Onze missie

Onze doelstelling is het uitbouwen van een flexibel bedrijf dat snel kan inspelen op nieuwe trends in de ICT-wereld, zonder daarbij de focus en de bedrijfsdoelstellingen te verliezen.

Team Connectify

Missie

Klanten op een eerlijke en professionele manier bedienen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Een centraal uitgangspunt is daarbij dat onze klanten op een open en eenvoudige manier ingelicht worden over de mogelijkheden van huidige en toekomstige technologieën.


Visie

Wij wensen ons te profileren als betrouwbare partner in ICT- projecten. Onze filosofie is met kennis van zaken en gezond verstand streven naar een uitzonderlijke klantentevredenheid. Deze gedrevenheid en zin voor innovatie reflecteert zich in een uitzonderlijke werkomgeving die alle medewerkers in staat stelt innovatieve en creatieve oplossingen te vinden voor de behoeftes van onze klanten.


Onze missie begint waar technologie mensen verbindt.

Als gespecialiseerde partner tillen we de dagdagelijkse communicatie van onze klanten naar een hoger niveau. Dat doen we op basis van meer dan 20 jaar ervaring in de sector en met behulp van een team van 50 medewerkers. Allen toegewijde professionals met een hart voor innovatie en IT. Connectify zorgt ervoor dat uw bedrijf beter communiceert en efficiënter werkt, waardoor u tijd en geld bespaart. 

Communicatie 3CX Connectify

We doen dit met de nieuwste technologieën en op basis van een uitgekiende strategie, ontwikkeling en implementatie. Daarbij dragen wij klantentevredenheid hoog in het vaandel. We nemen de tijd om naar uw noden te luisteren, zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden die een verschil maakt in de dagelijkse werking van uw organisatie.

Onderdeel van de Telenet Group

Digitaal ondernemen zit in een versnelling. Bedrijven zijn voortdurend online en hebben hiervoor de juiste technologieën en connectiviteit nodig. Als onderdeel van de Telenet Group kunnen we als lokale partner complexe projecten tot een goed einde te brengen met een persoonlijke service. 
TELENET_2020_BUSINESS_120px_90K_Hor_RGB

Het Telenet Business portfolio voor ondernemers in combinatie met onze eigen ICT-ontwikkelingen staan garant voor een toekomstgerichte en betrouwbare one-stop-shop oplossing voor uw bedrijf. Samen met Telenet Business vormen we een sterk en doeltreffend team met een doorgedreven expertise en een neus voor slimme oplossingen.

ONE TEAM WITH ONE GOAL.

IF THERE'S A WAY TO DO IT BETTER, WE'LL FIND IT.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Stel hier je vraag, wij behandelen deze zo snel mogelijk.

    Telefoonnummer *

    E-mail *

    Bericht

    Bezoek de Connectify innovation rooms

    Wil je een kijkje nemen en al onze mogelijkheden met eigen ogen kunnen waarnemen? Boek dan nu je afspraak, door je e-mail hieronder in te geven. Wij nemen dan verder contact met je op.