Connectify verbindt bedrijven met hun klanten

Digitale receptie - Dé manier om klanten te verwelkomen

Een digitale receptie is de manier om professioneel bezoekers te ontvangen. Onze nieuwste multi-inzetbare digitale informatiekiosk van Pixee neemt de taken van de receptie in een oogwenk uit handen en is onmisbaar voor een professioneel onthaal. Connectify legt uit wat digitale receptie als onderdeel van digital signage nu juist betekent en wat de voordelen zijn. 

Digitale receptie - Connectify

Wat is een digitale receptie?

Wat is een digitale receptie?

Een digitale receptie als onderdeel van digital signage is een uitstekende manier om klanten of bezoekers op een professionele manier te verwelkomen en/of te registreren. Je hebt de mogelijkheid om bezoekers 24/7 te ontvangen, zonder tussenkomst van een receptionist. Een interactieve onthaalkiosk is dan ook de perfecte oplossing voor wie hospitality naar een hoger niveau wil tillen, het imago van zijn organisatie wil boosten én de receptie wil vrijmaken voor andere zaken.

Het aanbieden van digitale diensten gebeurt niet vrij en zonder regels. Lees meer over de wet inzake digitale diensten.

Hoe werkt een digitale receptie?

self service kiosk

Hoe werkt een digitale receptie?

Wanneer klanten of bezoekers je zaak binnenstappen melden ze zich eerst aan bij de digitale onthaalkiosk voor een bezoekersregistratie.

De klant kan zich eenvoudig aanmelden via het touchscreen en vervolgens zijn contactpersonen zoeken op naam, functie of afdeling. Jij krijgt meteen een melding via sms of e-mail en je kan makkelijk de klant of bezoeker ophalen en naar jouw kantoor begeleiden.

Bij onze nieuwste implementatie ontvangt de bezoeker een QR-code per email na preregistratie op jouw site. Na het scannen van deze QR-code aan de digitale receptie zijn geen verdere handelingen nodig en wordt de contactpersoon automatisch verwittigd via sms of e-mail.

Pixee, jouw digitale receptionist

Jouw digitale receptionist

Maak kennis met de onthaalkiosk die bezoekers registreert, de weg wijst en indien gewenst verrast met een gerichte reclameboodschap. Ons systeem wordt zonder problemen gekoppeld met uw bestaande telefooncentrale terwijl de slimme software van Tellie zorgt voor een gebruikservaring op maat van uw bedrijf, organisatie of woonzorgcentrum. Dit alles resulteert in minimale wachttijden en maximale efficiëntie.

Voeg een extra dimensie toe aan de bezoekersbeleving door nieuwe of reeds aanwezige schermen onderling te verbinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bezoekers met gepersonaliseerde pijlen op digital signage schermen langs het traject makkelijk de weg wijzen. Een multi-inzetbaar systeem van hotelkamer en vergaderzaal tot dokterskabinet.

self service kiosk

Voordelen van digital signage

Voordelen van een onthaalkiosk

Een professionele eerste indruk

Tevreden bezoekers zijn de beste reclame. Een onthaalkiosk zorgt voor een professionele uitstraling en voegt een extra dimensie toe aan de bezoekersbeleving. Doordat ons toestel kwalitatief is afgewerkt met duurzaam metaal en uitgerust met een 22” touchscreen springt ook het knappe en moderne design onmiddellijk in het oog.

Ticketing systeem in een shop of filiaal

Door een kiosk in te zetten als ticketing systeem in een shop of filiaal kunnen bezoekersvragen veel beter gestroomlijnd en gemanaged worden. Achteraf heb je een globaal inzicht het aantal bezoekers en in de hoeveelheid tickets die elk personeelslid in een bepaalde tijd verwerkt heeft.

Actueel overzicht van bezoekers

Digitale recepties zorgen ervoor dat je op elk moment kan raadplegen wie er in het pand aanwezig is en ze behouden eveneens een lijst van alle bezoekers met al hun contactgegevens. Deze database kan indien gewenst bewaard worden in de cloud en is uiteraard volledig conform aan de GDPR-regelgeving.

Heel efficiënt

Een digitale receptie is bijzonder efficiënt. Met één scherm en eenvoudige, intuïtieve software beheer je tegelijk de receptie, informeer en inspireer je jouw klanten én zorg je ervoor dat je personeel meer tijd vrij heeft voor andere taken.

Bespaar tijd en geld

Met een digitale receptie heeft je personeel aan de balie meer tijd voor ander werk aangezien de bezoekersontvangst bijna volledig geautomatiseerd verloopt. Zo werkt een onthaalkiosk ook kostenbesparend.

Op maat gemaakt

De interface en boodschappen die op de onthaalkiosk verschijnen worden volledig op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Jouw logo en huisstijl kunnen volledig verwerkt worden in de software en springen meteen in het oog van elke bezoeker. Naast bezoekersregistratie zijn er natuurlijk ook andere mogelijkheden: gepersonaliseerde advertenties, een enquête of vragenlijst, surfen op het internet... De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom hier meer te weten over digital signage.

Gedaan met lange wachtrijen? Ga voor een digitale receptie.

Is jouw receptie klaar om te moderniseren? Connectify biedt een complete service aan voor al jouw interne en externe communicatienoden. Ook de plaatsing van de digitale schermen nemen wij volledig op ons. Bovendien bieden wij een gratis demo aan. Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie!

  • Al meer dan 150 winkels in België gebruiken onze technologie
 Onthaalkiosk

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Ben je op zoek naar een erkende en vooral betrouwbare IT-specialist die jouw bedrijf in alle aspecten kan bijstaan? Dan ben je bij Connectify aan het juiste adres. Via dit formulier kan je ons contacteren.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht