je via internet, waar en wanneer je maar wil!

VoIP is veel veelzijdiger dan bellen met een gewone telefoon. Zo heb je bijvoorbeeld toegang tot een virtuele telefooncentralewachtmuziekwachtrijenvoicemail naar e-mail of tekst en nog veel meer.

Connectify kiest resoluut voor het VoIP-systeem van 3CX, binnen het IT-landschap zonder twijfel de meest stabiele digitale telefonie-oplossing. Dit hoogtechnologisch platform is geschikt voor zowel grote als kleine ondernemingen en is bovendien goedkoopveilig en betrouwbaar.
Zakelijke telefonie

Zakelijk internet en netwerken

Connectify verzorgt ook het ontwerp, de bouw of het onderhoud van volledige netwerken. Jouw netwerk is de kern van jouw ICT-infrastructuur en moet aan al jouw behoeften voldoen: niet enkel moet het veilig en stabiel zijn, ook met uitdagingen als beveiliging en budget moet rekening worden gehouden. 

In samenwerking met Telenet biedt Connectify jouw organisatie de snelste weg naar bekabeld en draadloos internet. Van coax tot fiber, 4/5G en failover verbindingen: met onze know-how en in-house Telenet-afdeling kunnen we de meest complexe aansluitingen aan en realiseren we voor jou een internetverbinding op maat.

De best passende oplossing voor je IT-omgeving

De best passende oplossing voor je IT-omgeving

Besteed je jouw IT-beheer graag uit aan een professional met kennis van zaken? Dat kan! Connectify neemt met veel plezier jouw IT-beheer van je over. Zo hoef je je geen zorgen te maken en verspil je geen kostbare tijd aan IT-problemen. Connectify zorgt voor een volledige IT-oplossing:

cybersecurity

IT-infrastructuur

Onze experten bouwen of transformeren jouw volledige IT-infrastructuur, en dit zowel op het vlak van hardware, software als cloud. Van een kantoornetwerk tot volledige platformen voor de automatisering van arbeidsintensieve logistieke en administratieve processen, … Onze oplossingen omvatten het hele spectrum dat hedendaagse IT te bieden heeft.

IT support

Je kan altijd genieten van professioneel IT-support van onze experts, die op elk moment klaarstaan om jou te adviseren en eventuele problemen op te lossen.

IT-services - Connectify

IT-services

Connectify biedt jouw organisatie een complete IT-service op maat van jouw bedrijf. 

 • Wij beheren en onderhouden jouw IT-infrastructuur volledig. Zo hebben zowel jij als je personeel meer tijd voor de kerntaken van je bedrijf.
 • Cloud diensten: Wil je met je organisatie overstappen naar de cloud, maar weet je niet goed waar te beginnen? De experts van onze Managed Cloud Services kunnen al jouw vragen over de virtualisatie van je servers of netwerkinfrastructuur in de cloud beantwoorden.
Dedicated server hosting of server colocatie: het onderhouden van eigen servers kan een uitdaging zijn wat betreft de keuze van hardware, netwerkconfiguratie of security van het datacenter, maar dankzij onze jarenlange ervaring werk je een heel stuk efficiënter.
Servers

Connectify als jouw IT-specialist

Connectify is dé IT-specialist als het aankomt op schermbeleving, connectiviteit en communicatie. We hebben een bijzondere expertise in het begeleiden van bedrijven naar totaaloplossingen die de bedrijfsprocessen op elk vlak optimaliseren. Ook zin om jouw organisatie een digitale upgrade te geven? Connectify helpt je graag bij de zoektocht naar jouw IT-omgeving van de toekomst.

Neem
contact met ons op via onderstaand formulier en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

Voornaam *
Achternaam *
Kies uw sector *
Healthcare
 • Healthcare
 • Sport
 • Horeca en toerisme
 • Retail
 • Immobiliën
 • Steden en gemeentes
 • Industrie
 • Audiovisuele sector
 • Textiel
 • HR- en uitzendbureaus
 • Bank en verzekeringen
 • Andere
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
E-mail *
Bericht